Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
mazzino1982 wrote:Ponawiam prośbę o info:
Witam,
Proszę o poradę... z żoną umówieni jesteśmy na styczeń do kliniki Napromedica w Białymstoku do dr Wasilewskiego. Mieszkamy jednak daleko bo w Małopolsce. Tutaj pytanie do forumowiczek... czy w Krakowie lub na Śląsku są kliniki w których warto się leczyć zamiast w białostockiej klinice?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Chwalą Kraków (w razie konieczności szczepienia przeciwciałami). Słyszałam tez o Katowicach, z tym, że sprzeczne opinie.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
caroline29 wrote:Widac ze bezrobocie panuje
Z czego ja przykład biorę - odgórnie. Sama - to pracowałabym, ale co mam zrobić jak reszta forum pisze? przestać? nie. To poddaje się tej demoralizacji ogólnej wymierzonej w pojedynczą jednostkę.
według OM
Viola999 wrote:Pff ja tu w robocie od 8 cięzko się zacharowuje by 19inę pocieszyć od samego rana.. normalnie po uszy w robocie;)
pracę oczywiście.
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
To jest to !! poproszę męża na świeta o rower stacjonarny. Będę ćwiczyła jak on pójdzie spać
albo jak będzie oglądał tv to tyłem do niego i będę mocno pocierać i wypinać pupę, a niech mu staje
Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:To jest to !! poproszę męża na świeta o rower stacjonarny. Będę ćwiczyła jak on pójdzie spać
albo jak będzie oglądał tv to tyłem do niego i będę mocno pocierać i wypinać pupę, a niech mu staje
: )?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 14:35
według OM
nick nieaktualny19ina90 - nie poddawaj się! mi się udało po ponad roku starań, więc pupa do góry! :*
Natka2 - o jeeeej biedna heheale ciasteczka otworzyłaś i zjadłaś wszystkie?
Zuza33 - hahaha i tak trzymaćja to swojemu wczoraj z nerwów jak przyszedł z pracy dałam na obiad talerz z otrębów i na nim karteczka z narysowanym kurczakiem i napis smacznego xD bo mnie wkurzył xD
Agnieszka93 - no mój też mówi często OBOJĘTNIE, np jesteśmy w sklepie, żeby coś na obiad kupić, ja się pytam co kupujemy, co będziemy jeść, a ten OBOJĘTNIE, TO NA CO MASZ OCHOTĘ... nosz kurde! ja to wszystko zjem, a on to na co ma ochot, wybrzydza, to co jak mam ochotę na rosół i to zrobię, ale on nie lubi rosołu, albo kapuśniak zrobię, on też nie lubi... to weź się z takim dogadaj... dlatego mu dałam na obiad wczoraj talerz z otrębów ;p
Byłam u lekarza rodzinnego i dostałam zwolnienie od dzisiaj do 6 grudnia na razie, a jak mi się skończy, a nie dostanę od ginekologa, to mam przyjść i przedłuży mii do tego wypisała ma receptę na duphaston
Wojcinka, Tasza, Martka10, Bluebell1984, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
-
onaa123 wrote:19ina90 - nie poddawaj się! mi się udało po ponad roku starań, więc pupa do góry! :*
Natka2 - o jeeeej biedna heheale ciasteczka otworzyłaś i zjadłaś wszystkie?
Zuza33 - hahaha i tak trzymaćja to swojemu wczoraj z nerwów jak przyszedł z pracy dałam na obiad talerz z otrębów i na nim karteczka z narysowanym kurczakiem i napis smacznego xD bo mnie wkurzył xD
Agnieszka93 - no mój też mówi często OBOJĘTNIE, np jesteśmy w sklepie, żeby coś na obiad kupić, ja się pytam co kupujemy, co będziemy jeść, a ten OBOJĘTNIE, TO NA CO MASZ OCHOTĘ... nosz kurde! ja to wszystko zjem, a on to na co ma ochot, wybrzydza, to co jak mam ochotę na rosół i to zrobię, ale on nie lubi rosołu, albo kapuśniak zrobię, on też nie lubi... to weź się z takim dogadaj... dlatego mu dałam na obiad wczoraj talerz z otrębów ;p
Byłam u lekarza rodzinnego i dostałam zwolnienie od dzisiaj do 6 grudnia na razie, a jak mi się skończy, a nie dostanę od ginekologa, to mam przyjść i przedłuży mii do tego wypisała ma receptę na duphaston
słuchaj się Nas dalej a dobrze Ci w życiu będzie się wiodło.
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:03
Tasza, Natka2, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Kochane dostałam wyniki badań swoich i męża o oboje mamy UJEMNE przeciwciała przeciwplemnikowe
uff
Co do orgazmów przez sen , to zdążają mi sie takie od dawna kilka razy w roku - UWIELBIAM jemam nadzieje ze niedługo przyjdzie kolejny
A i mój mąż właśnie strasznie mnie wkurwil, ale pozniej napisze ci zrobił bo teraz jedziemy razem w samochodzie i nie chce zeby czytał.według OM
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:03
Viola999 lubi tę wiadomość
-
.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:04
-
Tasza wrote:Ile już jesteście razem Ina, że chcesz żeby mu ciągle na Twój widok stawało optymistko zyciowa
: )?
Viola999, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Tasza - tak jest!
Kuchcinka - to wspaniale! bardzo się cieszę! :*
A mnie chyba coś bierze, sama nie wiem, trochę gardło mnie boli i zimno mi ciągleco mogę brać, jakie leki, witaminy?
według OM
Kuchcinka wrote:Kochane dostałam wyniki badań swoich i męża o oboje mamy UJEMNE przeciwciała przeciwplemnikowe
uff
Co do orgazmów przez sen , to zdążają mi sie takie od dawna kilka razy w roku - UWIELBIAM jemam nadzieje ze niedługo przyjdzie kolejny
A i mój mąż właśnie strasznie mnie wkurwil, ale pozniej napisze ci zrobił bo teraz jedziemy razem w samochodzie i nie chce zeby czytał.
Super, choć jedno z górki
Jak cię wkurwił to doprowadź się do orgazmu w samochodzie. Zobaczysz jak on się wkurwi jak bez niego dasz radęViola999 lubi tę wiadomość