X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Mam pytanko. W którym miejscu bolą Was piersi przed @ a gdzie bolały jak byłyście w ciąży?
    Ja obecnie czekam na @ ale po anty to nie wiem czy się liczy. Bolą mnie po bokach aż po pachy i sutki :P

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Mam pytanko. W którym miejscu bolą Was piersi przed @ a gdzie bolały jak byłyście w ciąży?

Jak byłam w ciąży to na początku wcale mnie nie bolały. A teraz (dzisiaj i wczoraj) bolą mnie nad i pod sutkiem, jakby dookoła, ale tylko jak ich dotknę. Tylko zabij mnie, nie mam pojęcia co to ma oznaczać. ;x pewnie na @ ! :/

Margaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja obecnie czekam na @ ale po anty to nie wiem czy się liczy. Bolą mnie po bokach aż po pachy i sutki :P

Dziękuję za odpowiedź ;) Pewnie też się liczy ;) A bolały Cię w ciąży?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

a nie mówiłam, czyli na @. :/ heh.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:

Mnie bolą po bokach i pod cycami do tego są nabrzmiale i wrażliwe

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luuuuzuje. Tak po całości :-D Od rozpoczęcia starań odmawiałam sobie alkoholu. Głupia ja B-) Teraz owu tuż, tuż a co tam, piffko raz co ma być to będzie. Dziś mam dobry dzień :-D

2cz8zdy.jpg

Pozdrawiam ja i moje new cichobiegi. Jaram się piwkiem! Piję zdrowie Waldi, Klaudyś i wszystkich testujących i czekający na owu!! Cheers!! :-D :-D

zapachmalin, Gizmo, Margaretka89, Kasia1987, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Dziękuję za odpowiedź ;) Pewnie też się liczy ;) A bolały Cię w ciąży?
    a myślisz, że pamietam ?? :D tak dawno to było a i ja nie obserwowałam się tak bardzo jak teraz

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Luuuuzuje. Tak po całości :-D Od rozpoczęcia starań odmawiałam sobie alkoholu. Głupia ja B-) Teraz owu tuż, tuż a co tam, piffko raz co ma być to będzie. Dziś mam dobry dzień :-D

2cz8zdy.jpg

Pozdrawiam ja i moje new cichobiegi. Jaram się piwkiem! Piję zdrowie Waldi, Klaudyś i wszystkich testujących i czekający na owu!! Cheers!! :-D :-D

jakie nogi :D haha ^_^ odzdrawiamy, ja i moja wódeczka z colą :D

Caro lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak zwykle nie chcę się nakręcać ale jak zwykle wychodzi na odwrót :P Od paru dni piersi mnie kuły, w szczególności w nocy, w okolicy sutków. Dziś zaczęły boleć, ale nie tak jak zawsze z boku tylko od dołu, koło sutka i u góry. Wiem że głupie to ale zawsze szukam jakiejś nadziei ;)

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro to wariatka :P :P :P

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:

Mnie w cyklu styczniowym jak sprawdzalam to bolaly 3dpo do 6dpo a teraz dopiero zaczelo mnie bolec 9dpo

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• zapachmalin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ja jak zwykle nie chcę się nakręcać ale jak zwykle wychodzi na odwrót :P Od paru dni piersi mnie kuły, w szczególności w nocy, w okolicy sutków. Dziś zaczęły boleć, ale nie tak jak zawsze z boku tylko od dołu, koło sutka i u góry. Wiem że głupie to ale zawsze szukam jakiejś nadziei ;)

no to u mnie podobnie. Ale nie mam pojęcia o co kaman. U mnie właśnie też jakbym wzięła w dłoń to z góry i z dołu a po bokach wcale.
    Ale staraczki-wkręcaczki z nas :D

• Margaretka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Mnie bolą po bokach i pod cycami do tego są nabrzmiale i wrażliwe

Też mam wrażliwe, bez stanika czuje jak się ocierają o ubranie co mnie bardzo drażni, a w staniku mnie cisną. I bądź tu mądry :P

• Caro Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    jakie nogi :D haha ^_^ odzdrawiamy, ja i moja wódeczka z colą :D

Jakie tam nogi, dwie goloneczki :-P A wodeczka z cola dobra sprawa, dobra, ZDRÓWKO!! :-D :-D

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Caro Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Caro to wariatka :P :P :P

Jaka tam wariatka :-P :-P Każą mi naokoło luzować to luzuje B-) I niech mnie cmokną w doopke :-D

Gizmo, Margaretka89, Allmita lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margerita

Powiedz mi czemu ja Cię tak lubię cio ?? <3

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    a myślisz, że pamietam ?? :D tak dawno to było a i ja nie obserwowałam się tak bardzo jak teraz

To tak jak ja :P Byłam w ciąży 7 lat temu a pamiętam tyle że brzuch mnie bolał jak na @ i mnie tak zwodził, przez co testu nie robiłam bo myślałam że zaraz @ przyjdzie. Test zrobiłam po tygodniu. Ale nie pamiętam czy mnie cyce bolały :P

• KlaudyŚ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:

2cz8zdy.jpg

Ahhh dziekujE :**
    Az cieplo na serduszku sie zrobilo

Caro lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Życzę powodzenia :) jeśli jest inaczej niż zawsze to nadzieje trzeba mieć :)
    Ja to mam pomieszane byłam pewną że nowy cykl który okazał się nie nowy bo przez cały dzień i półwe wieczoru nie mam nic na podpasce ani kropli krwi ani śluz różowego pozostał tylko ból jakis dziwaczny ten mój cykl. Wstrzymałam się z naparem ziół na dzisiaj nawet a wszystkie kupiłam i zobaczymy jak to dalej bedzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 23:06

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    To tak jak ja :P Byłam w ciąży 7 lat temu a pamiętam tyle że brzuch mnie bolał jak na @ i mnie tak zwodził, przez co testu nie robiłam bo myślałam że zaraz @ przyjdzie. Test zrobiłam po tygodniu. Ale nie pamiętam czy mnie cyce bolały :P
    Ja myślałam, że mi się @ spóznia przez leki,ktore wtedy przyjmowałam :D to było 10lat temu...
    Zanim sie zorientowałam i poszłam do gina to 14tydz ciąży już był :D

Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

‹‹ 1212 1213 1214 1215 1216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ