Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Oj znam to znam. Dzisiaj w sklepie brałam kukurydzę dla chomika i aż mi z rąk wyleciała jak poczułam swędzenie. Normalnie myślałam że się na środku sklepu zacznę drapać
Ty ja się dzisiaj przy pracownikach zaczęłam czochrac po cyckach.. A co ja się będę szczypać..Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:Właśnie o tym samym pomyślałam, ale stwierdziłam że nie będę nic już pisać bo wyjdę na niewyżytą
a kto bzyka facetów jak nie my??zapachmalin, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ty ja się dzisiaj przy pracownikach zaczęłam czochrac po cyckach.. A co ja się będę szczypać..
Ja przy starszym małżeństwie po 80 oboje juz byli. A potem stali przed nami przy kasie. Raczyli mnie zniesmaczonymi spojrzeniami do samego końca -
zapachmalin wrote:Ja przy starszym małżeństwie po 80 oboje juz byli. A potem stali przed nami przy kasie. Raczyli mnie zniesmaczonymi spojrzeniami do samego końca
Buja się tam nie pierdziele.. Dzisiaj tak swędziało że chłopy stali i paczali he he..Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Margarrrrretko bo ja całą kuchnię garów próbuje ogarnąć. Ale zapał... Poszedł się **bać i w związku z tym co chwilę pauzuję
Z tego co pamiętam to była już taka co brudne gary to półek chowałaMożesz wypróbować ten sposób i problem z głowy
Gizmo, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Czizas laski nie produkujcie tyle bo ja muszę już lulu bo po 5 temp trza mierzyć.. Się nie wyśpię..
No to dobranoc.. Stosunkowo udanej nocy i poranka dla niektórych niewyzytychGizmo lubi tę wiadomość