Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry..
Podsumowując..
Klaudyś.. Ja teraz miałam 2 owulki w jednym cyklu wiec wszystko możliwe.. Po drugie.. Anuli chlop też mowl ze nie chce zeby dzidzia byla z koncowki rojku a jednak bydzie..
Co do mlodego gina.. Zazdraszczam choc moj tez nie brzydki..
Zołzolek.. Ja mam dzis pecha.. Gardło mnie boli..rece i nogi opafają..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Bry..
Podsumowując..
Klaudyś.. Ja teraz miałam 2 owulki w jednym cyklu wiec wszystko możliwe.. Po drugie.. Anuli chlop też mowl ze nie chce zeby dzidzia byla z koncowki rojku a jednak bydzie..
Co do mlodego gina.. Zazdraszczam choc moj tez nie brzydki..
Zołzolek.. Ja mam dzis pecha.. Gardło mnie boli..rece i nogi opafają..

Weź ty się kobito kochana kuruj tam! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wrzucajcie dziołchy foty w ogórkach

Waldi- zdrowia życzę!!!! JA nieco się przyłączam bo mnie od 4 dni też choróbsko męczy, siadło mi na gardło, wczoraj straciłam całkiem głos, dziś już lepiej..
Zrobiłam właśnie testa owu i jest mega blady- czyli wczoraj był pik lh u mnie, bo wczorajsza krecha najmocniejsza. Pytanie gdzie jest mój skok tempki??
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Wrzucajcie dziołchy foty w ogórkach

Waldi- zdrowia życzę!!!! JA nieco się przyłączam bo mnie od 4 dni też choróbsko męczy, siadło mi na gardło, wczoraj straciłam całkiem głos, dziś już lepiej..
Zrobiłam właśnie testa owu i jest mega blady- czyli wczoraj był pik lh u mnie, bo wczorajsza krecha najmocniejsza. Pytanie gdzie jest mój skok tempki??
Było umcyk umcyk? :p -
nick nieaktualny
-
Zołza taki spadek to nie spadek, do temperatur podstawowych bardzo daleko u Ciebie, więc się nie martw. Ja bym u Ciebie obstawiała owu inaczej niż ovufr- na 15-16 dzień cyklu, po pozytywnym teście owulacyjnym aż tak późno jak program sugeruje owulacja raczej nie wystąpiła. O 3 dni wcześniej mi się wydaje zaczęły się Twoje wysokie temp (nie wliczając tego jednorazowego dziwnego spadku, który może sugerować coś pozytywnego;)).
A u mnie owszem- było bara bara
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
Jam Ci po obchodzie.. Jak jutro ładnie poproszę lekarza to pojdę do domu..
Ogólnie gardło może mnie boleć od inhalacji..
Po za tym pytam kiedy do domu bo mam 5 latka w domu który tęskni.. Wiec stwierdzili że jutro ma dyżur lekarz który mnie przyjmował i jak poprosze to wypusci a do domu dostane listę..
Nie ma jak nowa nadzieja..
Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH