Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza stukne się kefirkiem. Soczek już wypiłam

Paczek witamy;) udzielaj się kobieto.
Szuflada cześć dziewczyn poszło na fioletowa stronę i zalozyly tam.watek.
Ja ogarniam teraz dwa wątki i nie jest łatwo
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:Zołza stukne się kefirkiem. Soczek już wypiłam

Paczek witamy;) udzielaj się kobieto.
Szuflada cześć dziewczyn poszło na fioletowa stronę i zalozyly tam.watek.
Ja ogarniam teraz dwa wątki i nie jest łatwo
Bede starać sie jak najcześciej
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:KOBITY BETA 212 AAAAAAAA.LEKARZ POWIEDZIAL ZE MI GRATULUJE

Kochana Gratulacje!!!
Ja chyba nie szybko doczekam sie maluszka patrzac na zjazdy mojego z za granicy...
Dzisiaj jestem nie do zycia i probuje odespac nocke w pracy,ale tego w dzien sie nie odespi,nierealne... -
Kochana nie trać nadzieji. Kochacie się jal.macie ochotę a plemniki znajdą drogęYoshiRuda wrote:Kochana Gratulacje!!!

Ja chyba nie szybko doczekam sie maluszka patrzac na zjazdy mojego z za granicy...
Dzisiaj jestem nie do zycia i probuje odespac nocke w pracy,ale tego w dzien sie nie odespi,nierealne...

-
Kim87 wrote:Kochana nie trać nadzieji. Kochacie się jal.macie ochotę a plemniki znajdą drogę

No tak tylko bez owulacji to watpie czy znajde droge ta porzadana hehehe;)
Moj wraca na okres i na tydzien czasu wiec slabo to widze...
-
Yoshi ja tak samo obawiam ze wyjazdow w wakacje ze nie bedzie mozliwosci seksu kiedy trzeba... Kroja nam sie wypady wspolne kamperem w 6 osob gdzie nie bedzie kompletnie jak... Oby teraz pyklo...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kasia no.co.ty jal nie dacie rady. Wspólny spacerek i sex na.lonie naturyKasia1987 wrote:Yoshi ja tak samo obawiam ze wyjazdow w wakacje ze nie bedzie mozliwosci seksu kiedy trzeba... Kroja nam sie wypady wspolne kamperem w 6 osob gdzie nie bedzie kompletnie jak... Oby teraz pyklo...

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

< podaje dłoń> bądź < stukam kieliszkiem > jak wolisz