Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Haha Czarna Majcia dobre rady! Dzieki bardzo 
 Zakończył sie wieczór serduszkowaniem PODCZAS FILMU zaznaczam i nie z mojej inicjatywy.. także jestem zadowolona! i nie z mojej inicjatywy.. także jestem zadowolona!

Czarna kochana mój taki z monitoringiem tez pierwszy, jestem tak samo podekscytowana! Juz chciałabym odliczać "dni po"!
 Tak samo tego monitoringu doczekać sie nie moge Haha, mam nadzieje ze bedzie owu i pęcherzyk!

Majcia Mam nadzieje, ze u Ciebie CLO zdziała cuda proszę, przypomnij mi, jak mówiłaś a zapomniałam, kiedy masz wizyte na ktorej zleci Ci clo? Jakieś badania robisz przed jeszcze ? proszę, przypomnij mi, jak mówiłaś a zapomniałam, kiedy masz wizyte na ktorej zleci Ci clo? Jakieś badania robisz przed jeszcze ?

Jutrzejsze wykresy juz bliskoooo  Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 21:21  Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
                                14 cykli starań Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
                                14 cykli starań

- 

Ja nie biorę u mnie pęcherzyki pękają same, na szczęście u mnie pęcherzyki pękają same, na szczęście chociaż raz zrobiła się torbiel. Ale zniknęła chociaż raz zrobiła się torbiel. Ale zniknęła 

Inffinito- JA WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE! Hiehie:D On nie bez powodu przyszedł do Ciebie do sypialni teraz nogi do góry!! teraz nogi do góry!!   

[38cs]- w sumie 40cykli
 10.01.2006r- córka( 1cs)
 06.2014- początek starań;
 28.04.2017r- HSG-ok
 29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
 2cykle z dupkiem
 7 cykli monitorowanych
 Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
 11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle
- 

Heja dziewczyny ja sie witam po calym dniu ciezkiej pracy 

Rano bylam u swojej ginki pecherzyk ladnie rosnie juz ma 16mm, endo tez super . Ph pochwy tylko troche za duze bo 5 . Ph pochwy tylko troche za duze bo 5 , masakra zawsze pod gorke w takim ph plemniki nie przeyrwaja. Mam brac probiotyki. Odnastepnego miesiaxa znow clo i powtorka badan Fsh i Lh. , masakra zawsze pod gorke w takim ph plemniki nie przeyrwaja. Mam brac probiotyki. Odnastepnego miesiaxa znow clo i powtorka badan Fsh i Lh.

Maz weszy owulacje ja nic Czy ja jakis zapach inny mam? Czy ja jakis zapach inny mam?

Dzis z nim rozmawialam i chyba jest gotowy na badanie nasienia Mam cicha nadzieje, ze nie bedzie potrzebne.  Gin nam daje 4 m-ce na podbudowanie flory i zaplodnienie pozniej, badanie nasieniabi Hsg. Juz sie boje. Mam cicha nadzieje, ze nie bedzie potrzebne.  Gin nam daje 4 m-ce na podbudowanie flory i zaplodnienie pozniej, badanie nasieniabi Hsg. Juz sie boje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 22:07 
- 

Zdrówko! Te je piłam kiedyś, ale jakos źle sie po nich czułamMelodia__84 wrote:A tym czasem pije zdrowko Wasze z ziołkami ojca sroki  
 Który masz dzien cyklu? Pęcherzyk super! &&
 Nie ma co sie bac, wzystko bedzie dobrze! 

Majcia! To ja uległam bo poszłam z nim do salonu oglądać a nogi u góry były Haha, teraz tylko czekac na cała resztę a nogi u góry były Haha, teraz tylko czekac na cała resztę 
 Dobranoc moje kochane 14 cykli starań 14 cykli starań

- 

Inffinito22 wrote:Zdrówko! Te je piłam kiedyś, ale jakos źle sie po nich czułam 
 Który masz dzien cyklu? Pęcherzyk super! &&
 Nie ma co sie bac, wzystko bedzie dobrze! 

Majcia! To ja uległam bo poszłam z nim do salonu oglądać a nogi u góry były Haha, teraz tylko czekac na cała resztę a nogi u góry były Haha, teraz tylko czekac na cała resztę 
 Dobranoc moje kochane 
 Mam 12 dc.

Mam nadzieje ze Twoje trzymanie nog w gorze pomoze 

- 

Ooo, a ja właśnie zaparzam swojeMelodia__84 wrote:A tym czasem pije zdrowko Wasze z ziołkami ojca sroki  
 Czyli za dwa/trzy dni pewnie owulacja... może jakby tak tego samego dnia, to któryś plemnik da radę wypełnić swoją misję tego samego dnia, to któryś plemnik da radę wypełnić swoją misję Melodia, mam nadzieję,że szybciej zajdziesz i ominie Cię to całe hcg... Melodia, mam nadzieję,że szybciej zajdziesz i ominie Cię to całe hcg...
 Także nie ma "nie lubię poniedziałków", tylko w poniedziałek ostro brać się do roboty! Czarna81 Czarna81
 22 cs.
- 

Dziewczyny witam Was i mam wesola nowine na ndz:) moze to da kazdej z Was nadzieje jak my mielismy juz mowe o inseminacji/in vitro.

2 wyrazne kreski:) z jednej strony sie ciesze a z drugiej strony dalej nie wierze Miszkaa0301, KLM89 lubią tę wiadomość Miszkaa0301, KLM89 lubią tę wiadomość 

- 

Aaaaaa, jestem pierwsza! gratuluję Michalinka!! Ja wiedziałam, że tak będzie gratuluję Michalinka!! Ja wiedziałam, że tak będzie ależ się cieszę ogromnie!! Ściskam Cię mocno i całuję ależ się cieszę ogromnie!! Ściskam Cię mocno i całuję daj znać jak powiesz mężowi no i nie próbuj nam stąd tylko teraz uciekać daj znać jak powiesz mężowi no i nie próbuj nam stąd tylko teraz uciekać   michalina92 lubi tę wiadomość michalina92 lubi tę wiadomość 

[38cs]- w sumie 40cykli
 10.01.2006r- córka( 1cs)
 28.04.2017r- HSG-ok
 2cykle z dupkiem
 7 cykli monitorowanych
- 

Michalina!! Gratulacje! idealne wieści na niedziele! idealne wieści na niedziele!

https://zapodaj.net/1fd456266c996.jpg.html
 A Tu z dzisiaj LH juz nie mam watpliwości, jeszcze dzis po komunii wezme mojego w obroty i zostanie czekac na efekty juz nie mam watpliwości, jeszcze dzis po komunii wezme mojego w obroty i zostanie czekac na efekty 
  MajciaC, michalina92 lubią tę wiadomość
                                14 cykli starań MajciaC, michalina92 lubią tę wiadomość
                                14 cykli starań

- 

Michalinko, wieeedziałam! Ponownie Ci serdecznie gratuluje!!! Ponownie Ci serdecznie gratuluje!!! Teraz kochana rośnij nam zdrowo Teraz kochana rośnij nam zdrowo Czekamy na wieści jak mąż zareagował Czekamy na wieści jak mąż zareagował 
 Aha! Mam nadzieję,że nie uciekniesz zaraz na fioletową stronę To znaczy możesz,ale dalej nas odwiedzaj i wspieraj dając nam nadzieję ♡♥♡ To znaczy możesz,ale dalej nas odwiedzaj i wspieraj dając nam nadzieję ♡♥♡ michalina92 lubi tę wiadomość
                                Czarna81 michalina92 lubi tę wiadomość
                                Czarna81
 22 cs.
- 

Inffinito, miałaś rację, tempka podskoczyła ciekawe jak to dalej będzie ciekawe jak to dalej będzie   

[38cs]- w sumie 40cykli
 10.01.2006r- córka( 1cs)
 28.04.2017r- HSG-ok
 2cykle z dupkiem
 7 cykli monitorowanych
- 

Michalina jeszcze raz gratuluje!!! 

Inffinito super pizytyw! A mowilam wczoraj ze idzie juz w dobrym kierunku dzialaj tam teraz ile sie da a ja mega zaciskam kciuki!!!&&&&&&& dzialaj tam teraz ile sie da a ja mega zaciskam kciuki!!!&&&&&&&  

Instagram
 @invitro.mama

Rozpakowane mamusie

https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
 Starania start -> 2013
 [*] 10tc (2015)
 [*]8tc (2018)
 3xIUI 
 1 ICSI
 ->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
 ->27.11 transfer 🐣🐣
 ->14dpt beta 1700
 ->21dpt beta 10275
 ->31dpt biją   
 -> 39dpt bije 
 -> 18.08.2018 (40+0) córeczka 

-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
 -> 25.08 start Cyclo Progynova
 -> 14.09 💉
 -> 25.09 Punkcja
 -> 29.09 Transfer 🐣
 -> 14dpt beta 1700
 -> 23dpt 
 -> 16.06.2021 (39+5) synek 

⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
 http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1
- 

Inffinito22 wrote:Michalina!! Gratulacje! idealne wieści na niedziele! idealne wieści na niedziele!

https://zapodaj.net/1fd456266c996.jpg.html
 A Tu z dzisiaj LH juz nie mam watpliwości, jeszcze dzis po komunii wezme mojego w obroty i zostanie czekac na efekty juz nie mam watpliwości, jeszcze dzis po komunii wezme mojego w obroty i zostanie czekac na efekty 
 No Kochana dzialaj dzialaj, niech chlopina sobie pouzywa 

- 

Siedzę na zajęciach i tylko Was czytam póki co wszystko idzie w dobrym kierunku. Inffinito- dziś powinniście nie wychodzić z łóżka, na jutro brać w pracy UŻ i dalej działać póki co wszystko idzie w dobrym kierunku. Inffinito- dziś powinniście nie wychodzić z łóżka, na jutro brać w pracy UŻ i dalej działać 

Femme, a jak u Ciebie..?

[38cs]- w sumie 40cykli
 10.01.2006r- córka( 1cs)
 28.04.2017r- HSG-ok
 2cykle z dupkiem
 7 cykli monitorowanych