Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja.....a ja pojawiłam sie u was jakis czas temu...pozniej mi sie zniknęło....bo praca....bo wyjazd....a jak chciałam cos napisac to wątek szedł tak szybko ze nie nadarzałam za wami....czytałam was w wolnych chwilach....i naprawdę uważam ze świetne z was dziewczyny

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym !!!
A z tymi ktore sie starają.....mam nadzieje ze powymieniam przemyślenia/obawy i bedziemy sie wspierać
Wiem ze mnie za dobrze nie znacie - ale mam nadzieje ze w najbliższej przyszłości lepiej sie poznamy na co licze bo wsparcia naokoło nie mam
I mam nadzieje ze znajde więcej czasu by pisac bo brakuje mi tego....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 17:38
Kasia1987, Zołza:), Kim87, Malinowa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tak a propos moj małż zakupił sobie dzisiaj 1l whiskey (zołz jeden ) i bedzie pił za grocha:) a ja moge polizać tylko szklankę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 17:41
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysz nie znam
wiec się witam
Pączek wrote:A ja.....a ja pojawiłam sie u was jakis czas temu...pozniej mi sie zniknęło....bo praca....bo wyjazd....a jak chciałam cos napisac to wątek szedł tak szybko ze nie nadarzałam za wami....czytałam was w wolnych chwilach....i naprawdę uważam ze świetne z was dziewczyny

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym !!!
A z tymi ktore sie starają.....mam nadzieje ze powymieniam przemyślenia/obawy i bedziemy sie wspierać
Wiem ze mnie za dobrze nie znacie - ale mam nadzieje ze w najbliższej przyszłości lepiej sie poznamy na co licze bo wsparcia naokoło nie mam
I mam nadzieje ze znajde więcej czasu by pisac bo brakuje mi tego....
Pączek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczerze? Nie rozumiem. Tak samo jak nie rozumiem Gizmo. Wydawało mi się, że zdazylysmy tak się wszystkie zzyc na forum ze cieszymy się, kiedy się którejś powiedzie. Bo się po prostu lubimy. A przynajmniej ja się cieszyłam gdy widziałam ze Waldi, Anula itd zaszły mimo że sama wtedy dopiero się starałam. I mimo ze jestem w ciąży nadal czuje potrzebę dowiedzenia się co tam u kochanych staraczek, nadal podgladam Wasze wykresy i trzymam kciuki. I taką samą potrzebę mam mówić Wam co u mnie- nie spychajac na bok, nie odsuwajac Waszych starań- tylko po prostu, bo zdążyłam się z Wami na tyle zżyć . Myślałam że to logiczne. Nie chce przechodzić na fioletowa stronę i od nowa poznawać nowe dziewczyny. To Wy bylyscie ze mną w tych cięższych momentach- podczas starań a nie one.Gaduaaa wrote:nie będzie tak jak dawniej...
tu nie chodzi o trzymanie jezyka za zębami.. tylko o wyczucie... to jest wątek dla starających się i te ciążowe co tu są to i owszem bardzo miło się je czyta a nawet radzi jeśli trzeba ale nie że starające się zostały totalnie stłamszone i przytłoczone... powolutku powinny się przenosić na fioletową stronę...
jeśli mam być szczera tak własnie myślę..
Zołza:), Kasia1987, Kim87, WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szuflada hej
milo Cie widziec 
Mam nadzieje ze bedzie miejsce dla kazdej i miejsce na wszystkie tematy... Tez sie do Was przywiazalam..
szuflada lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH