Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNana u mnie tak chyba nie było tylko że ten krwiak , widzisz my jak bliźniaczki jesteśmy
łez kochana wstawaj tylko na jedzenie i do toalety niestety w naszym przypadku nie ma żartów jeśli chcemy utrzymać ciążę , wierzę ze jak i u mnie tak i u ciebie zakończy się to szczęśliwym rozwiązaniem ;*
nana266, Tasza, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Najgorzej ze my mieszkamy na 4 piętrze i musze tam jutro wejść
nana266 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Monia1028 wrote:Nana u mnie tak chyba nie było tylko że ten krwiak , widzisz my jak bliźniaczki jesteśmy
łez kochana wstawaj tylko na jedzenie i do toalety niestety w naszym przypadku nie ma żartów jeśli chcemy utrzymać ciążę , wierzę ze jak i u mnie tak i u ciebie zakończy się to szczęśliwym rozwiązaniem ;*
-
nick nieaktualnyNana kochana będzie dobrze :* leż, odpoczywaj :*
Kurczę, duphostanu mi starczy tylko na 2 dni jeszcze, a 6 grudnia dopiero wizyta, nie wiem do kiedy mam go brać, a nie mogę go tak sobie odstawić, myślałam, że mi starczy ;/ musze pewnie jutro zadzwonić do ginekologa, tylko nie wiem czy do tej wrednej, co byłam u niej na 1 wizycie, czy do tego drugiego, co mam zamiar chodzić do niego...nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Dzięki dziewczyny :* Mąż juz sie naczytał o tym i sie przestraszyl
Monia moja bliźniaczko ciezarowkowa nawet leżeć obydwie musimynana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:09
nana266, Tasza lubią tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Wlasnie wyczytalam ze jak bedziesz grzecznie lezala to i do terminu dociagniesz wiec teraz bedziezz mogla non stop z nami pisac hihi tyle bedziesz miala czasu
Tasza, Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:No to ja tak samo "a moja kolezanka to" "a moja kolezanka tamto". Haha. Ej wyobrazacie sobie kiedys ze juz nie bedzie tabelki staraczek ani ciezarnych tylko tabelka zgonow! Tylko jak my sie wpiszemy?
Nie uwierzycie, ale tak sie z tego zaczelam smiac ze znow sie poryczalam haha:-)według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:09
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:05
Tasza, Martynka1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Nana kochana będzie dobrze :* leż, odpoczywaj :*
Kurczę, duphostanu mi starczy tylko na 2 dni jeszcze, a 6 grudnia dopiero wizyta, nie wiem do kiedy mam go brać, a nie mogę go tak sobie odstawić, myślałam, że mi starczy ;/ musze pewnie jutro zadzwonić do ginekologa, tylko nie wiem czy do tej wrednej, co byłam u niej na 1 wizycie, czy do tego drugiego, co mam zamiar chodzić do niego...)!