Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
kondziomama wrote:Lerka zaciskam piąstki za sukces!Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Witam a ja dzis po wizycie. Maly wazy 1520g a ja musze znowu brac dopochwowe tabletki a tak to maly tez sie dosyc kreci i niekiedy jest takie dziwne uczucie jak soe z tej jednej strony potem "wypnie"
Inffinito22, kondziomama, Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
-
Pogadali. I żyją. Plan z ineminacją Miły zatwierdził. Coś z Nim nie tak, jakiś taki miły i nawet pochwalił mój nowy look. A On nie chwali, a w szczególności skracania wlosów co jest przestępstwem i barbarzyństwem.
Konkluzja jest taka że znów rodzi się w nas plan. I najważniejsze że wspólny. Bo bez tego ani rusz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 21:02
dłukachna, Czrna 81, MajciaC, michalina92 lubią tę wiadomość
Kondziomama -
Kondziomama i jak, mąż się wkurzył?
Lerka jeśli już jest po owulce to Ci nic nie zaszkodzi ten dupek i lutka A lekarz widać że kombinuje, zależy mu żeby Ci pomóc Ja trzymam mooocno kciuki żeby w końcu Ci się udało!
Majcia takie niedźwiadki jak Ty, to pewnie źle znoszą zmianę czasu?
Inffinito piękny brzuszek!
Nalia spokojnie, jest wcześnie, jeszcze mają prawo wychodzić bladzioszki. Najlepiej idź na betę hcg i wszystko będzie jasne Czekamy na wynik!
KLM widzę następny krok do przodu A kiedy miałabyś podejść do iui? Będę strasznie zaciskać za Ciebie kciuki ♡
Michalinko toż to chłop jak dąb! haha! Całe półtora kilograma szczęścia!
Cccierpliwa już za trzy dni będzie drugiego!!! Już tupię nogami na wieści z wizyty!
Dziewczyny szturmujemy listopad! Ja napewno walnę sobie monitoring Na początek grudnia umówiłam się do naszego gina, podobno fajny facet, przyjeżdża do nas z Bydgoszczy.
Patuniek ! Co u Ciebie??kondziomama, MajciaC lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam test ił(innej firmy co prawda, PinkTest) i wyszła kreska prawie niewidoczna... Boje się, że mogła to być ciąża biochemiczna i jej już nie ma do tego piersi mnie już nie bolą jak wczoraj ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 05:23
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Dzisiaj 13dpo, jaka powinna być beta?
Normy bedziesz miała w lab nie ma konkretnej odpowiedzi, każda dzidzia rozwija się inaczej, najważniejszy jest przyrost. Jesli jest to znaczy, ze jest dobrze u każdej kobiety implantacją odbywa się w innym dniu, dlatego nie każdy w tym samym momencie bedzie miał taki sam wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 08:07
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Dziewczyny,
Mam wyniki!
Progesteron 107 nmol/l czyli 33,7 ng/ml
A beta 105,3 U/l! A widzę, że Wy poddajecie normy w mlU/ml... Czy moja wtedy jest w normie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 09:24
dłukachna, Czrna 81 lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualny
-
Nalia wrote:Dziewczyny,
Mam wyniki!
Progesteron 107 nmol/l czyli 33,7 ng/ml
A beta 105,3 U/l! A widzę, że Wy poddajecie normy w mlU/ml... Czy moja wtedy jest w normie?
-
Witajcie!
Nalia, nooooo w końcu jakieś dobre wiadomości! Jeszcze w październiku gratuluję!
Czarna, Ty to jesteś niesamowita! Zatroskana martwisz się o każdą z nas powiem Ci, że zawsze czekam na zmianę czasu jesienią, ta radość, że śpię w końcu godzinę dłużej ale wiosną to faktycznie przez tydzień jestem nieprzytomna.. Gorzej znoszę teraz mrozy, już chodzę w rajtach pod spodniami, ciepłym płaszczu i ponczo na wierzchu, którym mogę opatulić się w każdej chwili jak kocykiem
Właśnie czekam na usg, ależ jestem ciekawa co tam rośnie a rośnie bo czujęCzrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny