Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Dziewczyny wróciłam wczoraj do pracy pracuje na produkcji samochodów land rowerów. I moja przełożona zamiast mi anulować chorobowe to ta zaniosła na górę i tym samym obniżyła mi średnią w razie ciąży wwwrrrrr ale się wkurzylam....ale byłam tak padnięta w pracy ze myślałam że zasnę na stojąco nawet mi się pracować nie chciało starałam się mało dźwigać bo brzuch ciągnie delikatnie na @ ale ciężko nie dźwigać jak muszę przerzucić nad głową podwozie 60kilka razy
nienawidzę tej pracy
O ile pamiętam to chorobowe miałaś tylko dwa dni. I już Ci średnią obniżą??? Porażka w tych zakładach pracy!!!! -
Tusia nie!!! To napewno nie okres!!! Czekam na rozwój wydarzeń!!!
Nana super ze do domku wkoncu!!!
oszczędzaj się kochana lez lez i jeszcze raz lez
nana266 lubi tę wiadomość

I IVF ❄️❄️❌
II IVF ❄️❌
III IVF ❄️✔️❄️❌
IV IVF 💉 marzec ?
28.06.2022 FET 4BA
👶4dpt ⏸️ 11.50mlU
p. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU p.30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU p. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU p.31.41ng
👶15dpt 7519mlU p.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
30.01.2026 FET4BB 😓 biochem
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
Ja jestem przed prenatalnymi jeszcze narazie na samo usg sie zapisalam.Kaaarooolina89 wrote:Cześć! czytam Was od samego początku, ale zawsze brakowało mi czasu, żeby do Was napisać, mam pytanie do ciężarówek, jak wyglądają/ły u Was badania prenatalne? tzn chodzi mi o to, czy się zdecydowałyście zarówno na USG jak i na test Pappa??czy robiłyście tylko to USG genetyczne? w tym 11-14tyg? Martynka? Nana? i reszta dziewczyn? pomożecie? Natka a Was to chyba wszystkim cieżarnym pobierają na test Pappa tak?
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyPiękna miałam od piątku do poniedziałku w sumie 4 dni a 3 można mieć to nie zabierają premii kwartalnej takie huje....weź porażka za taką robotę co my wykonujemy chorobowe powinno być do tygodnia bez skutków...nie wspominając o tym że 90% zakładu to kobietyZuza33 wrote:O ile pamiętam to chorobowe miałaś tylko dwa dni. I już Ci średnią obniżą??? Porażka w tych zakładach pracy!!!!
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Dobrusia a to szmaciarze.. mój szef to jednak złoto.. ( maż mnie o romans z nim podejrzewa:) nawet sni mu sie po nocach) ja nawet jak wolne biorę to on ani zwolnienia ani nic nie chce.. a płaci mi jak za cały msc..
W poniedziałąek jak nagle wybyłam z biura to pytam wpisac urlop a ona do mnie n co ty po co;/ n
Dziwny ten twój szef....
A może ty z nim masz romans
-
nick nieaktualny
-
Karolina wotajKaaarooolina89 wrote:Cześć! czytam Was od samego początku, ale zawsze brakowało mi czasu, żeby do Was napisać, mam pytanie do ciężarówek, jak wyglądają/ły u Was badania prenatalne? tzn chodzi mi o to, czy się zdecydowałyście zarówno na USG jak i na test Pappa??czy robiłyście tylko to USG genetyczne? w tym 11-14tyg? Martynka? Nana? i reszta dziewczyn? pomożecie? Natka a Was to chyba wszystkim cieżarnym pobierają na test Pappa tak?

Ja miałam tylko to USG i bylo wszystko ok wiec nie robiłam nic dodatkowo
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
Na samą myśl o jednej kresce leciałabym na kibelZuza33 wrote:19ina90 Dlaczego Ty nie testujesz???? Ostatnia zostałaś na deser w listopadzie

chyba wole zobaczyć krew niż negatywny test...dzisiaj jak nie dostane to jutro już na bank zrobie.
nick nieaktualny, Wojcinka, olciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30