Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Catedra dziękuję ja za was wszystkie trzymam kciuki. Od kad jestem tu na forum tak jakoś bardziej martwię się o was niż o siebie. Boże ile ja sie na modle w intencji Majci i Cccierpliwej i was wszystkich szok.
KLM89, Catedra lubią tę wiadomość
[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Mama dwóch wspaniałych chłopców
Czar prysł sierpień -koniec starań
Żyje chwilą......Aga -
Ja już w domu.. Całe szczęście, bo jakieś 2h temu dostałam @.. Dwa dni za szybko Boli jak cholera.. Jutro i w poniedziałek mam wolne, planowałam zrobić mamie niespodziankę i pojechać do niej, ale znowu nigdzie się nie ruszę.. Całe szczęście, że Mąż poszedł do pracy po południu, jestem sama. Lubię być sama w pierwszy dzień, bo wtedy to boli jakby bardziej, kiedy ktoś do mnie mówi..
Mama chłopaków, no dobrze, zatem czekamy dalej, do poniedziałku
KLM, myślę, że hormony robią swoje.. W końcu prawie większość z nas jest na podobnym etapie. No właśnie, muszę spojrzeć na tablicę, jak tu się sprawy mają, bo nie wiedziałam, że dziś już 8..!
Catedra, bidulko, nie wiem co poradzić na ząbka dodatkowo.. Ostatnio sama to przeżywałam, jak mi plomba wypadła.. Nic tylko szybko szukać dentysty.. cholerka.. Najważniejsze, że zgoda jest Trzymam teraz kciuki, niech chłopaki płyyyynąąą do ślicznie pachnącego konwaliami jajeczka
Ale lunęło.. Idę się położyć..
PS: Czarna, działasz tam? pogoda sprzyjająca na tulaskiKLM89, Catedra lubią tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Mąż, będąc razem w sklepie stwierdził ,że oglądam sie za słodkim , bo racja co chwila czytałam jakąś etykietę czegoś słodkiego :p czyli prawdopodobnie dostanę okres Jak on juz zauważa pewne zachowania w moim cyklu . Smutne to ale prawdziwe obawiam się ,że moze miec racje Tym bardziej mi zle Zaczynam świrować bo boje sie ćwiczyć , ze mogę zaszkodzić tym skakaniem ewentualnemu zagnieżdżeniu , a ja jak ćwiczę to na maksa ... oj kobitki co to sie ze mną dzieje
-
Majcia, oby @ szybko poszła w cholere aż na kolejne 9 miesięcy :*
Mama chlopakow, u mnie Dentosept nie zdaje egzaminu. Na ból jako plukankę stosuję Eludril i chyba jutro przejdę się po niego do apteki.
KLM, a może jednak w tym cyklu te słodkości nie na @,a na dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 19:32
KLM89, MajciaC lubią tę wiadomość
-
Catedra , bardzo bym chciała , oj bardzo ale mysle ,ze zarodek, jak w ogóle jest , nawet nie zdołał sie jeszcze zagnieździć wiec zachcianki raczej nie z tego ale taki mam plan ,ze jeżeli kiedykolwiek sie uda to zero słodyczy poza oczywiście owocami - zobaczymy czy mi sie to uda :p ach marzenia ^^
Catedra, MajciaC lubią tę wiadomość
-
Ja się dzisiaj nieźle zdenerwowałam... Jakiś mądry rodzic wypuścił na spacer z niemałym psem dzieciaki w wieku 6-8 lat. Ten pies zerwał im się ze smyczy, przebiegł przez ulicę i wystartował z zębami do moich psów. Musiałam je rozdzielac i do tej pory nie wiem jak to zrobiłam, biorąc pod uwagę, że jeden z moich czworonogów waży zaledwie 4kg mniej niż ja...
-
hej kochane. jakoś nie mam humoru. Tak od czwartku mnie trzyma ; (mama chłopaków ja też się ciągle modlę za nas wszystkie ;)głęboko wierzę że tam u gory jest plan dla każdej z nas i to ze teraz się dzieje jak sie dzieje ma jakiś sens i tak poprostu musi być.... mówię tak sobie cały czas ale czasami ciężko mi jest w to wierzyć. i właśnie teraz jest ten czas ; (Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Hej dziewczyny jak humory dzisiaj? U mnie nie za ciekawie jakos slabo sie czuje, goli mnie glowa a dzis jeszcze mamy slub i wesele przyjaciela, pasowaloby miec dobry humor a ja jakos ledwo chodze nic mi sie nie chce
Ja rowniez za Was sie modle i licze, ze jestesmy tu po to by jedna ciagnela za soba druga, bysmy wszystkie mogly tulic swoje maluszki
Czarna jak tam starania?MajciaC, KLM89 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane, ja dziś strasznie cierpię.. To są właśnie te chwile, kiedy zastanawiam się czy aby na pewno chcę jeszcze rodzić, bo skurcze mam tak silne jak na etapie porodu.. Do tego mi słabo tak bardzo, że leżąc czuję jak drży mi cale ciało.. No i do tego mdłości.. Porażka.. Wierzcie mi, gdyby nie fakt, że jednak chcę jeszcze dziecko prosiłabym o wycięcie wszystkiego by więcej nie mieć takich przygód..
Poza tym Mąż jak na niedzielę przystało poleciał po coś na śniadanko, a mnie kazał z łóżka nie wstawać( tylko dlatego bym nie padła..).
Poza tym wczoraj też mi było smutno.. Obejrzałam sobie kolejny raz " Pamiętnik" i na koniec jak zwykle się poryczałam, ale chyba mi nie uszło do końca..
Melodyjko, dobrze, że idziesz na ślub, to takie piękne wydarzenie, pomyśl, jak szczęśliwi są ci ludzie, zabierz od nich trochę pozytywnej energii
Dziewczyny, chyba musimy się trochę otrząsnąć, albo zapytać fachowca czemu nagle wszystkie tak źle się czujemy..
Spróbuję jeszcze na chwilę przysnąć, znowu łapie skurcz, aż w kręgosłupie czuję..
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Hej U mnie humor trochę lepszy niż wczoraj ale mam etap "nic mi się nie chce" i napad ochoty na słodkie , wczoraj mnie tak szczuło ale jakoś dałam radę ale dzisiaj rano poległam Będę musiała to wyćwiczyć bo już mam wyrzuty sumienia
Majcia , nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego bólu Czasami mnie trochę pobolewa brzuch czy plecy ale zawsze obchodzi się bez tabletki , najgorsze są dla mnie zawsze wzdęcia . Tulę :*MajciaC lubi tę wiadomość