SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj preferuje lozko ;)

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki z niego dzikusek :p

16uddqk34v2bfw3k.png

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim gratki kochana <3

Kim87 lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci Waldi <3

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Taki z niego dzikusek :p
    Wstydzioch. Musisz go dorwać i tyle ;)

Kasia1987 lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    KOBITY BETA 212 AAAAAAAA.LEKARZ POWIEDZIAL ZE MI GRATULUJE :-D :-D :-D

Juuuupi! <3 gratulacje, aaaale super! :)
    W pracy myslalam o Tobie :)

Kim87 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Evelin to teraz ty kochanie ;)

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Dziękuję Evelin to teraz ty kochanie ;)

Ja to sobie spokojnie poczekam do konca @ :) pojde do lekarza, zbadam sie. I potem bede dzialac :) I mam nadziej, ze dostane jakies wsparcie i pomocne rady :)

Kim87 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    KOBITY BETA 212 AAAAAAAA.LEKARZ POWIEDZIAL ZE MI GRATULUJE :-D :-D :-D
    Gratulacje!!! <3 :D

Kim87 lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam! Niestety praca nie dała kontynuować :/

Kobietki moje kochane...

Po pierwsze zołza ja chyba będę czekać za tobą do tego 2035 roku hehe uśmiałam sie :*

Kochane dziewczyny z niespodziankami w brzusznej :*
    Jesteście kochana i to się nie zmieni. Tu nie chodzi o to ze chwalicie się tym że wam się udało! Wręcz przeciwnie, dajecie nam nadzieję, szzegolnie te które potrzebowały na to troszkę więcej czasu. My kochamy oglądac dwie tluste krechy i cienie ciania cienia tego prawie ze cienia :) to jest bajeczne czeka z niecierpliwoscia:*
    Nam "biednym" niezagroszkowanym zrobiło się przykro bo nikt w pewnym momencie nie reagował na nasze posty. Byłyśmy niewidzialne. Tylko temat ciazy tu panowal. A przeciez temat zalozony jest dla nas, bysmy mogly sie czegos dowiedziec, doradzic. Takze od was ciezarowek. A może nawet przede wszystkim od was. Tylko dopusccie nas do głosu. Pozwólcie się wypalić poplakac, pomarudzic, posmarkac w rękaw. Pomóżcie nam a nie stopujcie nas, bo od wszelkich ciazowych objawów se inne równie pozytywne fora, co nie znaczy ze my czegoś tam wiedzieć nie chcemy! Chcemy ale w rozsądnych ilościach, bo kurdesz bladesz my tu tak troszeczkę ważniejsze powinnyśmy być. Zapraszajmy nowe dzioszki, przyciagajmy żeby forum wróciło do życia z tematami nadrzędnym.

Waldi co Ty gadasz tutaj??? babo jedna, muszę już tak powiedzieć! :):):) Ty jesteś tu od zawsze od kiedy zaczęłam czytać! Ja sobie nie wyobrażam sobie ze miałoby Cię być!!!!! Ani nie próbuj się stąd nigdzie wybierać bo i tak przytarmosimy cie spowrotem. Ty Sylwia Gizmo byliście takimi dobrymi duchami tutaj. I tak ma pozostac!!! My was kochamy, czy wam sie to podoba czy też nie <3

Sylwia tu jest twoje miejsce! Ja pamiętam twoje testy jeszcze!!! I chce ogladac basiunie jal najdluzej:) umieram z ciekawosci czy to rzeczywiscie dziewczynka, czy urodzi sie zdrowa i sliczna, czy bladyneczka czy moze jedna przystojniak z cinymi wloskami!!!

Gizmo ty mi tu nie pierdziel. Wracaj do nas ale mi już! Wszystkie wracamy!!!! tu jest nasze miejsce, a ja kocham stara ekipe, ale nowe dziewczyny takze, jestescie przemile! Czeka nas byc moze dluga droga ale razem jest nam razniej łatwiej pozytywniej!

Zołza:), Kasia1987, WaldhauzerM, Sylwia91, Kim87 lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Wracam! Niestety praca nie dała kontynuować :/

Kobietki moje kochane...

Po pierwsze zołza ja chyba będę czekać za tobą do tego 2035 roku hehe uśmiałam sie :*

Kochane dziewczyny z niespodziankami w brzusznej :*
    Jesteście kochana i to się nie zmieni. Tu nie chodzi o to ze chwalicie się tym że wam się udało! Wręcz przeciwnie, dajecie nam nadzieję, szzegolnie te które potrzebowały na to troszkę więcej czasu. My kochamy oglądac dwie tluste krechy i cienie ciania cienia tego prawie ze cienia :) to jest bajeczne czeka z niecierpliwoscia:*
    Nam "biednym" niezagroszkowanym zrobiło się przykro bo nikt w pewnym momencie nie reagował na nasze posty. Byłyśmy niewidzialne. Tylko temat ciazy tu panowal. A przeciez temat zalozony jest dla nas, bysmy mogly sie czegos dowiedziec, doradzic. Takze od was ciezarowek. A może nawet przede wszystkim od was. Tylko dopusccie nas do głosu. Pozwólcie się wypalić poplakac, pomarudzic, posmarkac w rękaw. Pomóżcie nam a nie stopujcie nas, bo od wszelkich ciazowych objawów se inne równie pozytywne fora, co nie znaczy ze my czegoś tam wiedzieć nie chcemy! Chcemy ale w rozsądnych ilościach, bo kurdesz bladesz my tu tak troszeczkę ważniejsze powinnyśmy być. Zapraszajmy nowe dzioszki, przyciagajmy żeby forum wróciło do życia z tematami nadrzędnym.

Waldi co Ty gadasz tutaj??? babo jedna, muszę już tak powiedzieć! :):):) Ty jesteś tu od zawsze od kiedy zaczęłam czytać! Ja sobie nie wyobrażam sobie ze miałoby Cię być!!!!! Ani nie próbuj się stąd nigdzie wybierać bo i tak przytarmosimy cie spowrotem. Ty Sylwia Gizmo byliście takimi dobrymi duchami tutaj. I tak ma pozostac!!! My was kochamy, czy wam sie to podoba czy też nie <3

Sylwia tu jest twoje miejsce! Ja pamiętam twoje testy jeszcze!!! I chce ogladac basiunie jal najdluzej:) umieram z ciekawosci czy to rzeczywiscie dziewczynka, czy urodzi sie zdrowa i sliczna, czy bladyneczka czy moze jedna przystojniak z cinymi wloskami!!!

Gizmo ty mi tu nie pierdziel. Wracaj do nas ale mi już! Wszystkie wracamy!!!! tu jest nasze miejsce, a ja kocham stara ekipe, ale nowe dziewczyny takze, jestescie przemile! Czeka nas byc moze dluga droga ale razem jest nam razniej łatwiej pozytywniej!

Pitolisz głupoty ! :p Do tego czasu będzie u Ciebie z 15 dziewczynek i 3 chłopców :P

Tuliska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzywam do tablicy....

Elunie !!!!!!!

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kujdeee...to żem się rozpisywał, wybaczcie hihi :*:*

Wracając do staran:
    Niespodziewanie trafiłam do gina, przełożył mnie z jutra :)
    Pecherzyk 22mm!!! Huraaa malz zdąży wrócić!!

Aaaa i dziewczyny nie wierzaca w wiesiołka. Biorę pierwszy cykl i gin był pod wielkiiiim wrażenie ilości śluzu więc on musi działać :):)

Kasia1987, WaldhauzerM, Kim87, Allmita lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko zołza to ja Ci kilkoro do adopcji oddam :):):):):):):)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska pozytywnie zes sie rozpisala :)
    Pecherzyk 22? A peka przy ilu?
    Oswiecajcie mnie bo moj jutro bedzie ogladany :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ostatnio do 28 urósł... więc ja mam mutanty:) standardowo gdzieś przy 23 mm robi BUUUM :)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dzisiaj do gina śmiałam że moje jajniki mają już więcej fotek niż ja cała :)

Kasia1987, Sylwia91, Kim87 lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu ciekawe to wszystko. Faktycznie gigantyczne te Twoje :)
    Jak rano zobacze wys temp to obstawiam plyn na usg, a jesli temp nie skoczy to ciekawe jak duzy u mnie bedzie.
    Ps: caly czas zakladam ze mimo wyzszego lh owulke mam poprawna... Oby!

16uddqk34v2bfw3k.png

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dwa dni po temp rosnie dopiero. Więc u każdej z nas jest inaczej Kasiu :*
    No i moje mutanty tak rosną bo nieprawidłowo pękają. Tak jakoś nie do końca.

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu a miałaś już monitoring kiedyś?

8p3ovfxm8uset94e.png
‹‹ 1717 1718 1719 1720 1721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ