Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Weź nic mi nie mów.. Od 3 dni wszystko mnie irytuje.. Chwilą moment i drę pyszczydło.. Masakra.. Dzisiaj teściu wsiadł do auta obok mnie.. Myślałam że padnę jak poczułam woń tytoniu.. Czizas..
oj ta biochemiczna chyba naprawiła wszystko i będzie szczęśliwy groszek :*
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Cholerka rano na władcę mialam różowo byłam pewną że to@ a teraz caly dzień mam czysto śluz białawy o co chodzi
brzuch boli jak na@ a krwi nie ma
Na pewno to nie małpiszon..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:na zagnieżdzenie trochę już pozno skoro za dwa dni @... ale każda z nas jest inna. Plamienia implantacyjne nie występują u każdej z kobiet, a ja oprócz takiego właśnie, miałam też plamienie 2 dni przed @
Oj tam mozr zle napisalam ale chodzilo mi wlasnie o te plamienia zamiast miesiaczkiSylwia91 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Przespalam sie i w miare dobrze sie czuje przymulona troche jestem ale to norma:)
A teraz wcinam ptasie mleczko
Też lulałam i też mnie muli.. Ale ptasiego mleczka nie jem..
Bądź człowiekiem.. Podziel się..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dziewczyny temat testów na topie...
Pewnie niektóre mają już dość
Wrzucam fotę mojego testu z Rossmanna
na górze ten z godz 13
na dole z godz 18
Czy mi się wydaje, czy jest mocniejszy?
Na żywo wygląda to tak, że pierwszy ma 1/3 mocy kontrolnej, a ten nowszy oceiłabym na 1/2 mocy kontrolnej.
Chyba owu się zbliża, co sądzicie?
Czy sobie to wymyśliłam?Bo już świruję
https://zapodaj.net/314ba698b3a8b.jpg.htmlNats lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane