Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:13
-
Kuchcinka wrote:Cieżko z kimkolwiek porozmawiać jak zamykają Ci drzwi przed nosem
ja wiem jak to w teorii powinno wyglądać ale niestety wiem tez ze w praktyce jest zupełnie inaczej. Moja bratowa w innej parafii tez próbowała niby wszystko gładko poszło a potem okazało sie ze wcale jej nie wykreślili z ksiąg mimo ze powiedzieli ze to zrobili.
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Tasza wrote:Ja w ciągu dnia tak latam, ze mam prawie 38
musi być wyższa od spoczynkowej bo jesteś w ruchu. Ja na encortonie mam (poza tym 5 d.p.o. - 36.62?)bez zakłóceń cykl. Jest sens udostępniać wykres dziewczyny jeśli mam go o temp.uzupełniony porządnie, ale z lekami - nie. Mam tego jak wiecie tyle,że po prostu nie chce mi się tego wpisywać. Tak samo odczuć własnych. Nie wpisuję bo np.biały śluz w dowolnej ilości u mnie to efekt prg przyjmowanego w 2 fazie. A reszta odczuć w organizmie też pewnie związana jest z lekami wspomagającymi. Dlatego odpuściłam notowanie tego. Zapisuję jedynie współżycie i temp.bo to jest miarodajne w ocenie.
Teraz jestem w ruchu mam 38.1
Wcześniej siedzialam pod kocykiem cały czas -
Kuchcinka wrote:Cieżko z kimkolwiek porozmawiać jak zamykają Ci drzwi przed nosem
ja wiem jak to w teorii powinno wyglądać ale niestety wiem tez ze w praktyce jest zupełnie inaczej. Moja bratowa w innej parafii tez próbowała niby wszystko gładko poszło a potem okazało sie ze wcale jej nie wykreślili z ksiąg mimo ze powiedzieli ze to zrobili.
według OM
Tusia_87 wrote:Teraz jestem w ruchu mam 38.1
Wcześniej siedzialam pod kocykiem cały czaswedług OM
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny. Przyznaję wszystkiego nie czytałam z braku sił.
Witam was po zmartwychwstaniu, chyba będę żyła
Kuchcinka super, że matwiłaś się o mojego psa który też wydobrzał i puszcza dziś takie bąki, że trzeba wietrzyć mieszkanie
Tusia oby była ciąża nie urojona
Natka przypomniało mi się co to mdłości
Tasza ty nasza strażniczko spokoju
Viola altana trochę jak buda dla psa z daleka ale myślę że dwie suczki się zmieszczą
Ja oczywiście też przyjmuję zaproszenie na styczeń
Nana napewno (na pewno) będzie dobrze, musi być
Ink@ jak Ci się uda w pierwszym cyklu to przyjeżdżam na nauki
Któraś tam ale nie wiem która z mężem się kłóciła. Olej to i wymódl się o grypę żołądkowa dla niego. Ja tak miałam w niedzielę i powiem wam, że jak rzygał to dumna byłam z siebie
Tym do których przyszła @... Też to olejcie, musi się udać
Ja idę z moją @ do lekarza ale w razie czego umyłam muszelke jak by lubiła po błocie jeździć i mnie chciała macaćTasza, Viola999, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Dobra dziewczyny. Przyznaję wszystkiego nie czytałam z braku sił.
Kuchcinka super, że matwiłaś się o mojego psa który też wydobrzał i puszcza dziś takie bąki, że trzeba wietrzyć mieszkanie
Viola altana trochę jak buda dla psa z daleka ale myślę że dwie suczki się zmieszczą
Któraś tam ale nie wiem która z mężem się kłóciła. Olej to i wymódl się o grypę żołądkowa dla niego. Ja tak miałam w niedzielę i powiem wam, że jak rzygał to dumna byłam z siebie
Ja idę z moją @ do lekarza ale w razie czego umyłam muszelke jak by lubiła po błocie jeździć i mnie chciała macać
Zuza mi się już zdążyło tak w życiu nazrywać jak rzadko za poglądy i nieprzemyślane na odwal się odpowiadanie innym z impulsu chwili, że żal dupę ściska, ale to dobrze. Bo to uczy myślenia. I w związku z tym mam przeczulicę teraz w tym względzie.według OM
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Dobra dziewczyny. Przyznaję wszystkiego nie czytałam z braku sił.
Ja idę z moją @ do lekarza ale w razie czego umyłam muszelke jak by lubiła po błocie jeździć i mnie chciała macać
Zuuzaa jesteś the best :* -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:13