Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
To tak w kwestii wyjaśnienia:
1. Wcale sie tam nie zadomowilam bo zaczelam pisac chyba od zeszłego tygodnia a wątek istnieje juz bardzo długo.
2. Stad odeszlam bo nie miałam z kim sie starac o dziecko i milczalam ponad miesiąc (Waldi o tym wie doskonale)
3. Bylo mi przykro czytając tu o objawach ciążowych i widzac co rusz nowe pozytywne testy.
4. Kim niechcący zostalas usunieta z przyjaciółek
a ja zostalam pierwsza usunieta przez inne dziewczyny( m.in. Zolza)
Podsumowując: Zamilknę sobie znowu i tyle. Jak kogos cos interesi na mój temat to priv proszę lub dokladnie czytac moje opisy na wykresie.
Trzymcie sie cieplo wszystkie :-*
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Ja piję regularnie siemię- nigdy nie miałam problemów ze śluzem, a teraz też mam go sporo, wiec ciężko mi powiedzieć, czy widzę dużą różnicę po siemieniu w porównaniu do tego, co było wcześniej. Przyznam Wam się, że kiedyś dawno temu myślałam nawet, ze ze mną coś jest nie tak, że tak ciągle mam śluzu tyle. Myślałam, że może mam jakieś zapalenia albo coś i stad tyle śluzu. A teraz się z niego cieszę

Jest glut jest impreza:)
wiem od kolezanek i z tego co czytam na forum to duża część kłopotów to jest jednak z plemnikami. Weście i pakujcie w chłopów suple. Zwykła multiwitamina moze dużo zdziałać.
Zołza twój chłop to mechanik moja kolezanka tez ma męża mechanika i nie mogła zajść. Dostał któryś z tych specyfików dla mężczyzn i zaraz była zafasolowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 16:00
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Gizmo wrote:To tak w kwestii wyjaśnienia:
1. Wcale sie tam nie zadomowilam bo zaczelam pisac chyba od zeszłego tygodnia a wątek istnieje juz bardzo długo.
2. Stad odeszlam bo nie miałam z kim sie starac o dziecko i milczalam ponad miesiąc (Waldi o tym wie doskonale)
3. Bylo mi przykro czytając tu o objawach ciążowych i widzac co rusz nowe pozytywne testy.
4. Kim niechcący zostalas usunieta z przyjaciółek
a ja zostalam pierwsza usunieta przez inne dziewczyny( m.in. Zolza)
Podsumowując: Zamilknę sobie znowu i tyle. Jak kogos cos interesi na mój temat to priv proszę lub dokladnie czytac moje opisy na wykresie.
Trzymcie sie cieplo wszystkie :-*
Gizmuś kochanie nie milknij tylko pokaż się nam. Bedzie lepiej zobaczysz. Nie porzucaj nas. Pisz bo jak ty milczysz to skąd ja mam wiedzieć że coś cię trapi?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Witam Was.... ja chciałabym się osobiście podpisać pod tym co napisała GIZMO.....
każdy punkt oprócz samej końcówki to powiedziałabym to samo do Was !
jesli to Was nie obchodzi to luzzz jeśli obchodzi to wiecie dlaczego jestem na drugim wątku ... i tyle...Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyNo jo... wiedziałam że chodzenie i czytanie nie jest dobrym pomysłem...
Chwile temu pocalowalam się z slupem
Na szczescie juz jestem bezpieczna.. w autobusie z obolalym kinolem
Jakby co w Rossmannie jest promo na testy owulacyjne
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa ja przez jakis czas tez poczulam sie nieco przytloczona tematami ciazowymi tutaj ale z drugiej strony nie wiem czy bedac na miejscu dziewczyn sama umialabym trzymac jezyk za zebami - w koncu spotkalo je najwieksze szczescie na swiecie

Chcialabym zeby bylo tu tak wesolo jak kiedys..
Kim87 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
U mnie roznie raz lepiej raz gorzej ale ostatnio gorzej hormony szaleja. Dzis pierwszy raz plakalam jak sobie ze wszystkim poradze i ehh ogolnie mam slaby nastrojowo dzienSylwia91 wrote:Ja w październikowym wątku się nie mogę odnaleźć bo za dużo tego wszystkiego... Ale w tej mniejszej grupie łatwo się odnalazlam i dziewczyny ciepło mnie przyjęły. Ania a co u Ciebie tak w ogóle?
-
Anna dasz radę. Moja matka sama wychowała dwie córki. Kupiła dom. Wyksztalcila nas. Nie ma jej wśród nas już niestety. Kobiety są silne i w kryzysowych sytuacjach lepiej radzą sobie nóż chlopy.

-
nie będzie tak jak dawniej...Kasia1987 wrote:Gaduaaa ja przez jakis czas tez poczulam sie nieco przytloczona tematami ciazowymi tutaj ale z drugiej strony nie wiem czy bedac na miejscu dziewczyn sama umialabym trzymac jezyk za zebami - w koncu spotkalo je najwieksze szczescie na swiecie

Chcialabym zeby bylo tu tak wesolo jak kiedys..
tu nie chodzi o trzymanie jezyka za zębami.. tylko o wyczucie... to jest wątek dla starających się i te ciążowe co tu są to i owszem bardzo miło się je czyta a nawet radzi jeśli trzeba ale nie że starające się zostały totalnie stłamszone i przytłoczone... powolutku powinny się przenosić na fioletową stronę...
jeśli mam być szczera tak własnie myślę..
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Jedne chcą abyśmy zostały inne nie. Zróbmy głosowanie.
Dziewczyny szkoda tyle czasu tracić na wypociny. Ciężarne ogarniamy się i nie spychajmy potrzeb starajacych się na bok. Sluzmy radą bo skoro nam sie udało to wiemy co u nas mogło zadziałać.
Stqrajace się prosimy o wyrozumiałość. Możemy żyć w zgodzie. Dla mnie nie ma podziału na różową i fioletowa stronę bo dla mnie ważne jesteście Wy. Zarówno starajace się jak i zagroszkowane.
jeżeli kogoś urazilam swoimi postami to przepraszam i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 17:21
Zołza:), Gaduaaa, Kasia1987, nikola2877 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgadzam się ! Ja sobie bez was forum nie wyobrażam
Jest inaczej bo większość już ma grocha... ale idzie to pogodzić
Kim87 wrote:Jedne chcą abyśmy zostały inne nie. Zróbmy głosowanie.
Dziewczyny szkoda tyle czasu tracić na wypociny. Ciężarne ogarniamy się i nie spychajmy potrzeb starajacych się na bok. Sluzmy radą bo skoro nam sie udało to wiemy co u nas mogło zadziałać.
Stqrajace się prosimy o wyrozumiałość. Możemy żyć w zgodzie. Dla mnie nie ma podziału na różową i fioletowa stronę bo dla mnie ważne jesteście Wy. Zarówno Stqrajace się jak i zagroszkowane.
jeżeli logos urazilam swoimi postami to przepraszam i tyle 
Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH