Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Kim, męża faszeruje Fertilman Plus, tam jest wszystko w składzie. 4 piguly dziennie łyka

Co do dalszych badań to w sobotę m jechac zrobic ogólne badania krwi i hormony te co potrzebne:)
Sylwia jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to będzie musiał odwiedzić urologa;) a z czego oni mają się wstydzić? To lekarz jak każdy inny:) mam dogłębnie zaglądają i co? Ahhh powiem wam ze przez to wszystko tak przywyklam do wizyt ze rozbieram się szybciej niż pod przysznic;) i z takim samym luzem:)
Usmialam sie
super
Tuliska lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Tuliska wrote:Klaudys a niej przylazi kiedy chce byle żeby była
i wszystko będzie dobrze, mówię ci ze to wszystko przez maturalne nerwy;) prolaktyna sobie rosła i rosła :* jutro @ będzie :*
Najwyzej bede pojazywac swoja zabarwiona krewka :p
Ale bedzie smiechu tam
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A co do anty... ja w życiu nie brałam nic
i co? I nico
bo i tak w ciazy nie jestem tak jak i wy. Całe życie przerywany. I to kolejne rzecz która mnie martwi. Jakim cudem nam się "udawalo"???
Faktycznie troche podejrzane.... Z jednej str bo z drugiej nigdy nie robiliscie do konca nie?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
No nigdy do koncaKasia1987 wrote:Faktycznie troche podejrzane.... Z jednej str bo z drugiej nigdy nie robiliscie do konca nie?
chyba że przed i po okresie
poza tym wiesz przez całe 9lat jak jetesmy razem to coś nas dzieli. Wojsko, delegacje, teraz ciężarówka... właściwie rzecz biorąc od zawsze mam męża weekendowo
tak się przynajmniej pocieszam

-
Tuliska wrote:Łeee zaaaaluj

ahhhh ohhhhh ehhhhh haha:)
Wstydzilabym sie mlodego przystojniaka!
Mamy znajomego ze studiow... Zostal ginem... Fajny jest.... Baaardzo. I tak byl na ost imprezie i myslalam jakby to bylo u niego i stwierdzilam ze nie dalabym rady siasc na fotelu przed nim ooooj nie
Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Wiem mój tak koło czterdziestki, może przed... nie mam pojecia:) rozczepany doktorek;) trafiłam do niego bo jest naprawdę dobrym specjalistą
kobietki go polecają, dopiero później go zobaczyłam
i na początku tak umiarkowanie a teraz to tak sobie patrzę i patrzę hehehe 

a do kumpla masz rację tez w życiu bym nie poszła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 22:29
Kasia1987 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Klaudys wydaje mi się że se stresu masz przesunięcie , po wizycie wszystko się wyjaśni.
Co do anty ja tez jestem przeciwko.Jako nastolatka brałam i miałam torbiele mimo że brałam. Odstawiłam jakieś czas temu i nic mi nie dolega. tutaj w Belgii tez wciskają anty ale ja jade jak cos na prezerwatywach.
Mój gin to babka i ma na nazwisko Loccufire i od początku nazywam ją Lucifer
choć wymawia się Lokufir
myszę jechać się dzisiaj do niej umowić trzymajcie kciuki za terminy bo babeczka jest oblegana:)
Pączek dzień doberek jak u ciebie ?
Tuliska, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Wlasnie szykuje sie na spotkanie.
Od 5:00 juz nie śpię i chodzę jak nakręcona - kawa jest zbędna w moim przypadku - ja mam chyba jakies ADHD
Moj zawsze mowi ze jak nasze dzieci beda tak nakręcone jak ja to on oszaleje i bedzie musiał chyba przystosować sobie piwnice do celów mieszkalnych zeby chociaż tam zaznać chwile spokoju
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH