Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam. Mam pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek o czym mogą świadczyć takie wyniki badań jak moje : TSH 2,37 , progesteron 0, 20 ng/ml oraz prolaktyna 29,80 ng/ml były wykonane w 6 dniu cyklu. Staram się od 5 miesięcy o maluszka. Proszę o pomoc w interpretacji wizytę mam dopiero we wtorek. Dziękuję
-
nick nieaktualnyPatrycja91 wrote:Witam. Mam pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek o czym mogą świadczyć takie wyniki badań jak moje : TSH 2,37 , progesteron 0, 20 ng/ml oraz prolaktyna 29,80 ng/ml były wykonane w 6 dniu cyklu. Staram się od 5 miesięcy o maluszka. Proszę o pomoc w interpretacji wizytę mam dopiero we wtorek. Dziękuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy Gienia tak Caroline odebrałam mój wynik 3,58 nie wiem czy ok tam są jakieś normy i niby się mieszczą ale zobaczę co lekarz powie. Co do tsh ja miałam 2,33 początkowo i pierwszy gin dał mi leki, a ten drugi powiedział ze moje tsh jest ok. Po lekach tsh skakalo a to były małe dawki. Leki brałam 6 miesiecy i nie zaszlam więc chyba teraz zaufać temu nowemu gin jest młody i w sumie inne badania mi zlecił. Poprzednia Pani ginekolog tylko leki mi dawała a nie zleciła dodatkowych badań.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny