Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki nic nie pisałam bo sama nie wiedziałam co jest gfabe byłam umowiona do lekarza gina- endo wvta sobotę bo dostałam bardzo bolacego i bardzo skąpego okresu żadne tabletki nie działały a po okresie nadal mnie bolał brzuch tak samo jak od 17 dnia cyklu... A w czwartek dostałam gorączki no i leże póki co cały czas Noe wiem co mi jest:/Niecierpliwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka zdrówka życzę. Viola oby to nie na @ ale różnie to bywa ja nigdy w życiu nie miałam plamienia przed a przed ostatnią małpa dzień wcześniej miałam brązowe plamienie Ale takie malutkie i @ tak przyszła. Kiedyś czytałam ze każdy cykl moze byc inny nawet u tej samej kobiety. Nie wiem czym jest to spowodowane ale jak się czeka na II kreseczki to organizm szaleje. Życzę Ci oby małpa nie przyszła
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Olcia ja cykle mam regularne nigdy nie miałam z tym problemu. Odstawiłam jakiś miesiąc temu i czuję się tak samo jak brałam leki. W sumie to ja brałam jedna tabletkę euthyrox więc nie duzo. A Ty się dobrze czujesz, czy jakoś czulas te skoki ?
-
nick nieaktualny