Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Tasza udostepnij udostepnij
Ja zmykam sie kimnac, bo mnie te poranne tematy wymeczyly haha, od wrednych mezow, przez straz pozarna, religie, poglady az do chrzcin, w miedzyczasie czekamy na Nany usg i az mi juz glowa pekahihi
masz też inna zaletę - parę razy czytałam jak przyznawałaś się do błędu w ocenie - podobało mi się to bardzo bo to budzi szacunek.
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Forumkowiczka wrote:Właśnie zamówiłam żel conceive
oby szybko przyszedł. Może go wypróbuj y w tym cyklu
Jeśli chodzi o chrzest...to jest indywidualna sprawa. Każdy ma swoje zdanie i ma prawo samodzielnie podejmować decyzje.
Ja kiedyś stwierdziłam, że moje dziecko otrzyma podstawowe sakramenty. A czy będzie później wierzyć czy nie - jego sprawa. Miałam kiedyś klientka w pracy, której syn brał ślub. No i w wieku 28 lat musiał brać chrzest, komunie, bierzmowanie. Sporo zachodu z tym było. Dlatego ja podstawy dam, a reszta będzie należeć do dziecka!anq05 lubi tę wiadomość
według OM
Kuchcinka nie masz po dupku czasem podrażnionej pochwy? ja miałam. Teraz stosuje go jedynie po badaniach gin.kiedy robię je po owu. Jestem już tak po tych stratach przewrażliwiona, że zapodaję sobie na wszelki wypadek prg dopochwowo po takim badaniu, ale muszę po paru godzinach włożyć tez lactovaginal żeby nie podrażniło mnie znów. Tak to jadę na utrogestanie doustnie.według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTasza wrote:Z tego zawsze też może każdy zrezygnować jeżeli nie zgodzi się z wolą rodziców, gdy dorośnie. Nosi nazwę ta procedura - apostazji (wypisanie się z kościoła).
Tak tylko wypisanie się z kościoła nie jest taka prosta sprawa a później gdyby jednak ktoś zdecydował że nie jednak chce być w kościele na starość to może być nie miła niespodzianka. No ale wiara to każdego indywidualna sprawa -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:13
kania901, Tasza, Ink@, nana266, Natka2, Martka10, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Tak tylko wypisanie się z kościoła nie jest taka prosta sprawa a później gdyby jednak ktoś zdecydował że nie jednak chce być w kościele na starość to może być nie miła niespodzianka. No ale wiara to każdego indywidualna sprawawedług OM
Martynka1234 wrote:Ahhhh.... Zazdroszcze
))) to moje marzenie, tak sobie pojechac do Miami na przyklad
)) dajcie mi tu palme i drinka haha
)
Tasza no ja mam niewyparzony jezyk, nie mam co sie ztym nie zgodzic i tez czasem powiem cos za duzo, czy to zaleta to no po czesci chyba takco do przyznawania sie do winy no to fakt, no staram sie tez widziec swoje bledy choc eiadomo nie zawsze sie udaje i mi ktos musi je czasem pokazac. No a czasem jak to czlowiek to tez do bledu sie nie przyznam, no bywa i tak.
Ale no trudno,no juz musze wam przyznac, ze faktycznie macie racje, ze tamte co na forum sie modla i jak im to pomaga to niech to robia i faktycznie nie wskazane sa negatywne komentarze tutaj u nas, bo czesc jest wierzacych. No, wydusilam to z siebie i juz tym razem ide serio spac i czekam potem na zdjecia Kuchcinki i na wiadomosci od Nany i na pozytywny test Tusi i na wzzystko inne. Do pozniej :-*według OM
nick nieaktualny19ina90 wrote:Co do nowenny....moim skromnym zdaniem wiara czyni cuda....nie ma dla mnie nic "innego", "smiesznego" w tym, że w Bogu pokładają wiarę. Czasem są takie sytuacje, że tylko On może pomóc. Ja osobiście wierzę i modlę się ale sama wieczorem, nie okazując się szerzej z tym. Każdy robi to inaczej.
jak najbardziej się z tym zgadzam tylko takie na forum pisanie to trochę dziwaczne.. no ale są gusta i guściki.. ja sama się modlę, ale w swoich 4-ch ścianach albo zwyczajnie idę do kościoła.. dla mnie jest to coś osobistego i nie popieram takich tematów na forum.. jesli kogoś tym uraziłam to z góry przepraszam :*Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:kużwa wywołała burze i pojechała w śliskie miasto.. ha ha ja to jednak rozrób mogę narobić...
Osobiście nie chodzę ale posprzątać pójdę
A teraz mnie powiedzcie czemu mi Tusia panikuje tośz ona musi być w ciązy nie na darmo wymiotuje:P
Co do Tusi - to tak właśnie obstawiam -
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Za pierwszym razem usłyszałam ze nie ma proboszcza i ze tylko z nim sie takie sprawy załatwia, a za drugim proboszcz powiedział cytuje "nie mam czasu na głupoty" i po prostu zamknął mi drzwi przed nosem. Serio.według OM
anq05 wrote:Kuchcinka a to sie nie załatwia gdzieś wyżej? W jakiejś kurii czy cos?według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs