Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e253a11b0a0e.jpg
łapaj Kasia, porównaj sobie jak to u mnie było dzień po dniu
Kurczę u Ciebie jest mega różnica między ovu a nagetywem!
Ja jak robiłam w poprzednim cyklu to raczej ciemniały z dnia na dzień delikatnie ale nigdy tak.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdobiłam z ciekawości jeszcze 2 inne..
Pierwszy jest z rossmana, drugi z apteki firmy "domowe laboratorium" a trzeci z allegro.
Wychodzi na to że te z allegro są mega dziadowskie. Szkoda kasy i siusków na nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 16:01
-
Boże Dziewczyny.. Trzymajcie mój mózg. Znowu bym zapomniała tych głupich testów owulacyjnych.. Mam teraz dylemat. Muszę si, a nie mam testów. Dzisiaj 10dc, nie chce przegapić owu, bo czytałam że pisałyście ze po wieśku może być wcześniej. Ajajajajjaja.. lecę do apteki, wytrzymam
Jak kupię to siknę rekreacyjne
Elunia, szuflada lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Elunia wrote:Kurczę u Ciebie jest mega różnica między ovu a nagetywem!
Ja jak robiłam w poprzednim cyklu to raczej ciemniały z dnia na dzień delikatnie ale nigdy tak..może jutro jak zrobię to będzie juz w ogóle mega wyraźna
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyCaro wrote:Boże Dziewczyny.. Trzymajcie mój mózg. Znowu bym zapomniała tych głupich testów owulacyjnych.. Mam teraz dylemat. Muszę si, a nie mam testów. Dzisiaj 10dc, nie chce przegapić owu, bo czytałam że pisałyście ze po wieśku może być wcześniej. Ajajajajjaja.. lecę do apteki, wytrzymam
Jak kupię to siknę rekreacyjne
Ja się zastanawiam czy na przykład jak się nie ma testu to można siknąć do pojemniczka i polecieć po test???
Czy koniecznie muszą być swieżutkie cieplutkie siuski???
Wie któraś? -
Elunia wrote:Zdobiłam z ciekawości jeszcze 2 inne..
Pierwszy jest z rossmana, drugi z apteki firmy "domowe laboratorium" a trzeci z allegro.
Wychodzi na to że te z allegro są mega dziadowskie. Szkoda kasy i siusków na nie
FabianCyprian
Tymuś
-
Elunia wrote:Zdobiłam z ciekawości jeszcze 2 inne..
ja mam te testy, które na Twoim zdjęciu jest środkowy. myślę, że są w miarę okej
Elunia wrote:Ja się zastanawiam czy na przykład jak się nie ma testu to można siknąć do pojemniczka i polecieć po test???
Czy koniecznie muszą być swieżutkie cieplutkie siuski???
Wie któraś?
Ja to ogólnie zawsze tak robię, że siusiam do pojemniczka, a potem "wkładam" tam testAle nigdy się nie zastanawiałam nad tym czy mógłby one "poczekać"
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Ja to ogólnie zawsze tak robię, że siusiam do pojemniczka, a potem "wkładam" tam test
Ale nigdy się nie zastanawiałam nad tym czy mógłby one "poczekać"
Chociaz pewnie nie moga i jest na to jakies logiczne, medyczne wytłumaczenie o którym nie mam pojęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 16:11
nick nieaktualnyszuflada wrote:ja bym zaryzykowała stwierdzenie, że mogą, przecież nie wyparuje z nich żaden hormon ani nic prawda?
Chociaz pewnie nie moga i jest na to jakies logiczne, medyczne wytłumaczenie o którym nie mam pojęcia
Wiesz ale może jakaś reakcja chemiczna zachodzić..sama nie wiem, kurde mój przyjdzie z dyżuru to go zabije tym pytaniem... -
Elunia wrote:Też mi się niby pozytywny wydaje ale kurde to dopiero 8 dc!!!
Kupiłam te testy i siknełam rekreacyjnie a tu taki numer...
no a co Ty sie dziwsz jak pare dni temu wyszło na usg że miałaś owu przed okresem? to Ci jajka rosły dopiero przecież wtedy chyba...u Ciebie to wszystko mozliwe...na wszelki wypadek działaj
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
tak wogóle patrze na te WAsze testy co uważacie że są pozytywne i dochodze do wniosku że ja w cyklu gdzie robiłam te testy miałam jednak pozytyw,hehe....kreska była prawie taka jak kontrolna, miałam te z domowego laboratorium....ale ja sie wkurzyłam bo na tescie było napisane że ma byc taka jak kontrolna albo mocniejsza i obraziłam sie na te testy...
czas sie chyba odbrazić..szuflada lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnyAllmita wrote:no a co Ty sie dziwsz jak pare dni temu wyszło na usg że miałaś owu przed okresem? to Ci jajka rosły dopiero przecież wtedy chyba...u Ciebie to wszystko mozliwe...
na wszelki wypadek działaj
A no właśnie rozmawiam z ginem o tym pęcherzyku że mówił że ovu a Ty mi pisałaś że pęka dopiero o przy 20 mm.
On na to że jeden już był pusty i widać że pekł tego dnia co byłam u niego.
Kurde, dlatego nam się fakty nie zgadzałyAllmita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:tak wogóle patrze na te WAsze testy co uważacie że są pozytywne i dochodze do wniosku że ja w cyklu gdzie robiłam te testy miałam jednak pozytyw,hehe....kreska była prawie taka jak kontrolna, miałam te z domowego laboratorium....ale ja sie wkurzyłam bo na tescie było napisane że ma byc taka jak kontrolna albo mocniejsza i obraziłam sie na te testy...
czas sie chyba odbrazić..
Mi babka w aptece powiedziała że z tego domowego laboratorium najwięcej klientek jest zadowolonych -
Elunia wrote:Mi babka w aptece powiedziała że z tego domowego laboratorium najwięcej klientek jest zadowolonych
Ja też kupuje tr z domowego laboratorium i JESZCZE mnie nie zawiodłypoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Zołza:) wrote:Tak sie teraz zastanawiam... Jak już mam te 2 krechy na teście owu to czy jest sens testować się 2x dziennie... Chyba nie. Zostane już przy 10:00Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kurczę, jak to się dodaje zdjęcia, żeby nie trzeba było wchodzić na stronę? Elunia, przybliż mi te tajnikipoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)