Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomarańczowe i mega dobre.
A co najważniejsze laski- można teraz w normalnej cenie to kupić w tych najpopularniejszych sklepach, a to warzywo które ma najwięcej wartości odżywczych i witaminek ze wszystkich warzyw! Polecam. Ponoć 25 razy więcej dobrych składników niż zwykły ziemnior.
Ja na stałe polubiłam się z batatami.Nats lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Pomarańczowe i mega dobre.
A co najważniejsze laski- można teraz w normalnej cenie to kupić w tych najpopularniejszych sklepach, a to warzywo które ma najwięcej wartości odżywczych i witaminek ze wszystkich warzyw! Polecam. Ponoć 25 razy więcej dobrych składników niż zwykły ziemnior.
Ja na stałe polubiłam się z batatami.
W kauflandzie dostanę??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Anula i właśnie taki śluz Cię będzie zalewał
Nawet więcej. Czasami wygląda jak żołnierzyki wylewające się
Mówię Ci, że nieraz jak jestem w piżamie to aż mi po nodze ciekło
ale dobrze, że się klei to nie kapie hehehe
Kasia1987, Anula1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Anula gratuluję
Ja dziewczyny jakos zniechęciłam się w tym cyklu . Sprawdzam temperaturę ale nie z takim entuzjazmem jak cykl temu...
Wgl@ poszła precz a ja zniechęciłam się na wszystko. I moje motto pozostaje "co ma być to będzie"
Z moim wynikiem i tak pewnie będą dług czas nici -
Ej, ej to nie frytaski tylko ananaski z pomysłu KlaudyŚ
Zobaczymy co zdziała. Chociaż mi tak smakuje ananas, że wpierdzielam pół na jeden raz
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Sylwia91 wrote:Anula i właśnie taki śluz Cię będzie zalewał
Nawet więcej. Czasami wygląda jak żołnierzyki wylewające się
Mówię Ci, że nieraz jak jestem w piżamie to aż mi po nodze ciekło
ale dobrze, że się klei to nie kapie hehehe
dobrze wiedzieć, a ja wczoraj ni w pięć ni w dziewięć taki śluz odnotowałam na papierze toaletowym. Od razu myśl, dni płodne?? Przecież już dawno były...
Potem ktoś pytał, czy serduszkowałam. Tak, ale we wtorek wieczorem, a nie w środę popołudniu... Nie wiedziałam o co chodzi, myślałam, ze może coś mi się z hormonami porobiło. Przenigdy nie miałam takiego śluzu przed @.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny
Anula gratuluję
Ja dziewczyny jakos zniechęciłam się w tym cyklu . Sprawdzam temperaturę ale nie z takim entuzjazmem jak cykl temu...
Wgl@ poszła precz a ja zniechęciłam się na wszystko. I moje motto pozostaje "co ma być to będzie"
Z moim wynikiem i tak pewnie będą dług czas nici
Judi, jutro idziesz do endo nie? Głowa do góry!! Będzie dobrze. Weź mu tylko powiedz ze źle się czujesz po E... coś tam coś tami poproś o Letrox.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Anula1986 wrote:
dobrze wiedzieć, a ja wczoraj ni w pięć ni w dziewięć taki śluz odnotowałam na papierze toaletowym. Od razu myśl, dni płodne?? Przecież już dawno były...
Potem ktoś pytał, czy serduszkowałam. Tak, ale we wtorek wieczorem, a nie w środę popołudniu... Nie wiedziałam o co chodzi, myślałam, ze może coś mi się z hormonami porobiło. Przenigdy nie miałam takiego śluzu przed @.WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Gaduaaa więc ogłaszamy - co miesiąc będziemy przyznawać nagrodę za najbardziej ch.. wykres
Marzec- statuetka dla Gaduaa
Kwiecień- dla mnie
Kto chce kto chce?
no halo halo, nie wolno przyznawać nagród przed końcem miesiąca...mój tez sie porąbanie zapowiada-góry i doliny...nie może sie zdecydować...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
No Allmita fakt, że podobne góry i doliny, ale Ty masz 14, a ja 21 dzień cyklu
Na razie statuetka jest moja, ale jak powalczysz, to Ci ją oddamSylwia91, Allmita, Gizmo lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Judi, jutro idziesz do endo nie? Głowa do góry!! Będzie dobrze. Weź mu tylko powiedz ze źle się czujesz po E... coś tam coś tam
i poproś o Letrox.
Tak ide, ideno opowiem całą historię z tarczycą.pokaże wszystkie wyniki i zobaczymy co on na to. Zapytam również czy taki wynik jaki ja mam ma duży wpływ na zajście w ciążę czy mocno bedzie to przeszkadzać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 10:58