Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Majcia kciuki! Bedzie dobrze!
KLM u nas byla w nocy taka burza ze az sie obudzilam tak trzaskalo.piorunami... ale dalej duszno... a mialam nadzieje ze bedzie chlodniej bo popoludnia w pracy jak duszno mnie wykanczaja...
Jeszcze dzis sie obudzilam z bolem glowy i gardla chyba zatoki sie odzywaja
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dzień dobry
U nas w nocy cisza, ale wiem, ze w Lublinie (ok. 50km) była burza. Teraz jest strasznie duszno pewnie coś na wieczór przyjdzie. Ja tezteraz nie lubię goraca moja niunia też. W upały staje się okropnie marudna.
Majcia trzymam kciuki za wizytę.
Miłego dniaKLM89 lubi tę wiadomość
-
Dopiero po.. Uwielbiam wizyty na NFZ..
No więc tak
Prawy pęcherzyk dziś 25mm ( jupiii!!)
Lewy już się nie liczy bo 16 mm
Jutro ostatni monitoring by sprawdzić czy pękł. Ale wiecie co, pierwszy raz nie czuję, żeby on tam rósł..
Jesli dojdzie do owulki to mam zacząć brać duphaston. No i póki co tyle.. Jadę prosto do pracy.. Nawet jeszcze nic nie jadłam .. Ale przynajmniej jakieś krok do przodu
Co do pogody to ja w letniej sukience na ramiączkach wyszłam, a teraz leje.. Nie no superKLM89, Inffinito22, Czrna 81 lubią tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Majcia no pięknie! Pęcherzyk jak ta lala! Jak pęknie to pewnie to usłyszysz haha! Tylko żeby pękł... Trzymam mocno kciuki żeby tak było!!! A powiedz na którą jutro masz wizytę? Będę wyczekiwać z niecierpliwością informacji od Ciebie
No to teraz wołaj męża i do roboty! ;MajciaC lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Aleksandra0000 wrote:Dzień dobry wszystkim!
Dziewczyny aż miło się Was czyta taka fajna atomosfera jest na forum
A u mnie dzisiaj minimalny spadek temp. Tymczasem wybieram się do pracy miłego dnia!
Nawet będąc na wakacjach podczytywałam żeby wiedzieć co się dzieje u moich dziewczynmama chlopakow, dłukachna, MajciaC lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Mjacia super wiesci! Bierz chlopa w obroty a ja trzymam zeby jutro tylko cialko zolte bo pecherzyku zostalo!
Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Majcia - Aaa! Mowilam ze ten drugi się weźmie w garść! ( w myślach mu groziłam )
To nie ma na co czekac moja droga, po pracy z mężem na romantyczne "przytulanko" i za 2 tygodnie widzimy II kreseczki
No w końcu! Bo ile mama może czekac na upragnioną fasolkę, niech się juz pojawi!
14 cykli starań
-
Dzięki, dzięki moje dziewczynki
Póki co odliczam czas w pracy i pragnę by jeszcze nie pękł, niech się to stanie później Męża nastawiłam, niech wie że żarty się skończyły
Jutro dam znać co i jak
Czarna, jesli wszystko będzie ok to o 10:00
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Czrna 81 wrote:O to, to! Inffinito ma rację, dałabyś popatrzeć
Co do temp to moja zaczyna przypominać moje ukochane Tatry. Po za tym chyba pierwszy raz nie bolą mnie cycki a drugiej fazie. Jakoś nie mam dobrych przeczuć... Poczekamy zobaczymy...
Mnie właśnie też nie bolą a to aż dziwne.. za to brzuch mnie boli jak na @ coś mam złe przeczucia..
A u mnie (w Poznaniu) bardzo ciepło dzisiaj słońce świeci narazie nie zapowiada się na deszcz rano trochę padało ale teraz jest bardzo ciepło
Dziewczyny a Wy ile już się staracie? -
Aleksandra0000 wrote:Mnie właśnie też nie bolą a to aż dziwne.. za to brzuch mnie boli jak na @ coś mam złe przeczucia..
A u mnie (w Poznaniu) bardzo ciepło dzisiaj słońce świeci narazie nie zapowiada się na deszcz rano trochę padało ale teraz jest bardzo ciepło
Dziewczyny a Wy ile już się staracie?
2cs-jeszcze nie rozpoczęty bo nie wystąpiło porzadne krwawienie[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Mama dwóch wspaniałych chłopców
Czar prysł sierpień -koniec starań
Żyje chwilą......Aga -
Ale my rozsiane po całej Polsce
U mnie ciepło, pochmurno ale nie pada. Brakuje mi upałów... Co to za lato?! Dziewczyny z południa trochę się nacieszyły gorącem a u mnie na północy dużo chłodniej.
Aleksandra mam tak samo, zero czucia piersi tylko ćmienie brzucha. To pewnie w wyniku owulacji Sorry dziewczyny, ale nie potrafię się nie uśmiechnąć! Jak pomyślę tylko że ją miałam to mam rogala na twarzy hehe.
Majcia ja Cię do roboty zaganiam a zapomniałam że Ty drugą zmianę masz... Ale spokojnie, komórka jajowa żyje przez 17 godz, więc spokojnie zdążyciemama chlopakow lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Kurcze a u mnie pada i pada. Normalnie typowo angielska pogoda. I jeszcze burza. Na szczęście moja niunia dzisiaj ma dzień na zabawę z tatą. Wiec ja leżę i odpoczywam. Przynajmniej na razie
Czarna uśmiechaj się ile wlezie.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Odpoczywaj, odpoczywaj bo za kilka miesięcy czeka Cię dwójka małych dzieci
A ja zapomniałam Wam napisać że mój syn wyciągnął mnie na jagody Uzbieraliśmy dobry kilogram albo i więcej. Część już spałaszowaliśmy ze śnieżką, z części zrobiłam koktajl i jeszcze na jutro zostaną. Fajnie się je ale zbieranie... masakra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2017, 19:06
Czarna81
22 cs.