Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
moja siostra też miała długo jednego synka. jeszcze z poważną wadą serca. Bali się zdecydować na kolejne dziecko, ale wkoncu sie odważyli. raz poroniła, zrobili chwile przerwy, potem znowu poroniła:( ale zaraz w kolejnym cyklu ponownie zaszła w ciąże i dziś mają drugiego synka 4 miesiące i Też ich mały cały czas dopominał się rodzeństwo i co lepsze miał takie chwile, że płakał bez ustanku, że on jest sam a jego kuzynostwo wszyscy po dwoje. biedny, samej chciało mi sie płakać. Teraz jest takim cudownym braciszkiem, ze az serce sie raduje:)
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Czrna 81 wrote:Ja tez nie chcialam jedynaka, maz chcial... Ech, jak mu sie w koncu odmienilo to juz chyba za pozno... A najgorsze ze mój syn najbardziej na swiecie marzy o rodzenstwie... Nieraz łezka sie w oku zakreci, jak mały pyta dlaczego tylko on jest sam. Ta kuzynka ma siostre, ta ma brata... Mamy duza rodzine, ja mam 3 braci, maz ma 2 i wszyscy maja dwojke dzieci, tylko nasz sam nieborak A on mowi,ze i pokojem by sie podzielil i zabawkami... Ach, powiem Wam ze czasami sie serce kraje...
Mysle,ze tak dla pewnosci jutro śmigne test a potem jak dalej @ nie przyjdzie to musialabym sie umowic do gin po luteine na wywolanie. Ale dzis brzuch pobolewa to moze sama przyjdzie
Jak tak Cie czytam to jakbym swoja coreczke slyszala. Ona mowi, ze ja nawet bede mogla do pracy chodzic bo ona przeciez moze sie zajac dzieckiem. Wczesniej chciala siostre, ostatnio powiedziala ze nawet braciszka by chciala, zeby juz bylo to dziecko.
Aż mi wstyd ale moja corka co wieczor sie modli o rodzenstwo i to sama z siebie nie za czykas namowa. Wymysla modlitwy, ze prosi Pana Boga o dzidziusia, o to by mial dwie raczki, dwie nozki, buzie, paluszki itd. Mi sie plakac chce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 09:37
-
Melodia__84 wrote:Daj Boże ja i blizniaki przyjme, chociaż modle sie oby przynajmniej i to jedno sie pojawilo.
To ja Ci będę życzyła tych bliźniaków!
My teraz staramy się o pierwsze, ale też jak będą bliźniaki to będę się cieszyć
Tendencja u mojego jest do bliźniaków, a jeszcze to CLO
Ale chociaż jak jedna fasolka by wnet sie pojawiła, będę mega szczęśliwa
Akurat tak na dzień matki by wypadało!
A Ty już masz córeczkę tak? w jakim wieku?14 cykli starań
-
Melodia__84 wrote:Jak tak Cie czytam to jakbym swoja coreczke slyszala. Ona mowi, ze ja nawet bede mogla do pracy chodzic bo ona przeciez moze sie zajac dzieckiem. Wczesniej chciala siostre, ostatnio powiedziala ze nawet braciszka by chciala, zeby juz bylo to dziecko.
Aż mi wstyd ale moja corka co wieczor sie modli o rodzenstwo i to sama z siebie nie za czykas namowa. Wymysla modlitwy, ze prosi Pana Boga o dzidziusia, o to by mial dwie raczki, dwie nozki, buzie, paluszki itd. Mi sie plakac chce...
Popatrzcie jak to jest, i mamy nieszczesliwe i dzieci nieszczesliwe...Czarna81
22 cs. -
Inffinito22 wrote:To ja Ci będę życzyła tych bliźniaków!
My teraz staramy się o pierwsze, ale też jak będą bliźniaki to będę się cieszyć
Tendencja u mojego jest do bliźniaków, a jeszcze to CLO
Ale chociaż jak jedna fasolka by wnet sie pojawiła, będę mega szczęśliwa
Akurat tak na dzień matki by wypadało!
r
A Ty już masz córeczkę tak? w jakim wieku?
Tak mam coreczke ma 6 i pol roku i idzie do szkoly od wrzesnia
Ja Tobie tez zycze blizniakow
-
my tez mamy teendencje do bliźniaków. u mojego męża w rodzinie w drugim pokoleniu... i jeszcze to clo podwójne ale bym sie cieszyla.... ale najpierw chociaz to jedno.Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
KLM89 wrote:A ja mam stresa owulacja za rogiem ,a ja walczę z infekcją jestem na pimafucinie i licze ,że do weekendu się wyleczę .... ;O
KLM89 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
lerka2016 wrote:my tez mamy teendencje do bliźniaków. u mojego męża w rodzinie w drugim pokoleniu... i jeszcze to clo podwójne ale bym sie cieszyla.... ale najpierw chociaz to jedno.
Czyli z tym prawdopodobieństwem bliźniaków mamy tak samo
Też liczę na razie, chociaż na jedno maleństwo
Melodia_84
ja wierzę, że Córcia będzie miała rodzeństwo!
Trzymam kciuki za to14 cykli starań
-
Umieram od rana mam zawroty głowy jest ni słabo i niedobrze... jak ta pogoda sie nie zmieni to mnie cos trafi..
Bliźniaki kurczę u mnie w rodzinie nie było ale fajnie by było.
Z corka nie miałam problemów, zero kołek, zdrowa jak ryba co 3 godziny dostała butle i spokój.
Mnie tak zrazili to karmienia piersią ze napewno noe bede juz karmić piersią. Moja wychowała sie na butli i jest okazem zdrowia siostra karmiła dwie córki piersia i sa alergikami i chorują nie ma zasady...
Nawet nie wiecie jak sie ciesze tymi dobrymi wiadomościami ) teraz wszystkie po kolei -
Miszkaa0301 wrote:Łaaa dziewczyny zarażajcie się
Teraz się boję czy wszystko będzie dobrze... czekam na wyniki Bety- po 17 mają być... umieram ze stresu...
Kupiłam mężowi malutkie skarpetki I<3 DAD )
jutro mu dam ))
Jaka ja jestem podekscytowana! poważnie, normalnie aż mi serce zaczęło szybciej bić.
Do 17 już niedługo! wyniki na pewno będą świetne, a beta będzie pięknie rosła
A prezent - świetnie to wymyśliłaś
Zdaj relację jutro, jak zareagował
Ja się chętnie zarażę14 cykli starań
-
Aj, a bliźniaki to moje marzenie
Ale żeby było jedno, zdrowe, kochane, wyczekane
Nie jestem w stanie pracować taka jestem skołowana..
jestem zagrożeniem za kółkiem... nie wiem gdzie ja mam głowę...
Nie wiem czy trochę sobie nie wkręcam.. ale od wczoraj... jakoś mi tak nadmiernie pracują śliniaki i czasem w głowie mi się kręci.. ale to chyba tylko moja obsesja- już się wsłuchuję... -
Miszkaa0301 wrote:Aj, a bliźniaki to moje marzenie
Ale żeby było jedno, zdrowe, kochane, wyczekane
Nie jestem w stanie pracować taka jestem skołowana..
jestem zagrożeniem za kółkiem... nie wiem gdzie ja mam głowę...
Nie wiem czy trochę sobie nie wkręcam.. ale od wczoraj... jakoś mi tak nadmiernie pracują śliniaki i czasem w głowie mi się kręci.. ale to chyba tylko moja obsesja- już się wsłuchuję...
kto by się nie wsłuchiwał..
Powinnaś się teraz oszczędzać. A jaką pracę wykonujesz? Jesli można zapytać14 cykli starań
-
Pracuję generalnie bardzo dużo. w 4 miejscach-
Dwa przedszkola- prowadzę kilka godzin terapii dla maluchów
na etat jestem w gimnazjum i pół etatu mam w szkole specjalnej jako psycholog )) A Ty? co robisz?
a Wy dziewczynki?Inffinito22 lubi tę wiadomość
-
Miszkaa0301 wrote:fajna miejscówka:) mój pokój wygląda jak z lat 50 tych...
Inffinito póki co to wszystko przed Tobą, marzenia są po to, żeby je realizować i tego Ci życzę
fajna,fajna. Nie mam co narzekać na prawdę
Obok siedzi szwagier, i jeszcze 2 koleżanki. Wszyscy mamy super kontakt, to jest wesoło
pewnie, ze tak, ale Ci zazdroszczę
Z marzeniami to po kolei jedno na raz, a teraz jest jedno ważniejsze14 cykli starań
-
Miszkaa0301 wrote:To prawda.. u mnie też taka sytuacja... mam umowy czasowe... od września miało być na stało.. a co teraz? nie wiem.. później się będziemy martwić..
Ale, jeśli jest fasolka to mimo wszystko masz stabilną sytuację chyba tak? W sensie, jak pójdziesz na zwolnienie to pensję będziesz otrzymywać 100%?
Ja umowa jeszcze na 2 lata i 9 miesięcy.
14 cykli starań