Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Ja też między 6/7 tyg. I w sumie sie cieszę dzisiaj z tego bo dzięki temu od razu było coś widać no i serduszko pięknie migało na ekranie
Ja też się cieszeI jeszcze z tego powodu że się tak nie nakręcałam i nie martwiłam tak jak teraz. Jakbym teraz była w ciąży to chyba bałabym się z domu wyjść
Taka bym przewrażliwiona była
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:PRECZ Z MAŁPAMI, CHCEMY DZIECIA!!! PRECZ Z MAŁPAMI, CHCEMY DZIECIA!
Margaretka, zapachmalin, robię manifestacje dla Was mająca na celu odgonienie wrednej wredoty zwanej potocznie małpązapachmalin, Caro, Margaretka89, WaldhauzerM, Milka88 lubią tę wiadomość
-
Margaretka, zapachmalin, robię manifestacje dla Was mająca na celu odgonienie wrednej wredoty zwanej potocznie małpą
Do tego obowiązkowo taniec podobny to tego na wywołanie deszczu. Ognisko, Caro-szaman i my tupiące i chodzące wkołoktoś się przyłączy?
Caro, Margaretka89, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:i ta dopiero mówi że nie głupieje hehe
Czekaj, czekaj, będzie czerwiec to i dla Ciebie coś wymyślezapachmalin, Gizmo, Margaretka89 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Margaretka, zapachmalin, robię manifestacje dla Was mająca na celu odgonienie wrednej wredoty zwanej potocznie małpą
heheh to my się dołączamy do manifestu
PRECZ Z MAŁPAMI, CHCEMY DZIECIA!!! PRECZ Z MAŁPAMI, CHCEMY DZIECIA!
Caro, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Oj znam to znam. Dzisiaj w sklepie brałam kukurydzę dla chomika i aż mi z rąk wyleciała jak poczułam swędzenie. Normalnie myślałam że się na środku sklepu zacznę drapać
hehehe Trzeba było se tą kukurydzą drapnąćzapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:hehehe Trzeba było se tą kukurydzą drapnąć
Nie dało się bo je pakują do takich siateczek jak mandarynki np. Haha. Ale mój małż stał z lekko nieodgadnioną minąa mały w śmiech bo mama rzuca rzeczami po sklepie
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nie dało się bo je pakują do takich siateczek jak mandarynki np. Haha. Ale mój małż stał z lekko nieodgadnioną miną
a mały w śmiech bo mama rzuca rzeczami po sklepie
hehehe nie mogę, padłamI leje
Mama rzuca rzepami po sklepie
Tekst roku
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Luuuuzuje. Tak po całości
Od rozpoczęcia starań odmawiałam sobie alkoholu. Głupia ja
Teraz owu tuż, tuż a co tam, piffko raz co ma być to będzie. Dziś mam dobry dzień
Pozdrawiam ja i moje new cichobiegi. Jaram się piwkiem! Piję zdrowie Waldi, Klaudyś i wszystkich testujących i czekający na owu!! Cheers!!
Też dziękuję.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.