Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987- monitoring to super sprawa, 3 mam kciuki!
Kochane Dziewczynki, ja też miałam ciężko i to bardzo, 5 cykli, 6 ty szczęśliwy ale razem już licząc 2 lata wstecz kiedy się starałam prawie 8 miesięcy i nic..
W tym cyklu jakoś bardzo nie zakładałam że się uda.. a jednak.
Zaczęłam się modlić i to mi pomogło.
Zgłosiłam się na forum i to także mi dużo pomogło.
Kochane za każdą z Was trzymam kciuki i się pomodlę- wiem jak to boli kiedy kolejny cykl nic nie daje:(
- ja chodziłam na monitoring, mam mało śluzu płodnego w tym cyklu jak nigdy było go dużo i tylko dzięki temu zaskoczyło. Teraz będzie już 5 tydzień
- kiedy już doszło do czułości z moim narzeczonym, leżałam długo nie ruchomo z poduchą pod tyłkiem a kąpiel dopiero na drugi dzień.
- dużo chyba też dała luteina- wcześniej jej nie zażywałam.
- kochaliśmy się na dwa dni przed owulacją ( w sumie w okresie spodziewanej owulacji co 2 dni)
Piszę bo chciałam bym wam teraz jak najbardziej pomóc, tak jak Wy wspierałyście mnie!
Będziecie mamusiami- to jest pewne!
Ja teraz modle się o to by moje maleństwo się dobrze rozwijało- jeszcze dł droga przed nami.
Byle było zdrowe.
Nic więcej nie potrzebuje.
Sylwia91, Kasia1987, Tuliska, Pączek, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
Ja byłam zawsze wierząca- ale za leniwa.
Wiem że wara daje więcej niż najlepsi lekarze.
Modliłam się do św. Dominika Savio, Jana Pawła 2 o wstawiennictwo.
Zobaczycie Kochane, już nie długo będą się rozwijać maleństwa u Nas wszystkich:)
Co mogę dodać jeszcze z ciekawych inf.
- po owulacji czułam się prawie identycznie jak na @, 3- 4 dni przed miałam bóle miesiączkowe, tylko te dziwne uderzenia gorąca tak w okolicach południa, wyższa temperatura, silniejsze niż zwykle przed @ zmęczenie, silne kłucie w okolicy jajników (raz jednego raz drugiego)
- pierwszy raz wstrzymałam się z testowaniem aż do dnia po spodziewanej @.
Do tej pory czuje kłucie i zmęczenie, zaczynają mnie boleć piersi- przed testowaniem wg nie bolały.
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
My mieliśmy. Nieznaczne i jak się okazało łatwe do pokonania,a mianowicie czas uplynnienia przekraczał u nas 2h a norma jest do 30min chyba więc dałam mu flegaminę bo doczytałam na forum o nasieniu właśnie na OF, pomogło! Rozrzedzilo nasienie i udało się w pierwszym cykluTuliska wrote:Kochane moje. Ja wiem że już kiedyś pytałam ale czy ktorakolwiek ma problemy z nasieniem???
Tzn nie wy tylko wasi panowie oczywiście

-
Q mówił że wiesiek czyni cudaTuliska wrote:O kujdeee...to żem się rozpisywał, wybaczcie hihi :*:*
Wracając do staran:
Niespodziewanie trafiłam do gina, przełożył mnie z jutra
Pecherzyk 22mm!!! Huraaa malz zdąży wrócić!!
Aaaa i dziewczyny nie wierzaca w wiesiołka. Biorę pierwszy cykl i gin był pod wielkiiiim wrażenie ilości śluzu więc on musi działać

Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Wiem kochana wiem;) pamietam:) tyle ze u nas bardziej z jakoscia:/ tylko 9mln na ml i ruchliwych 30 %. A mimo to zgadnij co w aptece kupiłam hehe;) pamietalam twoja flegamine:) chwytam się czego moge hehe;) witaminy tez za poltora stowki mu zakupiłam... oszalalam jużSylwia91 wrote:My mieliśmy. Nieznaczne i jak się okazało łatwe do pokonania,a mianowicie czas uplynnienia przekraczał u nas 2h a norma jest do 30min chyba więc dałam mu flegaminę bo doczytałam na forum o nasieniu właśnie na OF, pomogło! Rozrzedzilo nasienie i udało się w pierwszym cyklu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 21:26
Sylwia91 lubi tę wiadomość

-
Czego się nie robiTuliska wrote:Wiem kochana wiem;) pamietam:) tyle ze u nas bardziej z jakoscia:/ tylko 9mln na ml i ruchliwych 30 %. A mimo to zgadnij co w aptece kupiłam hehe;) pamietalam twoja flegamine:) chwytam się czego moge hehe;) witaminy tez za poltora środki mu zakupiłam... oszalalam już

podobno dobra jest witamina C, A i E. No i cynk i selen... Więcej nie wiem
Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH