Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Melodia__84 wrote:Czarna a Ty co nie testujesz? Twoja @ cos sie spoznia.... Moze dobra passe rozpoczniecie i wszystkie "tytanowe babki" na tym watku zaciazaCzarna81
22 cs. -
Czarna, bo to taka ogromna ekscytacja tylko że Miszka jeszcze nic nie napisała, a specjalnie tu zajrzałam, choć już spać miałam iść. To był ciężki dzień, na szczęście jutro już ostatni w pracy.. Poza tym coś mnie łapie.. A teraz nie byłoby dobrze chorować..
Czarna, kto Cię wie, może już któryś jajnior ruszył tylko jeszcze o tym nie wiesz, po tym co tu się dzisiaj dzieje cisną się słowa piosenki:" Wszystko się może zdarzyć"Czrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
śluz nie musi być widoczny. może on być w samej szyjce. mój gin zawsze sprawdza czy jest śluz ,T bardziej ze po stymulacji clo często zanika.ja też cały czas mówiłam że nie mam sluzu, a gin zawsze mówi no śluz jest,ładnie...
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Łaaa szybciutko odpisuję.. dopiero jestem w domu...
Byłam i w zasadzie nic nie wiem... Mam skierowanko na Bete, za tydzien znowu beta, estradiol, progesteron i tarczyca..
a tak to nic mi nie powiedziała..
a jeśli chodzi o objawy to niestety żadnych, kłują mnie ciągle jajniki i trochę mam wrażliwsze piersi.. i to tyle...
Ah wróciłam jakaś niespokojna... nawet usg mi nie zrobiła..
Ja niestety nie mierzę temperatury- ale od weekendu czuje się lekko rozpalona - myślałam, że mnie przewiało na rowerze... Szok...
Już nadrabiam dziękuję za takie wsparcie -
Zero objawów.... myślałam, że nic z tego... ale kupiłam test dla spokojności- żebym świadomie leciała na majówkę i nie szalała..
Oswoiłam się dziś z tą myślą, ale pojawiło się mnóstwo wątpliwości, nuta strachu czy wszystko w porządku..
Bo dość poważnie mnie bolą te jajniki, niby to normalne- ale teraz bede się bardzo na tym skupiać..
Ale spokój, tylko spokój nas uratuje.
Bardzo się cieszę, że was tak nakręciłam dziś, więc kobitki do roboty:) czekamy na kolejne kreseczki- co byśmy mogły się za chwilę wspierać w urokach ZDROWEJ ciąży -
Gratulacje. Wiesz usg nie robiła dlatego ze nic by jeszcze nie zobaczyła prócz pęcherzyka dopiero koło 7 tyg widać czy w pęcherzyku jest zarodek i serduszko czy bije. Niektórzy ginekolodzy zakładają książeczkę dopiero w 12 tygodniu to wszystko zalezy od gina i jego patrzenia nia ciąże
Mnie chyba jelitówką dopadła. Ten cykl stracony ale coz mam czas -
Miszkaa0301 wrote:tak wiem, że pewnie by nic nie zobaczyła... Ale jakoś myślałam, że dostanę zielone światło by się cieszyć
Kochana Ty tu skacz z radości! ( tylko ostrożnie )
Pewnie za tydzien-dwa zrobi usg
Ja po luteinie w końcu dostałam @!!! ( mam nadzieje, ze ostatni raz sie ciesze ze nadeszła)
Od jutra CLO, wiec odliczam do monitorowania cyklu!
Następna @ na 23.05
Miłego dnia kobietkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 06:19
14 cykli starań
-
oj nie wiem jak z tym sluzem. ja też czasami tak mam ze przez cały cykl sluzu zero a przed @ się pojawia :/miszka a Ty się nie stresuj. jedz,baw się dobrzeJeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Czrna 81 wrote:Oj nie, ja to nie bardzo... U mnie bylo ZERO objawow plodnosci. Sluz ktory powinien sie rozciagac na kilka cm u mnie nawet nie na 1 cm. Testy owulacyjne - pozytyw 23/24 dc - no raczej troche pozno. A temperatura niezmiennie 36,6. Mysle ze znowu nie bylo dominujacego pecherzyka W styczniu bylo 5dni opoznienia i 3 zmarnowane testy. Wole sobie zaoszczedzic tej bieli bijacej po oczach W ten cykl zamierzam pic ziola ojca sroki a od czerwca clo. Mam nadz ze w koncu to ruszy moje leniwe jajniory
Los lubi platac figle
A ja mam nadzieje, ze malpiszon nie przyjdzie do Ciebie
Mi clo nie pomoglo teraz pije ziolka juz noe wiem czy mi cokolwiek pomoze ale cos trzeba walczyc dalej. Nigdy nie chcialam jedynaka a tu taki psikus. -
ona32 wrote:dziewczyny jestem 3dni przed okresem mam białą wydzielinę . Czy ona możne o czymś świadczyć. rozciąga mnie w podbrzuszu i mam cały dzień zgagę
Roznie bywa z tym sluzem to chyba indywidualna sprawa. Ja przewaznie mam sucho przed @. W drug cyklu z clo mialam kremowy sluz przed @. Tylko test rozwiaze Twoje watpliwosci. -
Melodia__84 wrote:Los lubi platac figle
A ja mam nadzieje, ze malpiszon nie przyjdzie do Ciebie
Mi clo nie pomoglo teraz pije ziolka juz noe wiem czy mi cokolwiek pomoze ale cos trzeba walczyc dalej. Nigdy nie chcialam jedynaka a tu taki psikus.
Mysle,ze tak dla pewnosci jutro śmigne test a potem jak dalej @ nie przyjdzie to musialabym sie umowic do gin po luteine na wywolanie. Ale dzis brzuch pobolewa to moze sama przyjdzieCzarna81
22 cs. -
KLM89 wrote:A ja mam stresa owulacja za rogiem ,a ja walczę z infekcją jestem na pimafucinie i licze ,że do weekendu się wyleczę .... ;O
Mam nadzieje,ze infekcja odpusci do weekendu. Maz wyposzczony to odrazu atrzeli goooola
KLM89 lubi tę wiadomość