Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia wrote:Padłam ze śmiechu Waldi. Mój innym kawałem teraz rzucił:
Przychodzi facet do lekarza i mowi ze boli go tu i tu i tu..
A na to lekarz: no to swietnie sie składa bo ja jestem lekarzem od siedmiu boleści:-)))
Też dobre..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nats wrote:A ja posprzątałam prawie całe mieszkanie
Teraz chillout, a później idziemy z dziewczynami na kolacje.
Kasia, a jakie ciaści robiłaś?
Taki prostu deser -spod zmiksowane oreo z maslem utarte, potem serki takie w stylu greckim zmiksowane z wanilią i trochę żelatyny, w to zatopione truskawki -tak w skrócie
Ej śluz mi się wodnisty zrobił teraz dla odmiany.
Rozciągliwy byl w ciągu dnia...
To się tak może zmieniać?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyPytałam mojego doktorka i powiedział ze nie trzeba ze świeżych siuskow testów robić ale zeby za długo nie stały.
Ale co najważniejsze!!!uwaga!!! mocz powinien byc ze środkowego strumienia. Czyli nie sam początek siusiania ani tez koniec tylko zebrać jak juz troche poleci. Kurde nie wiedziałam o tym.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć laski, piję dzisiaj Wasze zdrówko!
I naszej kochanej Gizmo co jej tu wcale nie widać ostatnio!buuuu.
Ja dzisiaj poczytałam trochę i się doedukowałam
A wgl Klaudyś Ty chyba pisałaś że masz ochotę ale się boisz? Jak masz ochotę to nic tylko działać, może nie od razu akrobacje cyrkowe, ale normalnejak najbardziej
Samo zdrowie! Nie ma się czego bać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 20:25
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:Pytałam mojego doktorka i powiedział ze nie trzeba ze świeżych siuskow testów robić ale zeby za długo nie stały.
Ale co najważniejsze!!!uwaga!!! mocz powinien byc ze środkowego strumienia. Czyli nie sam początek siusiania ani tez koniec tylko zebrać jak juz troche poleci. Kurde nie wiedziałam o tym.
Aaaaaaaaaa!!!! A ja zawsze nabierałam z poczatku33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Elunia wrote:Heheh mój po tych wszystkich pytaniach, badaniu mi szyjki itp stwierdził ze jest ginekolog amator Hahah
Mój by też mnie pobadał
Ale takie badanie nic nie wnosi buhahahah33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Halo halo Gizmo! Jestes??
Bo mam tu odp dla Ciebie, bo się śmiałaś, że zaznaczałam w notatce, że oral był do końca i że z tego dziecka nie będzie buhahah
Już odpowiadam: wpisałam "orala do końca" żeby wiedzieć, że mąż wypompował żołnierzyki...żeby wiedzieć potem ile dni się ładowało hahahhahaha
Niegłupie, co?Gizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Halo halo Gizmo! Jestes??
Bo mam tu odp dla Ciebie, bo się śmiałaś, że zaznaczałam w notatce, że oral był do końca i że z tego dziecka nie będzie buhahah
Już odpowiadam: wpisałam "orala do końca" żeby wiedzieć, że mąż wypompował żołnierzyki...żeby wiedzieć potem ile dni się ładowało hahahhahaha
Niegłupie, co?
pomysł może i nie głupi ale dał mi do myśleniazastanawiam się czy na swoim wykresie nie zaznaczyć serduszek z moim dildo
91patka91, Kasia1987 lubią tę wiadomość