Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
O
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:21
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:51
-
Natka2 wrote:Nir slyszalam nigdy, ze opryszczka mozna sie zarazic skoro jest to uwarunkowane genetycznie, ale skoro tak mowicie :d ja mialan dwoch facetow ktorzy to cholerstwo mieli i nigdy sie nie zarazilam, nie wiem co to znaczy miec opryszczke :d moj maz mowi zawsze zimno mi wyskoczylo ;d
Oczywiście ze mozna się zarazić to wirus jest przeciez
Ja też nigdy w życiu sama z siebie nie miałam a raz się zarazilamWojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:A propos krwi to wyobraźcie sobie jaki my mamy ubaw jak idziemy na badania krwi. Ja jestem juz tak przyzwyczajona do kłucia ze w ogóle to na mnie nie robi wrażenia, za to mój 100kg i 2m mąż strażak baaardzo sie stresuje Haha zawsze najpierw ja siadam na fotel on jest blady, a potem jak on siada to błaznuje zeby ukryć to jak sie stresuje
ja płacze ze miechu, pielęgniarki tez i ogólnie jest zabawnie
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Oczywiście ze mozna się zarazić to wirus jest przeciez
Ja też nigdy w życiu sama z siebie nie miałam a raz się zarazilamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:51
-
Kuchcinka wrote:A propos krwi to wyobraźcie sobie jaki my mamy ubaw jak idziemy na badania krwi. Ja jestem juz tak przyzwyczajona do kłucia ze w ogóle to na mnie nie robi wrażenia, za to mój 100kg i 2m mąż strażak baaardzo sie stresuje Haha zawsze najpierw ja siadam na fotel on jest blady, a potem jak on siada to błaznuje zeby ukryć to jak sie stresuje
ja płacze ze miechu, pielęgniarki tez i ogólnie jest zabawnie
U mnie identycznie z tym ze mąż nie blaznuje jak juz jedziemy to zawsze ja prowadzę bo on już od rana chodzi blady hihi podczas pobierania krwi tak samo blady zawsze po pobraniu dostaje wody
Mój wrazliwiecnana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:U mnie identycznie z tym ze mąż nie blaznuje jak juz jedziemy to zawsze ja prowadzę bo on już od rana chodzi blady hihi podczas pobierania krwi tak samo blady zawsze po pobraniu dostaje wody
Mój wrazliwiecWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:52
-
nick nieaktualnystella_88 - a ja już 6 grudnia 2 wizytę
ciekawe, czy będzie serduszko słychać, mam taką nadzieję
według ostatniej @ będzie to 7t2d, a według usg może być z 6 może początek...
nana266 - Romek to rozumne zwierze hehejedyny facet, który rozumie kobiety, a mało takich xD
nana266 lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:stella_88 - a ja już 6 grudnia 2 wizytę
ciekawe, czy będzie serduszko słychać, mam taką nadzieję
według ostatniej @ będzie to 7t2d, a według usg może być z 6 może początek...
nana266 - Romek to rozumne zwierze hehejedyny facet, który rozumie kobiety, a mało takich xD
-
nick nieaktualny