Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Tusia tak swoją droga to jak patrzę na Twój wykres i te wszystkie serduszka to tak sobie myśle ze przy 2 dzieci w domu to wy jak ninja jesteście
Hahaha z regoly dzieci już śpią albo jeszcze śpiąTasza, Wojcinka, Effy, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Ale pozwól, że zapytam - dał radę?
chciałam poprawić to nieprzejęzyczenie, ale wyłączyło mi neta i musiałam go resetować a za ten czas już zdążyłaś dopytać o jego stawanie
tak więc w oryginale miało być : całe forum wmawiało mi że DAM radę..a nie , ze on da radę.
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Dziewczyny a wiec tak zrobili mi to USG po wizycie z dzidziusiem w porządku ale odkleił mi się kawałek trofoblastu czyli chyba łożyska
jutro mogę isc do domu ale mam leżeć... Martwię się bo to chyba coś poważnego
jutro jeszcze wypytam o wszystko lekarza i dam znac...
-
nana266 wrote:Dziewczyny a wiec tak zrobili mi to USG po wizycie z dzidziusiem w porządku ale odkleił mi się kawałek trofoblastu czyli chyba łożyska
puścili Cie z odklejonym kawałkiem trofoblastu? tak można?według OM
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Dziewczyny a wiec tak zrobili mi to USG po wizycie z dzidziusiem w porządku ale odkleił mi się kawałek trofoblastu czyli chyba łożyska
Nana to bardzo niedobrze bo to zły objaw ale trzeba być dobrej myśli ze będzie dobrze :-* musisz teraz na prawdę na siebie uważać i leżeć to już nie są żarty -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:08
nana266, Martka10 lubią tę wiadomość
-
. hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:09
Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Ja wlasnie tez poszukuje psychiatry,ja juz sobie nie radze z tymi hormonami ciazowymi .. no znowu sie poryczalam! No tym razem to chyba dlatego, ze pasztet zepsuty byl w lodowce a ja juz sobie nakroilam ogorka kiszonego na kanapke. Japierdole no musial sie zepsuc akurat teraz.. psychiatraaaaaaa!!!!!
Dziewczyny to forum jest takie fajne, janysle, ze ja was wszystkie znam i sobie nie wyobrazam, ze ktoregos dnia stad odejde albo ktoras z was ... Bo kazdy kiedys umrze nieBluebell1984, Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość
według OM
Kuchcinka wrote:Hahaha no i znowu sie uśmiałam
A co do forum to mój mąż wczoraj mnie pyta - z kim tam piszesz, mowię ze z moimi koleżankami, a on - z jakimi koleżankami, na co ja - no z forum a z jakimihehe
Mój to już mówi "piszesz z koleżankami z forum?" HeheBluebell1984, Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny