Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Zolza ja czekam na malpe ale za chwile to bede znow bzika.dostawac . Moj ost do mnie ze jedziemy do mcdonalda kupil mi.mcflurry uwielbiam je ,zjadlam 3 lyzki I mu oddalam bo mi nie podchodzilo a ten z tekstem do mnie moze ty w ciazy ja mowie mu jakim cudem jak ty we mnie nic. A ten a bo mi sie raz troszke ulalo . A ja zeby mi nie wkrecal bo.szalu dostane :p
Ja miałam wczoraj ciekawa sytuacje :p
Byłam z mezem na meczu... Przed kupilam sobie Radlera ... wypilam pol bo musialam sie spieszyc i na stadionie mialam wrazenie ze jestem napita haha
A jak nasi strzelili gola... wszyscy wstali...klaskali... a mi sie ryczec zachcialo hahaha :p oczy szkliste... masakra :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:jeju co na tamtym forum sie dzieje- dziewczyny chyba muszą zmienić tytuł- bo cos nie halo...czytam bo sie nudzę- a tam więcej jadu niz wsparcia....KAsia olej tamten wątek..

Też to czytam.. i też jej tak poradzilam
Ja podziekowalam tamtemu forum...
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Allmita wrote:jeju co na tamtym forum sie dzieje- dziewczyny chyba muszą zmienić tytuł- bo cos nie halo...czytam bo sie nudzę- a tam więcej jadu niz wsparcia....KAsia olej tamten wątek..

Powiem Wam, że tamto to jakiś dramat dziewczyny.
Jestem na ovufr od 5 miesięcy i do tej pory było super. Bardzo miło, bardzo kochane osoby, naprawdę. Odpowiedzi były rzeczowe, a jeśli ktoś nie umiał pomóc, to przynajmniej naskrobał coś na wesoło. Tam pojawiła się jedna dziewczyna, która lubi inne poobrażać- bo taka jest "szczera" jak ona to mówi. Zwinęłam się i wracam tutaj, szkoda mi czasu na tamte odzwyki...
Zołza:), kozamonia lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Powiem Wam, że tamto to jakiś dramat dziewczyny.
Jestem na ovufr od 5 miesięcy i do tej pory było super. Bardzo miło, bardzo kochane osoby, naprawdę. Odpowiedzi były rzeczowe, a jeśli ktoś nie umiał pomóc, to przynajmniej naskrobał coś na wesoło. Tam pojawiła się jedna dziewczyna, która lubi inne poobrażać- bo taka jest "szczera" jak ona to mówi. Zwinęłam się i wracam tutaj, szkoda mi czasu na tamte odzwyki...
Witaj w domu...
bez klamek
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia ja zrezygnowałam z tamtego wątku... Po prostu nie odpowiada mi styl tamtej osoby, z nikim przez 5 miesięcy nie miałam tu sporu. Myślę, że jest różnica między "szczerością" a byciem niemiłym. Tutaj poznałam same przesympatyczne dziewczyny, więc wróciłam. I nie strzeliłam nikomu focha, ale nie widzę sensu dalszego dialogu tam.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

niedługo i tak pewnie wrócę do starań bo chcemy od razu drugie bobo