Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
KateA92 wrote:Nana waga w ciazy jak dla mnie to jedna wielka zagadka
ale jeśli czujesz się dobrze, z dzidzia wszystko ok to się nie martw tylko ciesz !
Aga mi wczoraj zajad wyszedł... także chyba taka pora że te wirusy się uaktywniajato już trzeci raz jak mam opryszczka na ustach w czasie ciąży... po jednej na każdy trymestr
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:51
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Dziewczyny wiecie trochę się martwię... Bo znowu waga poleciała mi w dół i od początku ciąży przybrałam zaledwie 1 kg, to chyba mało, prawda? Niby anemii nie mam bo z badań nie wyszła
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 - skoro anemii nie masz, to jest ok, słyszałam, że zdarza się często, że ciężarna traci na wadze, ale nie wiem czemu tak jest, nie studiowałam jeszcze tego, ale pewnie przez zmiany w organizmie, wiadomo każdy jest inny, czy przez mdłości
ale maluszek rośnie, więc na pewno wszystko ok :*
KateA92 - to wspaniale, nareszcie będziesz mogła se układać malucienkie ciuszki swojego brzdącanana266 lubi tę wiadomość
-
No Kate nareszcie! Dobrze sie stało ze na inna babkę trafiliście i sytuacja rozwiązana wreszcie
bo juz sama sie wściekałam jak czytałam jak oni tam w chuja leciecieli wlasnie, jak to twoj mąż powiedział Haha
teraz przed Toba najprzyjemniejsze: składanie, układanie i szykowanie sie na Fabianka
Kuchcinka mi mozesz wpisać termin na 29.07. Do usg jeszcze daleko wiec na razie ten termin przyjęłam z wyliczeńjak dotrę do Polski i pójdę na badanie wreszcie to sie go zmieni.
Monia zapomniałam Ci powiedzieć- odkąd napisałaś o tym ze Twoj chce Rysiu dać na imię - ja to przeczytałam swojemu tak ze śmiechem, a jego ojciec tez Ryszard, to ten juz o żadnym innym imieniu dla chłopca nie chce słyszeć Hahawiec dla niego jest Lilka albo Rysiu. Ja mimo ze mojego teścia uwielbiam to nie jestem przekonana
takze w zapasie mamy Kubę albo Filipa. Ale moze jeszcze cos nowego wpadnie bo to tyle czasu jeszcze
Wojcinka lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:51
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Dziewczyny wiecie trochę się martwię... Bo znowu waga poleciała mi w dół i od początku ciąży przybrałam zaledwie 1 kg, to chyba mało, prawda? Niby anemii nie mam bo z badań nie wyszła
Ja w obu ciazach schudłam 6kg fo 4 miesiąca chudlamnie martw sie
nana266, Kaaarooolina89, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Nir slyszalam nigdy, ze opryszczka mozna sie zarazic skoro jest to uwarunkowane genetycznie, ale skoro tak mowicie :d ja mialan dwoch facetow ktorzy to cholerstwo mieli i nigdy sie nie zarazilam, nie wiem co to znaczy miec opryszczke :d moj maz mowi zawsze zimno mi wyskoczylo ;d
-
KateA92 wrote:są mebelki !!!!!!!!! jupiiii !!!!!!!!! Boże dziewczyny kamień z serca !
zadzwoniła, przepraszala, sama z siebie ze rabat większy naliczy itp itd normalnie takie telefony to miód dla moich uszumam nadzieję, że mąż zorganizuje jakiś transport i że do końca weekendu będę mieć już mebelki tutaj w de, tak żeby mąż mógł je w przyszłym tyg poskładać
Ahhh już się doczekać nie mogę kiedy mąż złoży tą komode a ja popiore, poprasuje i poukładam w niej wszystkie ciuszki Fabianka
dziewczyny oby dla Was ten dzień był równie wspaniały jak dla mnie
No kamień z serca kochana to koniecznie jak zlozy mąż mebelki to koniecznie zdjęcie wstaw żebyśmy wiedziały o co tyle płaczu byłoNatka2 lubi tę wiadomość