Starania o maleństwo w wieku 19 lat
-
WIADOMOŚĆ
-
zakochanaaw wrote:Ja raz dostałam tylko luteinę na okres i za pierwszym razem pomogło a w kolejnym cyklu nic nie dała i ciąży jak nie było tak nie ma ;(
Trzymam kciuki żeby nowy lekarz okazał się w końcu kompetentny i coś zaradził w tym wszystkim ☺️
Ja w lipcu dostałam duphaston na wywołanie, też pomógł jednorazowo, bo po wywołanej miesiączce druga dostałam po 28 dniach. Więc już kompletnie lekarz olał jakby wszystko do normy wróciło na 100%... A nie wróciło. Dzięki wielkie, mam nadzieję, że ten nowy pomoże mi w końcu.
Spokojnie, na pewno doczekasz sie swojego upragnionego malucha ❤️ i ja trzymam kciuki, żeby udało się wam 😊 -
aliciaaa wrote:Ja w lipcu dostałam duphaston na wywołanie, też pomógł jednorazowo, bo po wywołanej miesiączce druga dostałam po 28 dniach. Więc już kompletnie lekarz olał jakby wszystko do normy wróciło na 100%... A nie wróciło. Dzięki wielkie, mam nadzieję, że ten nowy pomoże mi w końcu.
Spokojnie, na pewno doczekasz sie swojego upragnionego malucha ❤️ i ja trzymam kciuki, żeby udało się wam 😊
Ja Duphaston 2x1 od 19dc przez 10 dni dostałam od tej nowej gin, ostatnio zwiększyła mi do 3x1 bo znów z 33 dc zaczął świrować cykl do 41 itp.
Dziękuję bardzo ☺️☺️aliciaaa lubi tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
zakochanaaw wrote:Ja Duphaston 2x1 od 19dc przez 10 dni dostałam od tej nowej gin, ostatnio zwiększyła mi do 3x1 bo znów z 33 dc zaczął świrować cykl do 41 itp.
Dziękuję bardzo ☺️☺️
Ciekawe co u mnie wymyśli ten nowy gin 😅 o by tylko był wart wizyty i pomogl 🙏🏻
zakochanaaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Roksana wrote:Jak długo starcie się już o dzidziusia?
O pierwsze jak już pisałam, drugi cykl był szczęśliwy 😉 teraz o drugie niby od czerwca, ale moje cykle wariowaly więc nie były to starania takie prawdziwe, bo ciągle coś nie tak. Teraz ten cykl zaczęliśmy traktować poważnie 😁 -
nick nieaktualny
-
Roksana wrote:Powodzenia! Miejmy nadzieję że będzie udany 🥰
Dziękuję, tez mam taką nadzieję 😁 a ty starasz się dopiero pierwszy cykl, czy dopiero chcesz zacząć? -
nick nieaktualny
-
Roksana wrote:W kolejnym cyklu chcemy zacząć, teraz to już niemożliwe
Rozumiem, powodzenia w takim razie ❗ oby szybko wam się udało ❤️ -
nick nieaktualny
-