X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    Dziewczynki przepraszam nawet was nie nadrabiam...
    Z dobrych wiadomosci mam tylko takie ze prawdopodobnie to dziewczynka..
    Ale niestety cos jest nie w porzadku z jej serduszkiem..sa zaburzenia rytmu, raz bije normalnie a raz bardzo spowalnia .. nie mam sily wiecej pisac, lekarz podejrzewa wade serca, powiedzialam mu ze jutro jade do lekarza na 4d, powiedzial ze bardzo dobrze, zeby to sprawdzic, bo tez moze byc tak, ze macica byla jakos w tym miejscu scisnieta i sama nie wiem, nawet nie biore pod uwagi ze moze byc cos nie tak. To beda chyba najdluzsze godziny mojego zycia, jutro o 19 mam wizyte, za tydzien mam koniecznie zglosic sie do mojego lekarza. Blagam, 3 majcie kciuki zeby to byl po prostu blad na usg, cokolwiek, zeby moja coreczka byla po prostu zdrowa ...

Martynka, kochana bedziemy 3mac kciuki jutro żeby z malutką było wszystko wporzadku, domyślam się co czujesz w takiej chwili :( jedyne co moge powiedziec to trzymaj sie tam jutro bo wiem ze to stres niemilosierny czekac tak jak na wyrok jakiś.. zawsze mimo wszystko trzeba byc dobrej myśli, sciskam Was mocno <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem czy mogę tu napisac ale czy któraś z was miala kiedykolwiek w ciazy tak jak ja ?
    Od trzech dni zauwazylam że mam strasznie czarne stolce.. doslownie jak smoła takie czarne. Nigdy tak nie mialam a teraz trzeci dzień z rzedu i zaczyna mnie to martwić :(

Przepraszam jesli kogos obrzydzilam..

• Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula24 wrote:
    Tusia bo nie wiem czy nie odpisałaś czy przeoczyłam ale pytałam czy pilas w tym cyklu zioła?

Pisałam :-) tak to był cykl 3 z ziołami sroki a teraz już cykl bez

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    Ale niestety cos jest nie w porzadku z jej serduszkiem..sa zaburzenia rytmu, raz bije normalnie a raz bardzo spowalnia .. nie mam sily wiecej pisac, lekarz podejrzewa wade serca, powiedzialam mu ze jutro jade do lekarza na 4d, powiedzial ze bardzo dobrze, zeby to sprawdzic, bo tez moze byc tak, ze macica byla jakos w tym miejscu scisnieta i sama nie wiem, nawet nie biore pod uwagi ze moze byc cos nie tak. To beda chyba najdluzsze godziny mojego zycia, jutro o 19 mam wizyte, za tydzien mam koniecznie zglosic sie do mojego lekarza. Blagam, 3 majcie kciuki zeby to byl po prostu blad na usg, cokolwiek, zeby moja coreczka byla po prostu zdrowa ...

Będzie dobrze trzymam mocno kciuki.

Jutro jedziemy na badanie nasienia z mężem a 12 grudnia mam już wizytę kolejna u endokrynologa :-)

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dz

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:

Będzie dobrze. Trzeba wierzyć.Trzymam kciuki <3

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka nie martw sie, na pewno bedzie dobrze. Masz taka silna grupę wsparcia ze nie moze byc inaczej.

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:52

uwo93e3kugumthmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:04

• Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    Dziewczyny to tak strasznie wygladalo, najpierw serce tak normalnie bilo, a zaraz pozniej widzialam jak bardzo spowalnia jakby sie mialo zatrzymac .. tak bardzo sie boje, maz od razu zwolnil sie z pracy, pocieszal mnie, teraz tylko to czekanie do jutra ...

Nie martw się na zapas będzie dobrze ;-)

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

uwo93e3kugumthmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam

• kania901 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ost

Bluebell1984, anq05, Natka2, Zuza33, kania901 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    Monia, jesli bierzesz żelazo, to może być od tego.

Od niedawna biorę inne witaminy wczesniej femibion teraz prenatal i sprawdzilam ze faktycznie w rych pierwszych w skladzie nie ma zelaza a w tych obecnych jest to moze faktycznie od tego.

• Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    Monia, jesli bierzesz żelazo, to może być od tego.

Tak też miałam własnie napisać ze może być od żelaza i trzeba uważać bo wtedy u zatwardzenia mogą się pojawić.
    Wiec albo zmień witaminy albo zacznij przyjmować blonnik i nabiału więcej jogurty np

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Mila123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka wszystko bedzie dobrze wszystkie w to wierzymy i musi tak byc :-) przespij sie odpocznij. Jutro sie wszystko wyjasni dobrze ze ta wizyta nie jest za tydzien bo to by bylo ciezko wytrzymac...
    A co do mojego meza to on jest gotowy zawsze jestesmy ze soba 9lat, 7 lat i 8 miesiecy po slubie a znamy sie 12 lat. Nie spie w sexi koszulkach ( teraz tym bardziej ) tylko np w jego koszulkach nie musze robic nic codziennie sie dobiera do mnie rano i wieczorem i jakby mogl to przez dzien jeszcze by chcial. Ja nawet nie mam kiedy zainicjowac bo ledwo wejde do lozka a juz za cycka lapie i sie przykleja. Takze nie mam na co narzekac ;-)

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

uwo93e3kugumthmw.png
‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ