Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Effy wrote:ja ja w okolicach mikołajek, kto ze mną
?
zreszta wszystko jest w naszej pięknej tabelce na pierwszej stronie
Effy lubi tę wiadomość
-
caroline29 wrote:Z warszawy jesteś? Ja jakies 70 km od wawy ale u nas od rana tylko strasznie wieje.
a ja opony letnie mam....ale muszę natychmiast je wymienić a wcześniej kupić ( z tym jest problem, bo nie wiem jakie to się kupuje- mam nowy samochód od miesiąca), bo zaraz będzie jakaś tragedia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 11:02
-
19ina90 wrote:Poproszę o wpisanie na 31.12
-
nick nieaktualny
-
Effy skąd w Warszawie? Moja teoria o rozdzielonych bliźniakach przy porodzie jest coraz bardziej prawdopodobna bo ja tez jestem z Warszawy
powiedz jeszcze ze urodziłaś sie w szpitalu na woli Haha
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:02
-
Kuchcinka wrote:Nasze Staraczki ❤️❤️❤️
---listopad---
Bianka87 - 7.11
Onaa123 -
Stella_88 -
Lili91 - 22.11
Tusia_87 - 30.11 - czekamy!
19Ina90 - 30.11 - czekamy!
---grudzień---
Martka10 - 1.12
Viriki - 2.12
Agnieszka93 - 3.12
Zuzu - 5.12
Effy - 6.12
Dombrusia - 6.12
Kuchcinka - 8.12
Tasza - 8.12
Myszeczka89 - 14.12
Viola999 - 15.12
Forumkowiczka - 18.12
InBlue - 21.12
Paula24 - 27.12
Ink@ - 31.12
19Ina90 - 31.12
---styczeń---
Olciaa - ?.01
Bluebell1984 - 9.01
Postanowiłam zakończyć juz listopadowa tabelkę, bilans z tego miesiąca to +4 ciąże, czekamy jeszcze na Tusie i Inę , plamienie to jeszcze nie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 11:15
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Effy skąd w Warszawie? Moja teoria o rozdzielonych bliźniakach przy porodzie jest coraz bardziej prawdopodobna bo ja tez jestem z Warszawy
powiedz jeszcze ze urodziłaś sie w szpitalu na woli Haha
ale ja zawsze mówiłam rodzicom że mnie musieli adoptować, bo sie w rodzinie bardzo różnie od wszystkich
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Ja jestem z Białołęki,rodziłam się na Bródnie teoretycznie
ale ja zawsze mówiłam rodzicom że mnie musieli adoptować, bo sie w rodzinie bardzo różnie od wszystkich
Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Proszę o poradę... z żoną umówieni jesteśmy na styczeń do kliniki Napromedica w Białymstoku do dr Wasilewskiego. Mieszkamy jednak daleko bo w Małopolsce. Tutaj pytanie do forumowiczek... czy w Krakowie lub na Śląsku są kliniki w których warto się leczyć zamiast w białostockiej klinice?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymazzino1982 wrote:Witam,
Proszę o poradę... z żoną umówieni jesteśmy na styczeń do kliniki Napromedica w Białymstoku do dr Wasilewskiego. Mieszkamy jednak daleko bo w Małopolsce. Tutaj pytanie do forumowiczek... czy w Krakowie lub na Śląsku są kliniki w których warto się leczyć zamiast w białostockiej klinice?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Witaj mnie lekarka powiedziała o klinice leczenia niepłodności w Rzeszowie tam przyjmuje dr.Cebulak -
Zobaczyłam to plamienie i prawie zwymiotowałam ! brakuje mi już sił, chyba nie będę się jakiś czas udzielać na forum, za bardzo wszystko dobieram sobie do głowy. Wiedziałam że nie udało się w tym miesiącu ani nie uda się w kolejnych. Nie wierze też w poprawę po witaminach. Mój test szybciej się przeterminuje niż go wykorzystam. Trzymam za Was kciuki.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:Zobaczyłam to plamienie i prawie zwymiotowałam ! brakuje mi już sił, chyba nie będę się jakiś czas udzielać na forum, za bardzo wszystko dobieram sobie do głowy. Wiedziałam że nie udało się w tym miesiącu ani nie uda się w kolejnych. Nie wierze też w poprawę po witaminach. Mój test szybciej się przeterminuje niż go wykorzystam. Trzymam za Was kciuki.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:03
Lili91, Bluebell1984, Tasza lubią tę wiadomość