Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia no, to ja już w żadne ciążowe objawy przed testem nie uwierzę. Bo z twoich opisów to ciąża jak byk!
Ja z kolei 31dc dzisiaj ale czekam grzecznie do piątku jak jestem wpisana bo już jeden negatyw za mną.
Nie mam żadnych abolutnie objawów, ani śluzu ani bóli ani nic.
Także raczej nie rozpocznę grudnia... Za to w styczniu 2.01 mój mąż na urodziny, to może mu prezencik strzelę
Daniel
-
Agnieszka93 wrote:Własnie ze zmniejsza sie ochota na sex, jest problem z erekcją itp ale jak mowie nie na kazdego tak działa, ja zrezygnowałam.
" Zacząłem się zastanawiać, dlaczego te „cudowne rośliny”, które leczą każdego rodzaju choroby, pomagają na dosłownie wszystko, zawsze rosną w Peru, Indiach lub innych takich. Moim zdaniem, ludzie w to wierzą, ponieważ tego nie znają, są zdania, że jeżeli coś jest z daleka, z egzotycznych krajów, to może mieć super właściwości lecznicze. Dałem sobie z tym spokój."27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Paula24 wrote:Wiesz ze u nas jest to samo? Mój po tej macy sam powiedział że jakoś od kiedy to bierze to Nie chce mu się przytulać! Zaraz płodne jak mu się nie zechce to lecę po wiagre tuż to tak nie może być!
U nas tak samo maca męża trochę przystopowała było dużo lepiej kiedyś pod względem jego chęci a teraz tak z dupy ponad tydzień nie było nic bo ten mój kręgosłup nie dawał mi spokoju i mi mężo dupki nie truł więc coś w tym musi być. Może u tych co mają większy popęd działa to zupełnie odwrotnie? -
nick nieaktualny
-
KateA92 wrote:Boże dziewczyny ! tak sobie leżałam, leżałam i aż mi się przysnelo. z godzinkę spalam. wiecie co mnie obudziło? orgazm !
hahaha normalnie pierwszy raz coś takiego przeżyłam hahaha taki miałam sen, że bez kitu aż na jawie orgazmu dostałam i mnie skurcze obudziły haha
takie pobudki to ja lubię!
opowiadaj co się śniło haha
dwa razy w życiu coś takiego przeżyłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Viola jest pozytywnym Wariatem też uwielbiam ją pisać nawet jak coś złego się dzieje to potrafi napisać to tak że gęba się cieszy tak jakby chociaż wczoraj z tymi moimi hormonami szlaejącymi kazała mi się podtapiać jak ja już dawno w wannie nie siedziałam ahahha
Hahahah ma w sobie tę mocBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny