Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Monia ja zrezygnowałam z tamtego wątku... Po prostu nie odpowiada mi styl tamtej osoby, z nikim przez 5 miesięcy nie miałam tu sporu. Myślę, że jest różnica między "szczerością" a byciem niemiłym. Tutaj poznałam same przesympatyczne dziewczyny, więc wróciłam. I nie strzeliłam nikomu focha, ale nie widzę sensu dalszego dialogu tam.
A zmarszczka pulsuje...
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zauwazylam że Gizmo mnie wyrzucila z przyjaciółek ;( macie rację dziewczyny staraczki trochę odeszły na drugi plan ale wiecie można było się spodziewać że cześć zaciązy i będzie chciała podzielić się swoimi nowinkami.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Ogólnie dziwna sprawa.. Ja jak Allmita jestem tolerancyjna i wiele jestem w stanie zrozumiec.. Ale jak dobrze pamiętam to pierwsza była Sylwia potem ja.. I wszystkie prosiły żebyśmy zostały.. Teraz źle.. Trafić za bababmi.. Nie lubię być wyganiana ale dobrze wiedzuec na czym stoję.. Tylko teraz pewnie b3dzie wszystko na dystans..
Byłam w podobnej sytuacji w zeszlym roku kiedy to brałam udział w pewnym ślectwie bo przyjacolke maż zdradzał.. Miala do ni3go pretensje a zaraz zaczela robic to samo wiedzac ze obdroci sie to przeciw niej.. Konsekwencje poniosla bo nie chciala sluchac mnie tylko myslala.. Tylkiem a nie glowa i w pewnym momencie od przyjaciela mojego i meza z ktorym krecila i kreci nadal uslyszalam ze mam sie nie wtracac mimo iz moj maz stwierdzil ze mam racje.. Zrobil sie taki dystans ze nie bylo o czym gadac bo nie wiedzialam o co moge zapytac a o co nie...
Niby inna sytuacja a jednak consensus ten sam...
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldi, Kim- macie rację... Myślę, ze i mamy groszków i staraczki mają swoje racje. A jak już sobie to wyjaśniłyśmy to może się atmosfera oczyści? Troszkę się te, którym się wciąż nie udaje poczuły zahukane i przytłoczone, ale też nie dziwię się Wam, że chcecie dzielić się radością i swoimi doświadczeniami. Niech jest zachowana równowaga, złoty środek i idziemy do przodu
Kim87, Allmita lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ogólnie dziwna sprawa.. Ja jak Allmita jestem tolerancyjna i wiele jestem w stanie zrozumiec.. Ale jak dobrze pamiętam to pierwsza była Sylwia potem ja.. I wszystkie prosiły żebyśmy zostały.. Teraz źle.. Trafić za bababmi.. Nie lubię być wyganiana ale dobrze wiedzuec na czym stoję.. Tylko teraz pewnie b3dzie wszystko na dystans..
Byłam w podobnej sytuacji w zeszlym roku kiedy to brałam udział w pewnym ślectwie bo przyjacolke maż zdradzał.. Miala do ni3go pretensje a zaraz zaczela robic to samo wiedzac ze obdroci sie to przeciw niej.. Konsekwencje poniosla bo nie chciala sluchac mnie tylko myslala.. Tylkiem a nie glowa i w pewnym momencie od przyjaciela mojego i meza z ktorym krecila i kreci nadal uslyszalam ze mam sie nie wtracac mimo iz moj maz stwierdzil ze mam racje.. Zrobil sie taki dystans ze nie bylo o czym gadac bo nie wiedzialam o co moge zapytac a o co nie...
Niby inna sytuacja a jednak consensus ten sam...
Ej ej ! Nikt Was nie wywala
Po prostu dziewczyny które się starały w pewnym momencie poczuly sie tutaj dziwnie... jakby nikt ich nie widzial..
O to chodzi
Kazda z nas sie mega cieszy Waszym szczesciem i nie ukrywajmy po cichu zazdrosci
A Wy jak Wam sie udalo to juz tylko ze Soba rozmawialyscie ns swoje zagroszkowane tematy. Juz nikt nie byl ciekawy temperatur czy skokow czy testow owu innych
Tylko o to chodzi
Zrobily sie dwie grupy...
-
Osiwiałam.. Wlasnie dotarlam do wątku Karoliny..
Gizmo widze ze sie tam zadomowiła..
Brak słów.. Uczcijmy to minutą ciszy.. Ouuummmmmmm...
Kasia1987, Allmita, Sylwia91, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Osiwiałam.. Wlasnie dotarlam do wątku Karoliny..
Gizmo widze ze sie tam zadomowiła..
Brak słów.. Uczcijmy to minutą ciszy.. Ouuummmmmmm...
Mi naprawdę jest przykro
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyHej dziewczyny w ktòrym watku temacie ktoś kogos obraził.
Ja to sie ciesze ze komus sie udalo zaciazyc po cichutu zazdroszcze ale mowie sobie ze moze i niedlugo ja w takim stanie bede i tez bede chciala sie tym pochwalic calemu swiatu dużoo dowiedziecod innych mamusiekk
zostancie z nami mamuski
-
Dobra dziewczyny zaczynamy staraczkom dopingowac i będzie git. Mnie stąd nie wykopiecie i będę Was zanudzac między postami o waszych testach i tempkach moja osoba
wspierajmy się kobitki
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH