Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:WaldhauzerM wrote:Osiwiałam.. Wlasnie dotarlam do wątku Karoliny..
Gizmo widze ze sie tam zadomowiła..
Brak słów.. Uczcijmy to minutą ciszy.. Ouuummmmmmm...[/QUOTE
daj inka kochana
Jak wejdziesz na forum starając sie ogolnie to tam jest napisane kto wątek zalozyl.. Watek Karoliny..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Kasia olej sprawę a będziesz zdrowsza. Ja cię chętnie przytule

Żałuję, że zaczęłam tam pisać, zamiast być tutaj z Wami jak to było od początku. Mam nadzieję, że więcej naszych dziewczyn wróci. Tak tutaj było miło przez te wszystkie miesiące. My nie chcemy, żebyście odchodziły tylko, żeby każda mogła się tu czuć dobrze.
Zołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Dobra dziewczyny zaczynamy staraczkom dopingowac i będzie git. Mnie stąd nie wykopiecie i będę Was zanudzac między postami o waszych testach i tempkach moja osoba
wspierajmy się kobitki 
Nawet nie mamy zamiaru ! :*
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Toż to powiedziałam że jak mnie drzwiami wyrzucicie to wejdę oknemKasia1987 wrote:Żałuję, że zaczęłam tam pisać, zamiast być tutaj z Wami jak to było od początku. Mam nadzieję, że więcej naszych dziewczyn wróci. Tak tutaj było miło przez te wszystkie miesiące. My nie chcemy, żebyście odchodziły tylko, żeby każda mogła się tu czuć dobrze.
Kasia1987, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja pisalam na dwoch watkach bo lubie was wszystkie... ale sprzeczek unikam jak ognia, przez tchorzostwo i brak jaj a moze przez incydenty z dziecinstwa, nie wiem
moze jestem dziwna ale potrzebuje przerwy od OF bo psuje sie atmosfera
szkoda ale to zjawisko naturalne i tak zawsze bylo i bedzie
teraz kilka dni "burzy" a potem pewnie bedzie spokojnie i tak jak bylo...czesc sie wykruszy, dojda nowe osoby itd.
ja robie przerwe od OF
bo jest mi smutno, ze duza grupa fajnych babek a wszystkie byly fajne - sie rozsypuje i zamiast wspierac sprzecza
i moze to infantylne ale jest mi smutno
kozamonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja piję regularnie siemię- nigdy nie miałam problemów ze śluzem, a teraz też mam go sporo, wiec ciężko mi powiedzieć, czy widzę dużą różnicę po siemieniu w porównaniu do tego, co było wcześniej. Przyznam Wam się, że kiedyś dawno temu myślałam nawet, ze ze mną coś jest nie tak, że tak ciągle mam śluzu tyle. Myślałam, że może mam jakieś zapalenia albo coś i stad tyle śluzu. A teraz się z niego cieszę
Kim87 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Dziewczyny a ja pisalam na dwoch watkach bo lubie was wszystkie... ale sprzeczek unikam jak ognia, przez tchorzostwo i brak jaj a moze przez incydenty z dziecinstwa, nie wiem
moze jestem dziwna ale potrzebuje przerwy od OF bo psuje sie atmosfera
szkoda ale to zjawisko naturalne i tak zawsze bylo i bedzie
teraz kilka dni "burzy" a potem pewnie bedzie spokojnie i tak jak bylo...czesc sie wykruszy, dojda nowe osoby itd.
ja robie przerwe od OF
bo jest mi smutno, ze duza grupa fajnych babek a wszystkie byly fajne - sie rozsypuje i zamiast wspierac sprzecza
i moze to infantylne ale jest mi smutno
Tylko spróbuj ! :p
Bo Ci kuper okopie ! :p
Teraz jak już się wyjaśniło będzie dobrze
Ja Sobie nie wyobrazam dnia bez Ciebie, Waldiego z Grochem,kim,Kasi... no Wszystkich !!!
Takze... znajde cie i tu przytacham!
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH