Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Miszkaa0301 wrote:Czarna ściskam Cię mocno...;* znam to uczucie, każda z nas je przeżyła chociaż kilka razy...
Beta 863,75 to chyba 3-4 tydzień- tak pokazuje mi z tych mądrych tabelek
teraz już się cieszę
To już oficjalne GRATULACJE!
14 cykli starań
-
Dziewczynki, poczytałam Was i teraz powiem tak:
Miszka, jeszcze raz gratuluję i teraz życzę powodzenia, zdrówka i oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli rośnij duża!
Czarna, tulę mocno i łączę się z Tobą w bólu.. Tylko czemu ta @ się spóźnia..?? Często tak masz?
KLM, trzymam kciuki by do weekendu zapalenie minęło..
Ja się chwilę zdrzemnęłam, a teraz czas się ogarnąć i spakować na jutro do szpitala.. Piszcie dziewczynki będę Was czytać na bieżącoKLM89 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
MajciaC wrote:Dziewczynki, poczytałam Was i teraz powiem tak:
Miszka, jeszcze raz gratuluję i teraz życzę powodzenia, zdrówka i oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli rośnij duża!
Czarna, tulę mocno i łączę się z Tobą w bólu.. Tylko czemu ta @ się spóźnia..?? Często tak masz?
KLM, trzymam kciuki by do weekendu zapalenie minęło..
Ja się chwilę zdrzemnęłam, a teraz czas się ogarnąć i spakować na jutro do szpitala.. Piszcie dziewczynki będę Was czytać na bieżącoCzarna81
22 cs. -
bywa i tak..
Gratulacje jeszcze raz:)a u nas maz pracuje za granica,zjazdy co 10 dni.przyjezdza w pt wieczorem albo w nocy zalezy jak trasa i w pon o 20 wyjazd i tak w kolko..ja przed ciaza pracowalam na produkcji ale pozniej szybko wzielam l4 jak to na p[rodukcji wykorzystywanie,zmeczenie i tak siedze w domu z corka 3 lata a od sierpnia poszukiwania pracy bo idzie do przedszkola.od sierpnia zaczne szukac bo w lipcu mamy wczasy
-
Haha staraczki już tak maja, ze są w dwóch trybach albo nie chcą dostać miesiączki żyjąc nadzieja, albo później już chcą dostać, bo szkoda czasu... miałam to samo.
Jeju ja już tez chce wakacje i l4 Hihi zmęczona jestem... ogólnie od września mam taki młyn niby dobrze, ale chyba przegielam z intensywnością
Dobrze Was mieć ;*
Nie mogę się doczekać jak przekaże mężowi ta wiadomość ... jestem cała w skowronkach!!
PS miałam Wam pisać bo od tego cyklu w sensie od połowy marca łykam olej z wiesiołka. Nie chciałabym mu nic dodawać, ale może to tez jego zasługa hmmm ? Szaleństwo ale warto spróbować