Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i czuje się olana nikt mnie nie chwali ze dnia na dzień załatwiłam badanie nasienia i za niecałe dwa tyg załatwiłam endokrynologa
haha
Kuchcinka ile czrkaliscie na wyniki badań serminogramu? Bo mi powiedziała Pani ze wyniki do odbioru będą w ciągu 4 dni roboczych wiec to pewnie kwestia tego żeby tylko jakiś lekarz się pod tym podpisał jak laboratorium wykona badania czy co? Bo tak to moglibyśmy chyba już na drugi dzień odebrać wynikisheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Tak też miałam własnie napisać ze może być od żelaza i trzeba uważać bo wtedy u zatwardzenia mogą się pojawić.
Wiec albo zmień witaminy albo zacznij przyjmować blonnik i nabiału więcej jogurty npto myślę że wiecej się nie da ale jak mówicie to napewno od tego że żelazo jest w sumie w innych też napewno będzie żelazo więc może tak ma być , będę to obserwować a wrazie by było tak cały czas zadzwonie do swojego gina
-
Martynka1234 jako że leżałam kilka miesięcy na kardiochirurgi w Warszawie z dzieckiem słyszałam i doświadczałam wielu przypadków i histori.
Idź jutro Kochana do lekarza na to Usg jeśli rzeczywiście jest coś nie tak to skierują Cię na Echo serca córeczki i wtedy wszystko się wyjaśni :-* -
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Ale jem jogurty maślanki jabłka śliwki
to myślę że wiecej się nie da ale jak mówicie to napewno od tego że żelazo jest w sumie w innych też napewno będzie żelazo więc może tak ma być , będę to obserwować a wrazie by było tak cały czas zadzwonie do swojego gina
Spróbuj diety bogatoresztkowej, działa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia pewnie tak jak piszą dziewczyny, to wina żelaza, jeśli nie dochodzą inne objawy, to nie ma się czym martwić. Na kolejnej wizycie poinformuj o tym lekarza.
W ciąży przyjmowałam żelazo, też miałam ten sam problem i do tego straszny ból żołądka. Okazało się, że mój organizm nie toleruje żelaza w tabletkach i lekarz kazał odstawić, a przyjmować żelazo w innych produktach, np. wątróbce itd -
Martynka trzymam kciuki za was dziewczynki!
Miałam taką stresującą sytuację w pierwszej ciąży. Przez całą ciąże słyszałam, ze dziecko zdrowe itd a tu nagle trafilam na usg do innego niż mój gina, w 30tc. i ten mówi do mnie na wizycie, że dziecko ma uszkodzone nerki, w najgorszym wypadku do przeszczepu po porodzie. ja zbladłam, zzieleniałam i nie wiem co jeszcze.
i sobie mysle, kurwa mać! chodze do gina, mała zdrowa a tu nagle nerki do wymiany?
zadzwonilam szybko do mojego lekarza, wcisnął mnie na nastepny dzien z rana na usg.
nie wyobrażacie sobie jaka to była dla mnie noc, jedna z gorszych w życiu! milion mysli, zal, gniew i modlitwa.
na szczescie na nastepny dzien okazalo się, ze wszystko ok, na wszelki wypadek dostalam skiero na usg brzuszka w 2 dobie po urodzeniu, a dzidzia po prostu miała pełny pęcherz i nerki moczu co lekarz ten drugi wziął za wadę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 17:27
Wojcinka lubi tę wiadomość
Daniel
-
Martynka1234 wrote:A u ginekologa tez maja echo serca zeby zbadac czy to tylko w szpitalu?
Na takie Echo kieruje lekarz ginekolog który stwierdzi, że jest podejrzenie jakiejś nieprawidłowości. I robi je Kardiolog dziecięcy neonatolog. A gdzie Ty mieszkasz? -
nick nieaktualnyMila123 wrote:Martynka wszystko bedzie dobrze wszystkie w to wierzymy i musi tak byc
przespij sie odpocznij. Jutro sie wszystko wyjasni dobrze ze ta wizyta nie jest za tydzien bo to by bylo ciezko wytrzymac...
A co do mojego meza to on jest gotowy zawsze jestesmy ze soba 9lat, 7 lat i 8 miesiecy po slubie a znamy sie 12 lat. Nie spie w sexi koszulkach ( teraz tym bardziej ) tylko np w jego koszulkach nie musze robic nic codziennie sie dobiera do mnie rano i wieczorem i jakby mogl to przez dzien jeszcze by chcial. Ja nawet nie mam kiedy zainicjowac bo ledwo wejde do lozka a juz za cycka lapie i sie przykleja. Takze nie mam na co narzekacz tym, że jesteśmy ze sobą 10 lat
Mila123 lubi tę wiadomość