Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska dziękuję. U mnie nie było ale u znajomej tak. Dostał witaminy i się poprawiłoTuliska wrote:Kochane moje. Ja wiem że już kiedyś pytałam ale czy ktorakolwiek ma problemy z nasieniem???
Tzn nie wy tylko wasi panowie oczywiście

Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
A u mnie nadal brak malpy wrrr...cykl starniowy mi sie opoznia .dzis mojemu powiedzialam ze przez ten.stres maturalny miesiaczki nadal nie dostalam I opozni sie dzien staran a ten do mnie co sie martwisz przynajmniej bede mial prezent na urodziny bo.moj ma 13 czerwca.
Ale na szczescie jutro mam ginekologa I niech mi da tabletke na wywolanie
-
Laski ja odezwe sie jak bede znowu zaczynac starania..I zob co lekarz powie.. tylko prosba jest.. napiszcie mi ewentualnie co powinnan brac, i co moj.. bo jest tu tyle postow co chwile, ze nie ogarniam bo macie tyle tematow
I jakos nikt mnie nie zauwaza I nie chce sie zakolezankowac
przepraszam Kim, ale Twojego postu nie moge znalesc
pzdr
Kasia1987 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Tuliska dobrze mówią dziewczyny. Witaminy i Wit c ważna bo ona pomaga wchlaniac się innym
Kwas foliowy wbrew pozorom też jest ważny dla chłopów. Selen cynk.
Z wynikami nie jest najgorzej. Gdzieś czytałam na forum.ze dziewczyna zaszła z plemniki 1%.
Przyczyny mogą być różne. Np żylaki które pregrzewaja jajka albo stany zapalne które też to robią.
Ktoś też mówił o tarczycy u chłopa i hormonach. Jak.sa rozlegulowane to lipne nasienie jest potem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 21:33
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
O właśnie Tuliska warto zrobić usg jąder, mój się przełamał i zrobił, żylaków na szczęście nie ma.
KlaudyŚ a nie masz możliwości wejścia do toalety przed? U mnie jak już wejdę do gabinetu to po wywiadzie idę do mini toalety gdzie mogę się spokojnie rozebrać i przygotować do wizyty, kazdym gabinet powinien tak wyglądać
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Tez bym juz tego dziadostwa nie chciala ;(
Przykro mi ze nikt nas za mlodu od tego nie odwodzil, wrecz zachecali...
1 wizyta w zyciu u gina i zaraz wyszlam z recepta na tabsy...;(33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kim, męża faszeruje Fertilman Plus, tam jest wszystko w składzie. 4 piguly dziennie łyka

Co do dalszych badań to w sobotę m jechac zrobic ogólne badania krwi i hormony te co potrzebne:)
Sylwia jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to będzie musiał odwiedzić urologa;) a z czego oni mają się wstydzić? To lekarz jak każdy inny:) mam dogłębnie zaglądają i co? Ahhh powiem wam ze przez to wszystko tak przywyklam do wizyt ze rozbieram się szybciej niż pod przysznic;) i z takim samym luzem:)
Kasia1987, Kim87 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH