Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też biorę wiesiołka. już kilka cyklu i nic :(miszka cieszę się bardzo razem z Tobą i każdej z nas tego samego życzę
ja mam umowę na stałe. w budżetówce. mąż ma własną firmę budowlaną. póki co cala kasę lądujemy w dom,ale nie narzekamy.:)jak spalcimy kredyt i wkoncu się urządzony to narzekać nie bedIemy mogli :)tylko jednego mam do szczęścia potrzeba......Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Czrna 81 wrote:Dzieki Inffinito! Zarazaj!
Swoja droga, staraczka cieszaca sie z @ ? No niezly okaz jestem
Zrazenie poszło! ja przed wczoraj po napadzie złości mowię, pewnie jutro przyjdzie @, jak sie obudziłam tak była ale tez sie cieszyłam bo w końcu moge zacząć stymulację, wiec wiem co czujesz! Nowy cykl nowe możliwości14 cykli starań
-
Czrna 81 wrote:Ja tez łykam wiesiolka 3 razy po 2 kapsulki
Ale tez biorę kwas foliowy witaminę d3 4000j i k2mk7 2000j. Plus te clo, to mam niezły zestawWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:30
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Ja jedna dziennie, nie wiedziałam, ze mozna wiecej
Ale tez biorę kwas foliowy witaminę d3 4000j i k2mk7 2000j. Plus te clo, to mam niezły zestawCzarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Bo wiesiolka trzeba brać od 1500 do 3000 mg dziennie by przynosil efekty
Kochana, jesteś moim zbawieniem teraz juz przynajmniej wiem jak go przyjmować. Ogólnie biorę go od tygodnia dopiero, przez wznowione starania. A wczesniej nie widziałam nigdy u siebie śluzu płodnego
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito mam nadz ze wiesz, ze mozna go przyjmowac tylko do owulacji?
Wiesz ja go przyjmuje, ale sluzu plodnego i tak nie mam. Sama ilosc sie poprawila, to fakt. Ale moja pani ginekolog mow,ze skoro nie ma owulacji, to i sluzu plodnego nie bedzie...Czarna81
22 cs. -
michalina92 wrote:to przez internet to kupowalyscie? i to sie bierze od poczatku cyklu do konca owulacji tak?Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnycześć. to pierwszy mój wpis chociaż obserwuje was od bardzo dawna.jestem mężatką od 2.5 roku. zaraz po ślubie zaczęliśmy się starać. cykle miałam rozregulowane, okres jak rzeka, z okropnym bólem. przez pierwsze miesiące myślałam że może nie trafiamy w te dni. po roku pierwsza wizyta, okazało się że mam podwójna macice- co na wcześniejszych wizytach żadnen z gin nie zdiagnozowal o zgrozo!! daliśmy sobie jeszcze pół roku. nic. następnym krokiem była klinika. dawałam sobie miejscowych lekarzy. badania. mąż wzorowo. u mnie cykle bezowulacyjne. tabletki. i jakoś wychodzimy na prostą. będę się stymulować. na ostatniej wizycie pokazał się torbiel. dostałam primolut nuo. słabo się po nim czuje ale mówi że torbiel się wchłania i po następnym@ zaczynamy. przepraszam trochę chaotycznie ale potrzebuje się wygadać tak poprostu. zaczynam wariowac szukałam miejsca gdzie będę mogła poczytać poradzić się osób które przeżywają podobne emocje do moich. dzięki
lerka2016, Miszkaa0301 lubią tę wiadomość
-
hej frania21,witamy na pokładzie :)rozgosc się:)pisz ile chcesz, tutaj zawsze znajdziesz wsparcie. tworzymy super grupe:)
mi lekarz kazał brać wiesiolek razem z acardem do 16 dc. a siemie lniane pije mimo tego,ale zaczęłam dopiero w tym cyklu i od 9 dnia,także efektów jesCze nie ma.... do tego kupilam sobie Magnez,bo też niby pomaga w pomnozeniu sluzu. zobaczymy jak to wszystko zadziała,bo od czasu clo wogole nie widzę sluzu,chociaż lekarz jak mnie bada to mówi że w szyjce jest sporo.KLM89 lubi tę wiadomość
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Jan Paweł II
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Frania, witaj u nas cieszymy się z każdej kolejnej osoby tutaj, bo w grupie zawsze raźniej
Już troszkę przeżyłaś ale mam nadzieję, że i u Ciebie się wszystko ułoży.. Nie wiem co to znaczy podwójna macica ale brzmi nieciekawie.. Bidulko.. Ale skoro jest szansa mimo wszystko to nic tylko trzymam kciuki mocno no i pisz ile tylko potrzebujesz i o czym potrzebujesz
Dziewczyny, a tego wiesiołka to trzeba konsultować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:39
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Ja nie konsultowałam
Mąż już wie, prawie się popłakał, wyściskał i z dwie godziny mówił ze go zaskoczyłam dałam mu te skarpetki a on: a po co ? Nagle przyjrzał się i mowi: jesteś w ciąży ? Serio ? I przytulał i kamień spadł mi z serca ze w końcu wie i. cieszy się tak samo jak i ja... nie wiem czemu czułam treme zaskoczył mnie rzadko kiedy okazuje tak emocje... nigdy się tak z niczego nie cieszył wspaniałe
Witaj Franiu pisz kiedy tylko potrzebujesz jesteśmy tu dla siebieMajciaC, KLM89, karolinams lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Inffinito mam nadz ze wiesz, ze mozna go przyjmowac tylko do owulacji?
Wiesz ja go przyjmuje, ale sluzu plodnego i tak nie mam. Sama ilosc sie poprawila, to fakt. Ale moja pani ginekolog mow,ze skoro nie ma owulacji, to i sluzu plodnego nie bedzie...
Przyjmuje tylko do owulacji
Która nam nadzieje potwierdzi sie, przez monitoring, byle do 9 maja
@ przyszła?
Hej frania21!14 cykli starań
-
Miszkaa0301 wrote:Ja nie konsultowałam
Mąż już wie, prawie się popłakał, wyściskał i z dwie godziny mówił ze go zaskoczyłam dałam mu te skarpetki a on: a po co ? Nagle przyjrzał się i mowi: jesteś w ciąży ? Serio ? I przytulał i kamień spadł mi z serca ze w końcu wie i. cieszy się tak samo jak i ja... nie wiem czemu czułam treme zaskoczył mnie rzadko kiedy okazuje tak emocje... nigdy się tak z niczego nie cieszył wspaniałe
Witaj Franiu pisz kiedy tylko potrzebujesz jesteśmy tu dla siebie
I kochana pieknie! Mowilam ze na pewno bedzie sie cieszył
kiedy macie zamiar powiedzieć całej reszcie świata?14 cykli starań
-
Miszkaa0301 wrote:oj wstrzymamy się do około 10 tygodnia...żeby nie zapeszać
piękny poranek... usłyszałam dziś rano: Kocham Cię, Kocham Was...:)słodko<3
pięknego piątku:)
Najpiękniejsze co mozna usłyszeć
Miłego weekendu kobietki! Duzo harcowania,, zeby w maju sie duzo fasolek zasiało14 cykli starań
-
MajciaC wrote:Frania, witaj u nas cieszymy się z każdej kolejnej osoby tutaj, bo w grupie zawsze raźniej
Już troszkę przeżyłaś ale mam nadzieję, że i u Ciebie się wszystko ułoży.. Nie wiem co to znaczy podwójna macica ale brzmi nieciekawie.. Bidulko.. Ale skoro jest szansa mimo wszystko to nic tylko trzymam kciuki mocno no i pisz ile tylko potrzebujesz i o czym potrzebujesz
Dziewczyny, a tego wiesiołka to trzeba konsultować?
mi o wiesiołki powiedziała koleżanka i brałam już go zanim lekarz mi o nim powiedział. myslę, że można śmiało go brać, bez konsultacjiJeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Jan Paweł II
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna)