Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy któraś z Was brała może estrofem? Mój gin kazał odstawić mi norprolack - brałam prawie 3 ms i muszę iść zbadać prolatkynę,ale zalecił mi branie estrofemu przez 7 dni żeby wywołać @ (spóżnia się już 3 tydzień i to nie ciąża), od kilku dni bolą mnie jajniki i brzuch jak na @ (czasami bardzo!) ale dalej nic... czy któraś z Was to brała?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia ja bralam progynove to tp samo co estrofem ale ja bralam od owulki az do bety
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Jak mąż zareagował? Przez kilka minut nie dał mi oddychać, tak mocno mnie ściskał
Nie byłam w stanie wytrzymać do bardziej odpowiedniego momentu, jak tylko wszedł, rzuciłam mu "idź się myć tatuśku" I nie załapał Prychnął tylko ze śmiechem i dalej gada o swoim To mu mówię, że tak, że tatusiek z niego Oczy miał jak 5 zł I mnie przytulił - taki spocony po całym dniu pracy i powrocie na rowerze... Kilka minut mnie tak trzymałkondziomama, dłukachna, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
U mnie wojna domowa trwa.. Jestem na skraju załamania.. Brak zrozumienia, zaufania, szacunku.. Bliżej niż dalej końca..
Znikam na jakiś czas..
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Zaglądam tu dzisiaj nie śmiało a tu takie wiadomości.Patuniek gratulacje mam nadzieję ze przerwałaś złą passe i teraz posypią nam się pozytywne tesciorki.
Majcia kochanie będzie dobrze po każdej burzy przychodzą piękne dni i u Ciebie też tak będzie.
Całusy dla naszych rosnących maluchów.Czrna 81 lubi tę wiadomość
[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Mama dwóch wspaniałych chłopców
Czar prysł sierpień -koniec starań
Żyje chwilą......Aga -
Jadę właśnie na betę, bo coś nie mogę uwierzyć Poranny test też sikany pozytywny... Wizytę kontrolną u gina miałam umowioną na 2 listopada, rozmawiałam już z nim - mam przyjść - nie będzie za wcześnie
kondziomama, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Jadę właśnie na betę, bo coś nie mogę uwierzyć Poranny test też sikany pozytywny... Wizytę kontrolną u gina miałam umowioną na 2 listopada, rozmawiałam już z nim - mam przyjść - nie będzie za wcześnie
Trzymam kciuki za betę! Daj znać jak wyniki
Też nie mogłam uwierzyć a tu już bliżej niż dalej
patuniek86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Hej dziewczyny.
Majcia trzymaj się kochana. Bedzie wszystko dobrze. Po prostu nie może być inaczej.
Patuniek kciuki za bete.
Ja właśnie wróciłam z glukozy. Wytrzymałam do końca. Niestety w domu już było gorzej. Ale z Tosią też tak miałam. Teraz gorzka herbata to rarytas. Wieczorem powinny by wyniki. Jedno co wiem to na czczo było 100.
Miłego słonecznego dnia
-
Patuniek
Bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję! Chwilę mnie nie było i takie wieści. Gdzie Ty byłaś z córką? Disneyland czy Legoland? Zamiast na Kanary lepiej tam się wybrać, bo są niesamowite efekty hehe. Jeszcze raz gratulacje! A, ja też bym jeszcze raz sprawdziła betę czy ładnie przyrastapatuniek86 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
patuniek86 wrote:Czarna - Legoland I w sobotę idę na sprawdzenie
patuniek86 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Sprawdzenie bety Ginekologa miałam już umówionego wcześniej na kontrolę 2 listopada Rozmawiałam z nim, nie będzie za wcześnie na wizytę Więc dopiero wtedy zobaczę pęcherzyk, na serduszko raczej będzie za wcześnie. Szkoda, bo mój wyjeżdża 6 listopada, fajnie by było, jakby mógł to usłyszeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 17:33
Pola Róża
-
Witam Was Kochane Tytanowe i przepraszam,że tyle tu do Was nie zaglądałam.
Próbowałam coś podczytać ale na pewno wszystkiego nie nadrobiłam
Witam wszystkie "nowe" ale już nie takie nowe koleżanki :*
Gratuluję zafasolkowanej ( Patuniek86)
U nas po staremu, nadal "oznaczeni" jako starający się @ powinna przyjść właśnie dzisiaj - czekam. Pryszcze, napady na słodkie , wzdęcia - zestaw miesiączkowy jest więc na pewno dotrze.
Mąż powtórzył badanie nasienia. Po roku z hakiem, niestety ku naszemu zdziwieniu ogólnie parametry się poprawiły ale jest jeden poważny problem - nasienie nie upłynniło się samoistnie tylko musieli to zrobić mechanicznie. Co z tego ,że plemniki super itd. jak nie mogą się same uwolnić i popędzić do komórki ;(
Nie wiem dlaczego skoro ostatnim razem upłynnienie nastąpiło samoistnie, a mąż od tamtego czasu zaczął bardziej o siebie dbać. Ćwiczy, je zdrowiej itd.
We wtorek jadę z wynikami do lekarza, potem zobaczymy co dalej . Za dużo już dla mnie . Psycha siada....
Całuję Was :*