Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo Waldi oprócz forum prowadzi dodatkowo kajet, w którym wszystko notujeElunia wrote:Ale podsumowanie strzeliłas. Jak Ty to wszystko zapamiętujesz?! Ja będąc na końcu strony często już nie pamietam co było na początku...
Pamięć Einsteina:-))
WaldhauzerM, Elunia, Kasia1987, Caro lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Ale podsumowanie strzeliłas. Jak Ty to wszystko zapamiętujesz?! Ja będąc na końcu strony często już nie pamietam co było na początku...
Pamięć Einsteina:-))
Elunia.. Zapamiętałam co kto po kolei..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
wiem,wiem...myślę że babcia póki będzie dawała radę to będzie się nim sama opiekowała , pozatym jest ich 4 rodzeństwa jestem pewna że się godnie nim zajmą...Elunia wrote:Przykro mi Gaduaa, wiem ze to żadna rada ale jak się Twoja rodzina zgłosi do najbliższego hospicjum domowego to będzie lekarz co tydzień przyjeżdżał, przepisywał leki i dbał żeby nie bolało i dobrze znosił te tragedieFabian
Cyprian
Tymuś 
-
myślę nad tym żeby polecieć do Polski... tylko też nie wiem czy już teraz sens kupić bilety np na za 2 tyg.. czy czekać aż się jeszcze pogorszy.. kurde.. dopiero się wypłukałam z 1100e na bilety na lipiec gdybym wiedziała że to tak szybko będzie postępowało polecielibyśmy w maju na dłuzej... ehhh
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
właśnie wiesz co? te temperatury są niskie jak na mnie... w poprzednich cyklach po owulacji miałam wyższeNats wrote:Apropo poczęć:
Gaduaaa Twój wykres mega wygląda
Coś mam przeczucie, że skończy się zieloną kropką
Trzymam kciuki.Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
weszłam jeszcze na chwilę bo musze Wam koniecznie opowiedziec jak mnie mój dzisiaj zaskoczył.
Otóż była wczoraj teściowa i mówi tak: synek, ta twoja kobieta to się zamęczy, tu obiad, tam praca, dałbys jej odpocząć (akurat nie do końca prawda, bo męzuś kochany i baaardzo mi we wszystkim pomaga)
no a synus spojrzał...zamyślił się, w głowe podrapał...
I najwyraźniej wykluł mu sie pomysł, bo przychodzi z pracy dzisiaj i do mnie: kochanie, może zrezygnowałabys z pracy dopóki nie wystaramy się o maluszka, relaksowałabyś się, jadła sobie zdrowo, ja bym wracał to byśmy chodzili na spacerki...
Ja oczy wielkie...
pytam jak to??? "no normalnie...po co ci teraz ten stres, posiedzisz w domku i odpoczniesz."
On to jest jednak kochany
oczywiście się nie zgodziłam...jeszcze, bo kusi
ale doszłam do wniosku że chyba całkiem zwariuję siedzac w domu i myśląc o staraniach
WaldhauzerM, Gizmo, Allmita, Caro lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
zapachmalin wrote:Jejku jak mi jest zimno leżę pozwijana w fotelu pod kocykiem i zamarzam
brrr.
Waldi jak się czujesz?
Gaduaaa nie smuć się proszę! Być może już jesteś zafasolkowana i dlatego smutki na bok kochana!
No na razie dobrze chociaż zaczynam czuć mdłości.. Lekkie ale jednak. Mnie też zimno.. Ale piję herbatę i jadę popracować..
Szuflada.. Fajny mąż.. Ja bym skorzystała..
zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ho ho to się chwali !szuflada wrote:weszłam jeszcze na chwilę bo musze Wam koniecznie opowiedziec jak mnie mój dzisiaj zaskoczył.
Otóż była wczoraj teściowa i mówi tak: synek, ta twoja kobieta to się zamęczy, tu obiad, tam praca, dałbys jej odpocząć (akurat nie do końca prawda, bo męzuś kochany i baaardzo mi we wszystkim pomaga)
no a synus spojrzał...zamyślił się, w głowe podrapał...
I najwyraźniej wykluł mu sie pomysł, bo przychodzi z pracy dzisiaj i do mnie: kochanie, może zrezygnowałabys z pracy dopóki nie wystaramy się o maluszka, relaksowałabyś się, jadła sobie zdrowo, ja bym wracał to byśmy chodzili na spacerki...
Ja oczy wielkie...
pytam jak to??? "no normalnie...po co ci teraz ten stres, posiedzisz w domku i odpoczniesz."
On to jest jednak kochany
oczywiście się nie zgodziłam...jeszcze, bo kusi
ale doszłam do wniosku że chyba całkiem zwariuję siedzac w domu i myśląc o staraniach 
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
szuflada jaki kochany

dobrze się nad tym zastanów jeśli możecie sobie na to pozwolić to tym bardziej
ja zrobiłam sobie herbatkę bo mi palce skostniały. Co jest zupełnie do mnie nie podobne bo ja to gorąca dziewczyna jestem, nieznoszę papci, śpię bez skarpet itd. A teraz pogodziłam się z papciami, w domu ponad 20' a mnie zimno. *_*' chyba znów zaburzenia hormonalne mam.
-
Woooow szuflada ale extraaaaaaa
Pieknie Ci powiedzial
mmmm
Ale fakt - bez zajec bys tylko o ciazy myslala, lepiej miec inne sprawy na glowie
Ja zaraz ide na nordic z sasiadka, jest tak kwitnaco w naszym parku... A jak paaachnie
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
ale w poprzednich cyklach nie pykło. Dlatego teraz jest inaczej bo Fasola tam korzenie zapuszczaGaduaaa wrote:właśnie wiesz co? te temperatury są niskie jak na mnie... w poprzednich cyklach po owulacji miałam wyższe
Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH