Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMistrz :pTuliska wrote:Zołza oparzenia prostownicą to u mnie standardzik

Ale żeby szyję zelazkiem poparzyc to jest sztuka:) bylam mloda i se wlosy zelazkiem prostowalam,takim zwyczajnym do prasowania
no i raz mi się smyklo i zrobiłam sobie 8centymetrowa szrame. A bolało jak diabliiiii 
-
nick nieaktualnyHej HejSzumidełko wrote:Kim, ja tak miewam - taki ból może zwiastować rwę kulszową ;/ nie życzę Ci tego, ale takie właśnie promieniujące bóle od pleców/pośladka do kolana to mogą być od kręgosłupa. Miej to na uwadze w ciąży, bo przecież to duży ciężar!
Dzień dobry Wam
U mnie cykl dziwaczny trwa dalej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tyle że nie jest gorzej da się wytrzymać jak dobrze się uloze. Jak rozchodze też jest lepiej.Konsultuje to z dziewczynami w ciąży. Anula mówi że miała.cos takiego jak będzie gorzej to pójdę do lekarzaSzumidełko wrote:Kim, ja tak miewam - taki ból może zwiastować rwę kulszową ;/ nie życzę Ci tego, ale takie właśnie promieniujące bóle od pleców/pośladka do kolana to mogą być od kręgosłupa. Miej to na uwadze w ciąży, bo przecież to duży ciężar!
Dzień dobry Wam
U mnie cykl dziwaczny trwa dalej
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Zołza:) wrote:Kasia jakieś srelfi z Pania doktor cyknij :p
Hahahah
taaaa 
Ale muszę powiedzieć, że to jest najsympatyczniejsza pani Gin jaką w życiu miałam, jest jak kochająca mama
nie ma u niej krępującej atmosfery jak było u mojego gina w rodzinnym mieście. Tamte wspomnienia mam jkaieś takie ... niesympatyczne. Kiedyś jak miałam 18 lat i byłam na 1 badaniu, to wyczaił u mnie guza w piersi (mam spore włókniaki) i zamiast pogadać ze mną, w końcu byłam dorosłą kobietą, do tego współżyjącą, to poprosił z korytarza moją mamę, którą zabrałam dla otuchy na 1 wizyte i z nią chciał gadać 
Nie wspomnę o jego uwadze, że zbyt młodo dziewczyny zaczynają współżycie (ja miałam 17 lat jak zaczęłam, więc sorry, ale bez przesady, dwa- jakim prawem lekarz swoje opinie wyraża...). On mnie mega zniechęcił do chodzenia do ginekologów tak w ogóle..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Tyle że nie jest gorzej da się wytrzymać jak dobrze się uloze. Jak rozchodze też jest lepiej.Konsultuje to z dziewczynami w ciąży. Anula mówi że miała.cos takiego jak będzie gorzej to pójdę do lekarza
Biedna.. Dobrze prawisz. Poobserwuj to, a jeśli będzie męczyło to niestety, ale idź do lekarza się skonsultować.
Kim87 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny