Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Duśka;) wrote:Mnie cały czas ciągnie w brzuchu i piersi bolą coraz bardziej ;P
A tak wogóle Dziewuszki udało mi się wkońcu złożyć pracę inżynierską !Mąż zmienił mi ginekologa bo się naczytał negatywnych opinii i znalazł "bardziej kompetentną" Panią
Wiec jutro musze lecieć na wszystkie badania łącznie z kolejną betą bo już w poniedziałek mam wizytę
się chwali takie coś
Duśka;) lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:A no to jeszcze świeżynka
pewnie po anty Ci się przestawiło ale jak odstawiłaś to się unormuje i będzie ok
No właśnie bym się nawet tym nie martwiła gdyby nie to, że od ponad 4 lat już obserwuję swoje cykle i zawsze tak było. Jak przez dwa miesiące udało mi się brać castagnus to się wyciągnęła fl do 12 dni w jednym cyklu. A tak to głównie 10. -
nick nieaktualnyAlmanah wrote:No właśnie bym się nawet tym nie martwiła gdyby nie to, że od ponad 4 lat już obserwuję swoje cykle i zawsze tak było. Jak przez dwa miesiące udało mi się brać castagnus to się wyciągnęła fl do 12 dni w jednym cyklu. A tak to głównie 10.
Trzeba być dobrej myśli i 3 mam kciuki za Twój cyklpotem będziemy gdybać
Klaudyś kiedy testujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Almanah,
A jaka jest ogólnie Twoja opinia o costangusie?
Polecasz? Bo ja właśnie zakupiłam i od nowego cyklu mam zamiar lykac.
Wtedy mi pomógł z fazą lutealną, ale poza tym z niczym innym. Nie wiem jakby to było jakbym skończyła kurację (3 miesiące, miesiąc przerwy, 3 miesiące). Mam nadzieję tym razem się nie przekonywać.Ale z tego co czytałam to na każdego działa inaczej i to, że mi w czymś pomógł nie znaczy, że tobie pomoże. Więc to zawsze na dwoje babka wróżyła.
Nats lubi tę wiadomość
-
No tak. Zawsze warto próbować. To mój pierwszy cykl tutaj. Wcześniej się też staraliśmy, ale bardziej spontanicznie. W każdym razie mój wykres mnie utwierdza, że coś nie do końca jest ok.
Teraz mam zamiar porządnie zbadać hormony i łykać costangusa.
Zobaczymy. Podobno wielu osobom pomógł.
3500 g 54 cm