Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kochana mój już ma swoj pokój jak cośPączek wrote:Wlasnie szykuje sie na spotkanie.
Od 5:00 juz nie śpię i chodzę jak nakręcona - kawa jest zbędna w moim przypadku - ja mam chyba jakies ADHD
Moj zawsze mowi ze jak nasze dzieci beda tak nakręcone jak ja to on oszaleje i bedzie musiał chyba przystosować sobie piwnice do celów mieszkalnych zeby chociaż tam zaznać chwile spokoju

ja od kiedy jestem w ciązy to o godz 21 jestem kompletnie wykonczona za to w okolicach 5-6 rano jestem gotowa do działania . Coś mi hormony pochrzaniły z zegarem
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
kludyś u gina się wszystko wyjaśniKlaudyŚ wrote:Okresu dalej brak
/
W nocy tak jajnik prawy zaczal mnie bolec ze myslalam ze moze malpa przyszla a gdzie tan.
Sprawdzalam wczoraj szyike bo dawno palucha nie wkladalam I byla miekka I zaMknieta
Ja znów mam zamknietą i twardą ale z szyjkami w ciąży róznie jest. Już nie pcham tam palucha

-
Kim87 wrote:kochana mój już ma swoj pokój jak coś

ja od kiedy jestem w ciązy to o godz 21 jestem kompletnie wykonczona za to w okolicach 5-6 rano jestem gotowa do działania . Coś mi hormony pochrzaniły z zegarem
Jak u mnie tak bedzie ze w ciazy sie uspokoję to pewnie wysle mnie do lekarza bo stwierdzi ze chora jestem
Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:A mozliwa jest druga owulacja nie bedac w ciazy .jestem pewna ze 14dc byla bo.wtedy bylam u gin na badaniu kontrolnym. No ale temp spada to chyba drugiej owulki by nie bylo...to moj najdluzszy cykl w zyciu
gdzieś czytałam że czasem w cyklu są dwie owulki. Wszystko jest możliwe.

-
nikola2877 wrote:Czesc dziewczyny!
No ja właśnie zrobiłam tesciora z porannego moczu. Jedna kreska
Nikola nie załamuj się czasem sikańce zaczynają wychodzić po pewnym czasie, poczekaj jeszcze. Zostaw test i zobacz po dłuższym czasie. Może będziesz miał tak jak ja wynik po kilku godz cień cienia a nastepnego dnia krecha cień

-
Kim87 wrote:Nikola nie załamuj się czasem sikańce zaczynają wychodzić po pewnym czasie, poczekaj jeszcze. Zostaw test i zobacz po dłuższym czasie. Może będziesz miał tak jak ja wynik po kilku godz cień cienia a nastepnego dnia krecha cień

Ja jak zaszłam kiedys (poronienie w 12tc) to wtedy pamiętam test zrobiłam w 35dc i wtedy druga byla bardzo slabiutka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 07:19
-
mi się wydaje że musisz trochę na luz daćKlaudyŚ wrote:Chyba bym padla wtedy jak by sie zblizala druga ,moj sie nie zgodzi na staranie teraz o maluszka
bo on uparciuch bo maluszka chce poczac w ostatnich dniach maja
bo inaczej zablokujesz się psychicznie
a wtedy to na pewno nie zajdziesz. A jak chłop się zaprze to czasem nie ma zmiłuj. Ja miałam przerwe robić teraz w maju bo nie chciałam dziecka z lutego i podeszłam na zasadzie że i tak pewnie nic nie bedzie a tu takie SUPRISE
luz to podstawa

-
Dam na luz dzis na pewno jak sie okaze ze wszystko ze mna w porzadku ,mama raz mi mowila ze jej w pewnym momencie okres sie zatrzymal I dosc dlugo nie miala wywolywali ja a ona nie chciala przyjsc az w koncu po dlugim okresie sie pojawila.ja sie tego wlasnie obawjam bo zaczynamy okres starania a on trwa tylko 4miesiace bo potem slub przygotowania I nie bede miec glowy do rozmyslania o ciazy
-
to jak znów tak bedzie to nie znaczy że poronisz, to nie ma związkunikola2877 wrote:Ja jak zaszłam kiedys (poronienie w 12tc) to wtedy pamiętam test zrobiłam w 35dc i wtedy druga byla bardzo slabiutka.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
KlaudyŚ wrote:Dam na luz dzis na pewno jak sie okaze ze wszystko ze mna w porzadku ,mama raz mi mowila ze jej w pewnym momencie okres sie zatrzymal I dosc dlugo nie miala wywolywali ja a ona nie chciala przyjsc az w koncu po dlugim okresie sie pojawila.ja sie tego wlasnie obawjam bo zaczynamy okres starania a on trwa tylko 4miesiace bo potem slub przygotowania I nie bede miec glowy do rozmyslania o ciazy
rozumiem spokojnie bez spiny. wazne abys zdrowa byla i tyleMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kim87 wrote:Nikola nie załamuj się czasem sikańce zaczynają wychodzić po pewnym czasie, poczekaj jeszcze. Zostaw test i zobacz po dłuższym czasie. Może będziesz miał tak jak ja wynik po kilku godz cień cienia a nastepnego dnia krecha cień

Mysle ze narazie dam sobie spokój z testowaniem. Poczekam do następnego czwartku bo wtedy powinnam najpóźniej dostać @.
A Ty jak sie czujesz? Piersi bola?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH