Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Moja endokrynolog mówi, ze tsh dla kobiet starających sie o dziecko musi byc poniżej 2,5.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj Martynka ja też nie lubię takiego gadania ok wiadomo życie się zmienia ale bez przesady dzieci, każdy rozsądny rodzic potrafi sobie tak wszystko poukładać, ze na koleżanki też znajdzie czas. To mi ze wszyscy co mają dzieci mają się w domu zamknąć i nie wychodzić no proszę. Wiem nie mam dzieci ale mam znajomych którzy naprawdę potrafią obie tak zorganizować czas by wszystko pogodzić. Fakt, ze mam znajomych którzy są z dzieckiem non stop tylko do pracy i z pracy do domu nawet nie wyjdą do kina sami albo ze znajomymi i nie to ze nie mogą, bo mogli by małego z babcią zostawić (na ponad 2 lata i jak oni są w pracy też jest z babcia) ale nie chcą. Uważam, ze to już ich sprawą może nie mają takiej potrzeby. Ale po co takie gadanie ze jak dziecko to już niewiadomo co. A z tym 500+ też słyszę czasami jak ktoś do kobiety ciężarnej powie, może to kiepski żart czy coś. Napewno my wszystkie tulko na to czekamy ojjj ludzie czasami głupoty gadają. Nie przejmuj się tym Martynka
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
A co do tsh to co lekarz to inna teoria naprawde ja teraz chodzę do takiego od niepłodności typowo i on nie widzi w tym problemu tzn. Moje tsh teraz wynosi 0,16 tzn. Nie wiem czy teraz tyle wynosi ale w czerwcu jakos tak było, mocno mi spadlo. Ale jak spojrzał na 2,33 wynik to powiedział ze ok. A moja kolezanka sie o in Vitro stara tylko, ze ma z hormonami problemy, pco I inne problemy i jej tsh jakos ok 3 i jej lekarz kazał zbić. Więc też to zastanawia czemu jeden lekarz tak z drugi tak
4 cykl z CLO
2 IUI- -
TusiA ja uważamy ze jak dają trzeba brać ale wiem dobrze ze nikt nie chce maleństwa dla kasy wiec takie gadanie ludzi jest nie na miejscu, ale ludzie gadają, gadali i będą zawsze o czymś gadać więc trzeba to olac
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:41
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Martynka1234 wrote:Olcia tak naprawde to co lekarz to mowi co innego, moja kolezanka miala ponad 3 i tez sie tym nie przejal, bo normy do 4. Ja gdzies slyszalam, ze idealne to jak ktos ma okolo 1, ale czy to tez prawda to moge gdybac. Pewnie i sa takie, co i z 4 zaszly
Tusia ja rowniez pozdrawiam meza
Viola, cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:A co do tsh to co lekarz to inna teoria naprawde ja teraz chodzę do takiego od niepłodności typowo i on nie widzi w tym problemu tzn. Moje tsh teraz wynosi 0,16 tzn. Nie wiem czy teraz tyle wynosi ale w czerwcu jakos tak było, mocno mi spadlo. Ale jak spojrzał na 2,33 wynik to powiedział ze ok. A moja kolezanka sie o in Vitro stara tylko, ze ma z hormonami problemy, pco I inne problemy i jej tsh jakos ok 3 i jej lekarz kazał zbić. Więc też to zastanawia czemu jeden lekarz tak z drugi tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:Olcia mi tak po lekach spadlo i lekarz kazał mi odstawić powiedział że po odstąpieniu leków wróci do normy, za jakiś czas pewnie zrobię badania zeby zobaczyć jak te wyniki wygladaja.
Kiedy odstawiłas leki? Bo u mnie bez leków przez 2 tygodnie z 0,09 wzrosło do 1,8 a pózniej tak jak pisałam wyżej z mniejsza dawka leku poszło do ponad 5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 22:31