Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Cześć laski, piję dzisiaj Wasze zdrówko!
I naszej kochanej Gizmo co jej tu wcale nie widać ostatnio!buuuu.
Ja dzisiaj poczytałam trochę i się doedukowałam
A wgl Klaudyś Ty chyba pisałaś że masz ochotę ale się boisz? Jak masz ochotę to nic tylko działać, może nie od razu akrobacje cyrkowe, ale normalnejak najbardziej
Samo zdrowie! Nie ma się czego bać...
Jak tyle wytrzymalam to i wytrzymam do pon.zeby sie nie martwic za bardzo:)
-
zapachmalin wrote:Cześć laski, piję dzisiaj Wasze zdrówko!
I naszej kochanej Gizmo co jej tu wcale nie widać ostatnio!buuuu.
Ja dzisiaj poczytałam trochę i się doedukowałam
A wgl Klaudyś Ty chyba pisałaś że masz ochotę ale się boisz? Jak masz ochotę to nic tylko działać, może nie od razu akrobacje cyrkowe, ale normalnejak najbardziej
Samo zdrowie! Nie ma się czego bać...
mnie nie widać bo ja tu jestem Incognito
ale paczam i czuwama że musi mnie najść żeby gębe otworzyć to już co innego
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:nie śmiałam się tylko oczko puściłam
pomysł może i nie głupi ale dał mi do myśleniazastanawiam się czy na swoim wykresie nie zaznaczyć serduszek z moim dildo
Czyżbyś naprawiła ??Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Jak sie udało kochana to tam ta pieczara zamknieta na amen jest. A wielmożny narzeczony łebkiem swoim nie siegnie do maciczki
jak zwykle powtarzam, że to tylko takie moje zdanieAle jak juz sie widzi problemy z seksem w ciazy to co dopiero mowic co bedzie po porodzie
KlaudyŚ, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Bo jak sie udalo to boje sie ze cos mozemy tam uszkodzic: d
Bo my nie umiemy na spokojnie serduszkowac
To się trza bydzie naumiec he heGizmo, KlaudyŚ, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jak sie udało kochana to tam ta pieczara zamknieta na amen jest. A wielmożny narzeczony łebkiem swoim nie siegnie do maciczki
jak zwykle powtarzam, że to tylko takie moje zdanieAle jak juz sie widzi problemy z seksem w ciazy to co dopiero mowic co bedzie po porodzie
Ja pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży to mój N wsadził palca i powiedział że dzieć mu piątkę przybił he he heKlaudyŚ, 91patka91, Margaretka89, zapachmalin, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:ja się zawsze smiałam, że a to uszko trza dorobić, a to siurka itd
Zawsze kiedy tylko miałam ochote na sex to był sex
a po porodzie to juz ....
....doopa blada...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:a właśnie że nie
jak tylko wyszłam ze szpitala to juz ochote miałam
a że bałam się żeby znów ciąza z tego nie wyszla to gumki uzylismy ale przez szwy w piczce to tylko strzepy z niej zostaly
No co Ty... Tak od razu to się chyba nie da.. Przynajmniej dopóki @ nie przylezie.. No chyba że czegoś nie wiem. Tzn wiem że można od razu zajść w ciążę ale nie wiem czy dosłownie od razu...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.