Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Mam pytanko. W którym miejscu bolą Was piersi przed @ a gdzie bolały jak byłyście w ciąży?
Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Mam pytanko. W którym miejscu bolą Was piersi przed @ a gdzie bolały jak byłyście w ciąży?
Jak byłam w ciąży to na początku wcale mnie nie bolały. A teraz (dzisiaj i wczoraj) bolą mnie nad i pod sutkiem, jakby dookoła, ale tylko jak ich dotknę. Tylko zabij mnie, nie mam pojęcia co to ma oznaczać. ;x pewnie na @ !Margaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luuuuzuje. Tak po całości
Od rozpoczęcia starań odmawiałam sobie alkoholu. Głupia ja
Teraz owu tuż, tuż a co tam, piffko raz co ma być to będzie. Dziś mam dobry dzień
Pozdrawiam ja i moje new cichobiegi. Jaram się piwkiem! Piję zdrowie Waldi, Klaudyś i wszystkich testujących i czekający na owu!! Cheers!!zapachmalin, Gizmo, Margaretka89, Kasia1987, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Luuuuzuje. Tak po całości
Teraz owu tuż, tuż a co tam, piffko raz co ma być to będzie. Dziś mam dobry dzień
Pozdrawiam ja i moje new cichobiegi. Jaram się piwkiem! Piję zdrowie Waldi, Klaudyś i wszystkich testujących i czekający na owu!! Cheers!!
jakie nogihaha
odzdrawiamy, ja i moja wódeczka z colą
Caro lubi tę wiadomość
-
Ja jak zwykle nie chcę się nakręcać ale jak zwykle wychodzi na odwrót
Od paru dni piersi mnie kuły, w szczególności w nocy, w okolicy sutków. Dziś zaczęły boleć, ale nie tak jak zawsze z boku tylko od dołu, koło sutka i u góry. Wiem że głupie to ale zawsze szukam jakiejś nadziei
zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Ja jak zwykle nie chcę się nakręcać ale jak zwykle wychodzi na odwrót
Od paru dni piersi mnie kuły, w szczególności w nocy, w okolicy sutków. Dziś zaczęły boleć, ale nie tak jak zawsze z boku tylko od dołu, koło sutka i u góry. Wiem że głupie to ale zawsze szukam jakiejś nadziei
no to u mnie podobnie. Ale nie mam pojęcia o co kaman. U mnie właśnie też jakbym wzięła w dłoń to z góry i z dołu a po bokach wcale.
Ale staraczki-wkręcaczki z nasMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:jakie nogi
haha
odzdrawiamy, ja i moja wódeczka z colą
Jakie tam nogi, dwie goloneczkiA wodeczka z cola dobra sprawa, dobra, ZDRÓWKO!!
zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Gizmo wrote:Caro to wariatka
Jaka tam wariatkaKażą mi naokoło luzować to luzuje
I niech mnie cmokną w doopke
Gizmo, Margaretka89, Allmita lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Gizmo wrote:a myślisz, że pamietam ??
tak dawno to było a i ja nie obserwowałam się tak bardzo jak teraz
To tak jak jaByłam w ciąży 7 lat temu a pamiętam tyle że brzuch mnie bolał jak na @ i mnie tak zwodził, przez co testu nie robiłam bo myślałam że zaraz @ przyjdzie. Test zrobiłam po tygodniu. Ale nie pamiętam czy mnie cyce bolały
-
Caro wrote:Luuuuzuje. Tak po całości
Pozdrawiam ja i moje new cichobiegi. Jaram się piwkiem! Piję zdrowie Waldi, Klaudyś i wszystkich testujących i czekający na owu!! Cheers!!
Ahhh dziekujE :**
Az cieplo na serduszku sie zrobiloCaro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Ja jak zwykle nie chcę się nakręcać ale jak zwykle wychodzi na odwrót
jeśli jest inaczej niż zawsze to nadzieje trzeba mieć
Ja to mam pomieszane byłam pewną że nowy cykl który okazał się nie nowy bo przez cały dzień i półwe wieczoru nie mam nic na podpasce ani kropli krwi ani śluz różowego pozostał tylko ból jakis dziwaczny ten mój cykl. Wstrzymałam się z naparem ziół na dzisiaj nawet a wszystkie kupiłam i zobaczymy jak to dalej bedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 23:06
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:To tak jak ja
Byłam w ciąży 7 lat temu a pamiętam tyle że brzuch mnie bolał jak na @ i mnie tak zwodził, przez co testu nie robiłam bo myślałam że zaraz @ przyjdzie. Test zrobiłam po tygodniu. Ale nie pamiętam czy mnie cyce bolały
to było 10lat temu...
Zanim sie zorientowałam i poszłam do gina to 14tydz ciąży już byłMargaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość