Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Waldi faaaajnie hehe
Eeej laski nie wyobrazam sobie tego zeby nie moc sie sama wydepilowac.... Serio chlopa trzeba prosic??;p
a teraz sorry ale lece pod prysznic z dildo bo mnie ochota najszlaWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Gizmo sie nagadala o nadstawianiu i hyc poleciala z dildo sie zabawiac :p buhaha moj zaraz wraca do domu i chcice mam ale chce to przeciagnac do rana
potem rodzice wpadaja wiec repeta bedzie w niedziele wieczor... Kurde chcialabym czesciej... A tu sie zaladowac musi ;(
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Waldi faaaajnie hehe
Eeej laski nie wyobrazam sobie tego zeby nie moc sie sama wydepilowac.... Serio chlopa trzeba prosic??;p
to i tak jest nic, potem pielęgniarka w szpitalu przed cesarką jeśli masz mieć po kolei zaprasza do zabiegowego i z maszynką elektryczną w łapie sprawdza czy dobrze dogolona, żeby lekarza nie zniesmaczyćhahahahaha. Myślałam, że walnę jak weszłam do gabinetu
-
zapachmalin wrote:Ej ja wczoraj też spróbowałam i wieczorem miałam 37,29 a rano 37,08 a teraz zmierzyłam i mam 37,71
to co to przepraszam znaczy?
A już od 1,5h siedzę w łóżku
Dziwny przypadek z ciebie na to wyglada
Temp utrzymuje ci sie o kazdej porze:)zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ej ja wczoraj też spróbowałam i wieczorem miałam 37,29 a rano 37,08 a teraz zmierzyłam i mam 37,71
to co to przepraszam znaczy?
A już od 1,5h siedzę w łóżku
Jesteś tu hot babka he hezapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.