Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell czy to twoje zdjęcie na profilowym ? Kochana nie pogniewaj sie , cieszę ze tamto zmienilas bo z bardzo smutna osoba mi sie kojarzyłaś a teraz to taka fajna laseczka
X
Natka ale brzucholjak nic będą bliźniaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 09:03
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Tusia_87 wrote:EDIT
DOSTAŁAM @
walczymy dalej...przyjmij Violi taktykę, bez mierzeni, badania szyjki, sprawdzania itd...Będę nadal trzymała kciuki za nas wszystkie27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
KateA92 wrote:no Tusieńka ! teraz to będziemy wszystkie jak na szpilkach
ina a Ty kiedy testujesz? chyba też już pora na Ciebie !27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wróciłam wczoraj do pracy pracuje na produkcji samochodów land rowerów. I moja przełożona zamiast mi anulować chorobowe to ta zaniosła na górę i tym samym obniżyła mi średnią w razie ciąży wwwrrrrr ale się wkurzylam....ale byłam tak padnięta w pracy ze myślałam że zasnę na stojąco nawet mi się pracować nie chciało starałam się mało dźwigać bo brzuch ciągnie delikatnie na @ ale ciężko nie dźwigać jak muszę przerzucić nad głową podwozie 60kilka razy
nienawidzę tej pracy
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Dombrusia to raczej nie zagnieżdżenie- ono występuje trochę wcześniej..
Ina a cóż to za przeziębienie Cię dopadło? może osłabiona jesteś, bo masz nowego lokatora ?często przeziębienia są jednym z pierwszych objawów
ja zaczęłam byc taka przeziębiona kilka dni po teście
No ale na dobrą sprawę skoro tusia wspolzyje co drugi dzień to do zagniezdzenia może dojść bądź kiedy chyba....no nie wiem tak mi to jakoś pierwsze na myśl przyszło -
KateA92 wrote:Dombrusia to raczej nie zagnieżdżenie- ono występuje trochę wcześniej..
Ina a cóż to za przeziębienie Cię dopadło? może osłabiona jesteś, bo masz nowego lokatora ?często przeziębienia są jednym z pierwszych objawów
ja zaczęłam byc taka przeziębiona kilka dni po teście
Wczoraj rano pobolewało mnie gardło, a po pracy zaczął się katar, całe popołudnie przeleżałam (przedrzemałam) , no i dzisiaj katar jest nadal.
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Tusia koteczku może jednak.. nic musimy czekać...
Kochane moje normalnie obrażam się ja poszłam na męża a wy mi dopiero po czasie zobaczyłam fajną pozycje.. to jest nieetyczne, niemoarlne i jak dalej tak będziecie robić a ja was bede nadrabiać 30 minut to mnie w tabeli zgonów przed ciażą wpiszecie pierwszą
Hehe na pierwszej stronie ktoś powinien umieścić mini poradnik z pozycjamiWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny